• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

eet canım haklısın gerçekten ... kesin seninde ardından yazmışlardır yorumlar , yazık böyle olmaları çok acı ...

sırtını tabiki sıvazlayamayız canım ama benim demek istediğim tavırlar çirkin , hata varsa tabiki söylenir ama güzel dille olması gerek diye düşünüyorum , üsluplar çok çirkin oluyor kimi zaman malesef :59:

Canım bu dunyada ıyıler az kotuler cok ynı bu sıtede oyle gercek dunyadan ınsanlar var ıste..dışardakı hayattada vıcdansız cok cahıl cok bu sıtedede vardır bılenle bılmeyen bır olmaz.... oyuzden ıyılerle karşılaşmak umudu ile....

Canım bu dunyada ıyıler az kotuler cok ynı bu sıtede oyle gercek dunyadan ınsanlar var ıste..dışardakı hayattada vıcdansız cok cahıl cok bu sıtedede vardır bılenle bılmeyen bır olmaz.... oyuzden ıyılerle karşılaşmak umudu ile....

evet cnm çok haklsn , dileğine bende katılıyorum , dilerim hayat boyu iyilerle karşılaşırız hep...

kk yı çok sevdiğim halde sırf bu yüzden girmemeyi tercih etmiştim.Neden biliyor musun kişisel egolarını tatmin etmek isteyen çok. Malum kimse kimseyide görmediği için verip veriştiriyorlar..

Ama bazen konu sahipleri de çok tahammülsüz olabiliyor, mesela geçenlerde hangi konu hatırlamıyorum,birisi yorum yazmış gayet nazik bir şekilde böyle yapsan daha iyi, şöyle yapmamalısın benden bir tavsiye vs. Bir baktım konu sahibi saydırmış, saygısız, sen ne bilirsin ki, defol konumdan vs.

Yada konu sahibi rahatsız olmuyor, tam tersine teşekkürlerini sunuyor. Bu defa diğer kraldan çok kralcılar arıza çıkarıyor. Sen bunu yazdın ama o öyle olmaz bak yazdıklarına dikkat et:27:

Benım bugune kadar konusuna cevap ve yorum yazdıgım konu sahıbı hıcbırzman bana kötu yorum yapmadı teşekkur ettı demekkı gercek davranıorum kalpten ıyı nıyetle gercekten yardımcı olabılecegım ınsanlara yazıyorum ve o kısıye faydam oluyorkı bana gerı donusu pozitif oluyor,konu sahıbı zaten dertlı bıde sız çıldırtırsanız adamı herhalde defolda yazar herşeyı yazar. ben bıle şaşırıyorum acımasızlara anlamıyorsanız burnunuzu sokmayın cahıl cesaretı gostermeyın!

kk yı çok sevdiğim halde sırf bu yüzden girmemeyi tercih etmiştim.Neden biliyor musun kişisel egolarını tatmin etmek isteyen çok. Malum kimse kimseyide görmediği için verip veriştiriyorlar..

aynen kesinlikle ! bana yazılmasa bile , başkalarına yazılan o çirkinlikleri okuyunca ben bi garip oluyorum üzülüyorum , kimbilir konu sahibi ne oluyodur yani ...

Hayır benim anlamadığım , herkes her konuya cvp vermek zorunda mı burda ? kafana uyumuyosa yada saçma bulduysan kapa kardeşim sayfayı geç başka konuya yani , neden illa cvp vermek zorundaymış gibi davranılıyor ki...

Arkadaşlar selam , bir süredir dikkatimi çeken bir konu var forumumuzda ...

Öncelikle konumun başlığı genelleme oldu ama amacım genellemek değil , tabiki herkes acımasız değil...

