• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

etrafımızda tuhaf insanlar olduğu gibi o tuhaf insanlarla yorumlarıyla burda karşılaşmak da mümkün..

işte demek istediğim bu , bak seninde kızınla ilgili neden dünyaya getirdiğinle ilgili atıp tutmuşlar , günah valla bu kadarda olmaz yani pes ! Bide sorun şu ki insanlar bunu kendi gerçek arkadaşlarına diyemez yapamaz ama işte burda sanal olduğu için cesaret geliyor , buda ikiyüzlülük aslında...

haklısın evet,
ben vallaha tanısam da tanımasam da hassas yaklaşmaya çalışırım zaten dertli karşıdaki
haa dedim ya hatası olur bak arkadaşım göremiyosun sen şimdi ama hatan burda bence yine sen bilirsin
derim yaani ama yargılamam
dıdıddı nie böle ettin nie böle yaptın yapmasaydın etmeseydin
boş laflar bunlar mide bulandırıcı başka bişi değil
karşıdaki sizden umut bekliyor hiç tanımadan bir güzel laf bekliyor belki sadece paylaşım bekliyor
ama tepkilere bakın

bunun sebebi çok basit aslında.

sonuçta burda sadece nicklerden ibaretiz. dışarıda görüşenler dışında kimse kimseyi bilmez, nedir necidir...vs... demek ki bazı insanlara hayatları boyunca kimse bir şey danışmamış, fikirlerine ihtiyaç duymamış ki bunun ezikliğiyle burda kendini ordinaryus zannedip fikir beyanıyla ego tatmini yapıyorlar. herşeyi ben bilirim, mantık abidesiyim, ulemayım vs vs...

üstünde durmayın bence, küçük hesaplar bunlar. tanımadığım biri beni terslese ne oluuuur terslemese ne olur...

kesınlıkle katılıyorumm super bı konu acmısın en azından sadece ben boyle dusunmuyorum bı benım acıtqım konuyada goz at derım ya derdımı anlatıyorum ıcım zaten acıyo ne hle gelmısım abla kardestır dıyorum demedıklerını bırakmıyolar yok basıt kadınsın yok solesın yok boylesın dayanamadım cektım restı bende en sonunda ya nesınız kı sız sızı ınsan yerıne koyup abla demısık dert anlatmısık he tamam belkı benım dusuncem yanlıs olabılır sızde kendınıze gore bana yol gostermeye calısabılırsınız ama bunu benı asaglyarak yapmak yerıne canımı yakmadan tatlım canım bak boyle yapsan daha ıyı olmazmı sekldınde yapsanız cok daha ıyı olurdu ve buraya bıdaha konu acarmıyım bılmıyorum he bıde ben orda aglayarak yazı yazıyorum ıcımı dokuyorum bazılarıda kalkmıs yazım seklme takıyo nasıl bı turkce bu bole yok ozentılık yok bılmem ne kardesım burası turkce derse vermıyor veya sen kımsın kııı sana boyle yazmak ıstıyorsam boyle yazarım orda ıcım yanarken oturmus aglarken noktamı koydum vırgul mu ona mı bakcamm ayıppp yaaa valh bu sıteye gırmekten soguttunuz !

Kaç zamandır sinirimi bozuyosun!
Bence burda yazdıklarını biraz sen uygula senin seviyene inmemeye uğraşıyorum ama artık yeter!
içim zaten acıyo bana ters yorumlar yapıyolar demişsin.
benim açtığım konulara gelip gelip sen ne kincisin, sen ne boşsun, boş konuşma kızıııım, nankörr diyen sen değilmisin de insanlara laf ediyosun?Benim sorunlarımla daga geçen sen değilmisin ki burda dert yanıyosun?
hey yarabbim KK 'da hiç bu kadar sinirlenmemiştim.
Türkçe konusunda da ben kadar herkes uyarıyor burda birbirini.
Türkçede W ve Q harfleri yoktur düzgün yazmayı öğren.

