Yani bu konuyu da dine getirip "o haram, bu günah" diye kategorize etmiş ya bazı kadınlar...
Artık önlerinde eğilip alkışlıyorum...Ne diyim!
Yahu;bahsettiğiniz insanlar belli bir yaşa gelmiş insanlar.
Bu yaştan sonra tercihlerini size mi sorcaklar "günah mı" diye...
Mübarek dinayet sitesi sanki burası...Bir dini siz biliyorsunuz değil mi...Bir siz namuslusunuz!
Kusura bakmayın ama dedikodu yapmanın "bir ölü eti yendiği" kadar günah olduğunu biliyorsunuz.
Şehitlerin bile bir tek "kul hakkı" bağışlanmadığını biliyorsunuz...
Peki söylermisiniz; cinsellik bunun neresinde??? Ne kadar günahında! Bırakın Allah aşkına ya...
Bir arkadaşında dediği gibi... Dedikodunu yap;her türlü fitneliğini yap,fesatlık yap, eltine hasetlen, devlet işlerinde her türlü rüşvet yürüsün; hakkıyla bileğiyle değil,dayısı olan bir yerlere gelsin (tabi bunlar kul hakkı değil(!) di mi...)
Tüm bunlar namus,ar,insanlık,ahlak meselesi değil;kadının cinsel tercihi günah,ahlak dışı...Öyle mi?
Hakkaten çok sığ düşünüyorsunuz. Bir de bu konuyu bile harama,günaha vuruyorsunuz...
Kimsenin hakkı değildir bir insanın günahlarını yargılamak! Kimsiniz siz, tanrı mı?
Önce siz bu günahınızdan ve egolarınızdan arının önce,insanlara onca ahlak peşkeş çekeceğinize...
Kaldı ki, bu ülkede bir tek müslamanlar yaşamıyor...
Bu forumda da ermenisi,yahudisi,katoliği,hristiyanı var...Yeri gelir ateistide olur!
Herkesin herkes kadar akli melekesi yerinde, kalkıpta millete kendinizce din-ahlak dersi vermeyin.
Ben hakkaten çok kızıyorum bu forumda bu tarz yorumlar görünce.
Geçenlerde de birisi çıkmış; namaz kılın diye fetva veriyor kendileri...
Efendim sitenin eksiği bir din köşesi olmamasıymış!!!
Yahu git o zaman dini forumlara istediğin paylaşımı orada yap...
Sen buraya islam başlığı açarsan; hristiyanında kendi inançlarını yazma hakkı var o zaman! Bir sen mi kulsun?
Kusura bakmayın uzun oldu...Ama hakketen sinirleniyorum!