Gelelim konumuza... İnanın bu konuyu açmak için 2-3 gündür düşünüyorum ama artık dayanamıcak hale geldim , burdaki kişilerin kimisi neden acımasız ? Örnek vererek açıklıyorum , mesela bir arkadaşımız konu açıyor , "evden kaçtım, ailem küstü dertleşelim" , diyor altındaki yorumları bi okuyorum , "senin gibisine bu müstahak , neden kaçtın rahat mı battı , iyi şimdi görürsün gününü, benim kızım yapsa affetmem" gibi yorumlar yapılıyor yada başka bir örnek vereyim "eşimi sanırım çok sıktım ve şimdi beni aldatıyor" , diyor ve cevaplar , "eşini sıkarsan olacağı o , yeteri kadar ilgi göstermezsen kocana o olur " gibi yorumlar ... Son bir örnek daha vereyim uzatmadan , bebeğini aldırmayı düşünen bir anne dertleşmek için açıyor bir konu ve yorumlar hemen "sen bir cana nasıl kıyarsın , senin gibi anne olmaz olsun " tarzında oluyor....

Neden arkadaşlar neden ??????

Neden daha hoşgörülü olamıyoruz , neden o kişinin penceresinden bakamıyoruz olaylara , hadi diyelim bakamadık peki ya neden tanımadığınız birine o derece hakaretler ediyor , haksızlıklar yapıyoruz... Evden kaçan kızın belki başka çaresi yoktu , belki konusunda anlatmadı ama babası dövüyordu , yada bebeğini aldırmak zorunda kalan annenin maddi durumu iyi değildi , evde 2 çocuğu daha var ve ucu ucuna yetiyordu belki kazandığı para , 3. çocuğunu doğurup sokağa bırakması yada satması daha mı iyi olurdu ...

Okuyorum dert yanan bayanlara verilen cevapları , gerçekten üzülüyorum ya gerçekten arkadaşlar , hani düşünüyorumda bir yandan , acaba o kişi kız kardeşiniz , en yakın arkadaşınız , anneniz , ablanız olsada bunları söyleyebilecekmisiniz ? Aslında onlara söyleseniz bile daha mantıklı bir bakıma , hiç tanımadığınız , hayatı hakkıda en ufak bilginiz olmadığı kişilere bu derece nasıl haksızlık yapabilirsinizki ? Kişiler çaresiz destek , yardım beklerken neden köstek olunurki ?

Neyse çok uzattım sanırım sizleride sıktıysam özür dilerim , bu benim son zamanlarda baya bir dikkatimi çeken bir konuydu ve sizlerle paylaştım rahatladım , umarım insafsızca yapılan yorumla çok fazla karşılaşmam bundan sonra...

Bu konuda benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bekliyorum konuşmaya...

Not.Verdiğim örneklerin KK daki kadınlarla hiçbir ilgisi yoktur , klişe konular oldukları için aklıma gelen ilk örneklerdi kimse üzerine alınmasın lütfen...

aynen canım yaa.ben de bi konu açtım.zaten mağdur haldeyim.herkese anlatamıyorum durumumu.ve pişmanlığımı da anlattığım halde suçlandım. http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...liski-sonrasi-nasil-anlasilir-korkuyorum.html bu da konum.ama güzel tarafı duyarlı davranıp yol gösterenler de oldu.bunun yanında bi kişi bile ayıplasa kınasa insanın canı yanıyo.güzel bi konuya değinmişsin canım

Hayır benim anlamadığım , herkes her konuya cvp vermek zorunda mı burda ? kafana uyumuyosa yada saçma bulduysan kapa kardeşim sayfayı geç başka konuya yani , neden illa cvp vermek zorundaymış gibi davranılıyor ki...

Dertlıye merhem olmak lazım degılmı damara basmaya gerek yok..zaten o acı çekıyor yuregı yanıyor daha cok ızdırap vermeye gerek yok...sevgı ile guzellıkle ıle bız kadınlara bu yakışır.....ben çok şahit oluyorum ama yapıcak bişey yok cadaloz çok!

bırak şimdi. sana gösterilen tepkilerin nedeni adetli iken havuza gireceğim diye tutturman

tabi sen burada "girebilirsin ne olacak canım" tarzı yorumlar beklerken gerçeklerin söylenmesi işine gelmedi.