:60::60::60::60:
Çok güldüm...
Buradaki bazıları hem kel hem fodul...:27::27:
Herkes ayrı alem kimse kusura bakmasın...:27:

Cidden bir garip yorumlar var.
"Hakaret vari yorumlar var çok üzülüyorum sitenin haline" diyen üye..
"Cadaloz,cahil,aklı noksan" falan yazmış diğer üyeler için.. :37:
Eee dön bir kendine bak değil mi ?

geçenlerde gelin-kaynana sorunu ile ilgili bir konuda yazışıyoruz.birisi geldi benim annem şöyledir,böyledir.oğlu yoktur,kocası yoktur,çok iyi kaynana olur yazmış.bende dedim ki herkesin annesi kendne iyidir.konu sahibiğ için kayınvalide kötü ama eminimki görümcelerine göre anneleri çok iyidir.annenin gelini olsa eminim ki gelinde sorun yapar.sanki annesine kötü birşey söylemişim gibi bir celallendi,ne cahilliğim kalkdı,ne olgun düşünmediğim,ne tecrübesizliğim.üstelik ben 23 yıllık evliyim ve 23 yılda neler yaşadım.birde sonuna eklemiş,sözlerimin üstüne söz hakkı yoktur,diye:63::60::60::60::60:

birde konu sahipleri yazıyor,kocamın ailesi aptal,geri zekalı,cahil..............gibi bir çok kelimelerle tanımda bulunuyor.kendine bak denildiğinde hemen tartışmaya başlanıyor.ben onları yüzüne söylemiyorum da işte arkadan kızgınlıkla söylüyorum falan filan.ama ben insanların gerçek yüzünün tartışma anında çıktığını düşünürüm.çünki kontrolsüzdür.rol yapmıyordur.

birgün hiç alakam olmayan bir konuda eşim bana bağırdı.çok zoruma gitti.arkadaşım geldi dertleşirken gıcık diye söz ettim eşimden için.arkadaşım gülmeye başladı.hayırdır dedim çok kızmışsın ilk kez senden böyle bir söz duyuyorum dedi.yani ben ne kadar kızsam da çok absürd kelimeler kullanamam.ben buyum.en kötü kelimem gıcıktır..........

Son düzenleme:
valla ben anlamıyorum, geliyorlar buraya konu açıyorlar, bırak öneride bulunmayı daha sadece ve sadece durum değerlendirmesi yapmışken hemen böyle bi savunmaya geçme, ağza laf tıkamaya çalışma harekatı başlıyo, eee madem öneri istemiyosun ne yazmamızı istiyosun ki, hee valla kardeş, yazıp geçelim o zaman
onu bulunu bilmemde kocasından dert yanan üye açtığı konudan kocasına tekrar aşık olmuş bi şekilde ayrılıyo , böyle bi faydası var en azından buraya konu açmanın
:27::27:

Son düzenleme:
valla ben anlamıyorum, geliyorlar buraya konu açıyorlar, bırak öneride bulunmayı daha sadece ve sadece durum değerlendirmesi yapmışken hemen böyle bi savunmaya geçme, ağza laf tıkamaya çalışma harekatı başlıyo, eee madem öneri istemiyosun ne yazmamızı istiyosun ki, hee valla kardeş, yazıp geçelim o zaman
onu bulunu bilmemde kocasından dert yanan üye açtığı konudan kocasına tekrar aşık olmuş bi şekilde ayrılıyo , böyle bi faydası var en azından buraya konu açmanın

:60::60:

Evet ben kocama her şeyi söylerim sen söyleyemezsin gibi bir durum oluşuyor.
Hatırladım 2 sene evvel böyle bir konu vardı, kadın kocasının tüm kirlilerini saçmış ortaya dert yanıyor millet de hali ile yorum yapıyor sonra baktım kadın kocasını savunmaya başladı hem de ne savunma üyelerle kavga ediyor sonra tabi topik kitlendi.

