- 13 Haziran 2013
- 521
- 21
- Konu Sahibi afrikalikezban
benim bir yakınımdan bahsetmek istiyorum;
Gönül rızası ile evlenmeyi düşündüğü kişi ile aslında tam ilişkiyi amaçlamadan, kızlık zarını kaybetti. yıllarca evleneceği günü bekledi, adam sorumsuz, adam umursamaz, adam kendinden başka kimseyi düşünmeyen birine dönüştü. yakınımı aldatmaya hatta bunu onun gözünün önünde yapmaya başladı, yakınım buna bile razı oldu ki sadece üzerinde ki bu ağırlığı atsın yeterki beni içinden çıkılmaz bu durumdan kurtarıp en azından bir nikah kıyıp daha sonra isterse boşansın ümidi ile peşini bırakmadı..iki yıl ağır depresyon ilaçları ve tedavisi ile ayakta durabildi yaklaşık 17 kilo kaybetti..bir akşam işten dönerken otobüsle (adamın evinin önünde güzergah) adamın evinde bir kalabalık, adam normalde yalnız yaşayan birisi,ailesi yurt dışında yaşıyor. otobüsten inip gizleniyor vee kalabalığın ortasında o adamın düğününe şahit oluyor acı günler bitmiyor, delirme noktasına kadar geliyor.yalnız çaresiz ve hayattan kopmuş yıllar geçiriyor.
evet yakınım bugün başka biri ile evli ve Allah bağışlasın bir evladı var..nasıl mı? kızlık zarı operasyonu geçirerek, kendinin bin yıl geçse unutamayacağı, hergün Allaha affetmesi için yalvararak geçirdiği günlere sahip bir hata ile ve hala o kocaman vicdan azabıyla yanıp tutuşarak ama düzenli güzel bir aile hayatına sahip vaziyettte yaşamakta.
Lütfen biraz empati, bazen içinde bulunduğunuz durumun içine, ne şartlarda nasıl geldiğinizi siz bile anlamayabilirsiniz..
Allah mutlulugunu daim etsın kımse anlıyamaz bu durumu dıyoruz ama sızın gıbı ınsanlar cevresınde gorenler bılenler ancak anlıyabılır ve bırde halen ınsanıyetını kaybetmemıs ınsanlar ..bu hıkaye gozlerımın dolmasına sebep oldu hıkaye dıyorum cunkı bızımhayatımız bır hıkaye gıbı once paramparça oluyor sonra yenı bır hayata baslıyoruz yalnız hep yarım ve vıcdan azabıyla gecen bır yarımlık ..
burda gaddarca yorum yapan arkadaslar bıraz vıcdanlı olun ...
oyle yorumlar okudum kı kadın ben yasıyorum bakıre degılım catır catır yatıyorummm ama sızın gıbı yamamıyorum kendımı dıyordu onada saygım var herkesın yaşayıs tarzı farklıdır bız nasıl saygı duyuyorsak sızde saygı duyun lutfen