aha bitane daha. ben sadece o güne denk gelirse ne yapacağımı sormuştum. o halde havuza giricem diye tutturmadım. bi arkadas önermişti onuda

aynen canım yaa.ben de bi konu açtım.zaten mağdur haldeyim.herkese anlatamıyorum durumumu.ve pişmanlığımı da anlattığım halde suçlandım. http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...liski-sonrasi-nasil-anlasilir-korkuyorum.html bu da konum.ama güzel tarafı duyarlı davranıp yol gösterenler de oldu.bunun yanında bi kişi bile ayıplasa kınasa insanın canı yanıyo.güzel bi konuya değinmişsin canım

okudum cnm konunu , yorumlarıda biraz okudum ama ters yada dalga geçenlerle hemen karşılaşmam zor olmadı tabiki , insanların hangi kafada bunları yazdıklarını anlamak zor işte ,

bu arada dilerim korkun başına gelmezzzz :/

aha bitane daha. ben sadece o güne denk gelirse ne yapacağımı sormuştum. o halde havuza giricem diye tutturmadım. bi arkadas önermişti onuda

demin görmüştüm o muhabbeti ama şimdi bulamadım sayfayı ama adetliyken havuza gircem diye tutturmuşta olabilirsin , bu olayın derdi kimi ilgilendirir ,

işte demek istediğim tamda buydu ! önyargı önyargı ! belkide senelik iznini ancak şimdi kullanabiliyor tatile şimdi çıkmak zorunda ve adet oldu , napsın ? bütün sene 1 haftalık izni beklerken şimdi girmesin mi havuza , ne olduğunu yada neden girmek istediğini bilmeden neden eleştiri yapılıyor ya !

okudum cnm konunu , yorumlarıda biraz okudum ama ters yada dalga geçenlerle hemen karşılaşmam zor olmadı tabiki , insanların hangi kafada bunları yazdıklarını anlamak zor işte ,

bu arada dilerim korkun başına gelmezzzz :/

inşallah canım.çok teşekkür ederim;)

demin görmüştüm o muhabbeti ama şimdi bulamadım sayfayı ama adetliyken havuza gircem diye tutturmuşta olabilirsin , bu olayın derdi kimi ilgilendirir ,

işte demek istediğim tamda buydu ! önyargı önyargı ! belkide senelik iznini ancak şimdi kullanabiliyor tatile şimdi çıkmak zorunda ve adet oldu , napsın ? bütün sene 1 haftalık izni beklerken şimdi girmesin mi havuza , ne olduğunu yada neden girmek istediğini bilmeden neden eleştiri yapılıyor ya !

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/457403-tatile-gidecegim-engelim-var.html
bak canım konum bu

Şimdi oraya bi yorum yazasım geldi ama konu eskide kalmş biraz kimse takmaz ,içimde kalmasın sana söyleyim :)

Orda yok hijyen mijyen diye delirmişler ama , allah aşkına bana gelsinler söylesinler , hangisinin çocuğu yada kendisi havuza bir kere bile işemedi ! Çok sinirleniyorum kedini bilmez insanlara ya !!!

haklısın canım. gördüğün gibi pedle giricem diye tutturmadım

tabi sen burada "girebilirsin ne olacak canım" tarzı yorumlar beklerken gerçeklerin söylenmesi işine gelmedi.

haklısın canım. gördüğün gibi pedle giricem diye tutturmadım

gördüm gördüm :)

hayır bide yaşının küçük olması sebebiyle , tampon u bilmiyor olabilirsin yada o an aklına gelmemiş olabilir insanlık hali , hemen dalga geçmeler ezmeye çalışmalar falan çok çirkin ve ayıp şeyler gerçekten , kaale almamak lazım diyorum bazen ama bazende gerçekten kırıyorlar insanı....

gördüm gördüm :)

hayır bide yaşının küçük olması sebebiyle , tampon u bilmiyor olabilirsin yada o an aklına gelmemiş olabilir insanlık hali , hemen dalga geçmeler ezmeye çalışmalar falan çok çirkin ve ayıp şeyler gerçekten , kaale almamak lazım diyorum bazen ama bazende gerçekten kırıyorlar insanı....

üzülen kim canım? kendileri yardıma ihtiyacı olan birine bunları dedikleri için düşünmeliler. :34: senide tebrik ediyorum :46:

Back