arkadaşlar ben fazla giremiyorum ama 2 gündür yine sıkı takip etmişliğim var çok şükür :9:
dün bende denk geldim bir arkadaşımız hymenoplasti olmuş biri yazmış " inanmıyorum insanları kandırarak nereye varacaksınız " falan ne oluyor arkadaşlar. yapmıştır bir hata tamam ama neden yaptı.. nasıl yaptı.. ne için yaptı.. neden onun penceresinden bakamıyoruz neden onu anlamaya çalışmıyoruz.. belki onun şartları ile senin ki bir değil..

yine bugün bir arkadaşın erkek arkadaşının biseksüel olduğunu öğrenmiş. evet bu acı birşey.. evet bu kabul edilemez şok geçirilesi ah kadınla aldatılıp defolup gitseydi de bunu yapıp kendini bitirmeseydi denilesi birşey.. ama neden arkadaşlarımız " ayyy pislik yay onu heryerde rezil olsun köpek " " amaannn mide bulandırıcı o erkekmi çok şükür benimkinden şüphe yok " ya oğlun olursa ama. neden düşünmüyorsun?? hiç bir şey diyemiyorsan da " Allah göstermesin " diyemez miydin..

üstte erkek arkadaşından dolayı topic i açan arkadaş gördüğü tepkiler yüzünden anlatmaktan ve konuyu açmaktan vazgeçen yazan arkadaşlar var cevapları aynen şu " bu da yeni moda oldu küsüp gitmeler falan. özür dilicez sanıyoo. nolur gitme özür dileriz nolur nolur :60: " bu ne ya! lütfen biraz kendimize gelelim..

ben eskilerden beri buradayım çok fazla kalamıyorum ama az çok birşeyleri araştırıyorum okuyorum. 2 dinle 1 konuş demişler. he konuşacaksakta insan gibi konuşalım öyle değil mi.. hepimizin duyguları var. kalbi var.. bizler bayanız.. kırıcı değil nazik kibar olmamız lazım.. hem bayan bayana iyi davranmayacaksa erkeklerle de kanka olamayacağımıza göre.. biraz dikkat arkadaşlar lütfen..

Son düzenleme:
MEVLANA BİLE NE OLURSAN OL GEL DEMİŞ
BURDA MİLLET BİRBİRİNE ATIP TUTUYO

HAKKATEN BELKİ DE HİÇKİMSE İLE KONUŞAMAYACAK DERTLERİ OLANLAR BURDA PAYLAŞIM YAPIOR AMA ALDIKLARI TEPKİLER
MAHALLE KARISI AĞZI
YAZIK YAAANİ

BEN DE Bİ KONU AÇAYIM DEDİM çalışmak beni yoruyor isyanlardayım die KIZIMA YAZIKTAN TUTUN NEDEN KIZIMI DOĞURDUĞUMA BİLE
LAF DUYDUM

İNSANIN HATASI OLUR DOST ACI SÖYLER DER SEN HATALISIN ARKADAŞIM DERSİN , AMA TUTUP DA HİÇTANIMADIĞIN BİRİNİ
ANLAMADAN İDNLEKEEDN YARGILAMAK ÇOK SAÇMA
KARŞIDAKİNİN DAHA ÇOK MORALİNİ BOZAN BİŞİ
HA BANA ZAMANLA GEÇER CANIM İSYAN ETME GÜNAHTIR DİEN DE OLDU BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA
TUTUP DA TANIMADAN ETMEDEN LAF EDENLER AYIP YAAANİ

EVDEN KAÇAN KIZA HAY İNSAN EVİNDEN KAÇAR MI DİEN, KOCANINI SIKANA HAY SEN KADINSIN KOCANI NİE SIKION DİEN
LÜTFEN ETMEYİN

papatya hanım sizin konunuzu okumuştum ve hatırlıyorum yine saçma sapan şeyler yazmıştı insanlar..
ben 22 yaşındayım daha yeni 22 oldum ve benim annemde sizin gibi hep çalıştı hep çalıştı.. Allaha şükür ikiside çalışıyor çalışmasalar rahat yaşayamazdık.. bazı şeyler için sıkıntı çekilebiliyor.. ve benimde kardeşim var ordan oraya zıplıyor hopluyor annem de böyle oluyor eve geliyor bitmiş şekilde :26: aynı sizin gibi kardeşim anneme şirinlik yapıyor tamam öpüyor seviyor ama annemin gözü battaniyeden başkasını görmüyor o anda.. :50:
sizi ancak sizin gibi çaışan anneleri ve benim gibi anneleri çalışan çocuklar anlar..
o yüzden 3-5 cahil neyi nerede söyleyeceğini bilmeyen insanlar için laf kalabalığı etmeye hacet bile yok.. sanal olduğu için burada cesaretleniyor herkes..

sevgiler :69:

arkadaşlar ben fazla giremiyorum ama 2 gündür yine sıkı takip etmişliğim var çok şükür :9:
dün bende denk geldim bir arkadaşımız hymenoplasti olmuş biri yazmış " inanmıyorum insanları kandırarak nereye varacaksınız " falan ne oluyor arkadaşlar. yapmıştır bir hata tamam ama neden yaptı.. nasıl yaptı.. ne için yaptı.. neden onun penceresinden bakamıyoruz neden onu anlamaya çalışmıyoruz.. belki onun şartları ile senin ki bir değil..

yine bugün bir arkadaşın erkek arkadaşının biseksüel olduğunu öğrenmiş. evet bu acı birşey.. evet bu kabul edilemez şok geçirilesi ah kadınla aldatılıp defolup gitseydi de bunu yapıp kendini bitirmeseydi denilesi birşey.. ama neden arkadaşlarımız " ayyy pislik yay onu heryerde rezil olsun köpek " " amaannn mide bulandırıcı o erkekmi çok şükür benimkinden şüphe yok " ya oğlun olursa ama. neden düşünmüyorsun?? hiç bir şey diyemiyorsan da " Allah göstermesin " diyemez miydin..

üstte erkek arkadaşından dolayı topic i açan arkadaş gördüğü tepkiler yüzünden anlatmaktan ve konuyu açmaktan vazgeçen yazan arkadaşlar var cevapları aynen şu " bu da yeni moda oldu küsüp gitmeler falan. özür dilicez sanıyoo. nolur gitme özür dileriz nolur nolur :60: " bu ne ya! lütfen biraz kendimize gelelim..

ben eskilerden beri buradayım çok fazla kalamıyorum ama az çok birşeyleri araştırıyorum okuyorum. 2 dinle 1 konuş demişler. he konuşacaksakta insan gibi konuşalım öyle değil mi.. hepimizin duyguları var. kalbi var.. bizler bayanız.. kırıcı değil nazik kibar olmamız lazım.. hem bayan bayana iyi davranmayacaksa erkeklerle de kanka olamayacağımıza göre.. biraz dikkat arkadaşlar lütfen..

baştan sona katılıyorum size , sonuna kadar haklısınız gerçekten bunu bilmenizi istedim dahada bişey denmez zaten sözünüzün üstüne ...

Haklısın bende anlamıyorum insanlar konu açıyor ama eleştiriye gelemiyor hemen saldırıya geçiyorlar tamam karşındakinin yorumundan rahatsız olabilirsin ama bunu dile getirmenin edebi adabı vardır. Daha bugün başıma geldi bir yorum yazdım ama bin pişman oldum resmen hakaret işittim öyle ki artık soğudum. İki yıldır üyeyim kk ya görüyorum ki özellikle son zamanlarda daha çok bozulmaya başlamış dert köşeleri, insanlar duymak istediklerinin yazılmasını ve pohpohlanmayı istiyorlar. Bu da benim dert köşelerine yazdığım son yorumdur bu arada tavsiyem zamanınızı forumun çok daha güzel topikleri var bir şeyler öğrenebileceğiniz gerçekten faydalı olabilecek oralarda geçirin daha iyi ben bundan sonra öyle yapacağım.(Gerçekten dert sahibi olan sıkıntısı olup çözüm aramak için buraya konu açan arkadaşlarımızı ayrı tutuyorum onlara gönülden yardımcı olunmasını dilerim ki zaten konuyu okuyunca kişiler kendilerini belli ediyorlar)

Back