aynen oyle, mesele soyadi meselesi degil ki.. ordaki tutumu tavri.. baski, tehdit, despotluk hepsi var kucucuk gorunen olayda.. burda bu tavri takinan, yarin baska sey bulur..ne biçim adam bu ya?
ne hakla kocasız gidersin diyor, seni tehdit ettiği şeye bak. ne olacak sen de kullanma kızlık soyadını diyenlere de çok şaşırıyorum. mesele o değil. ben de kullanmıyorum mesela ama kullanmak isteseydim eşim asla karşı çıkmazdı, çıkamaz zaten. ubunca yıl o soyadıyla var olmuşum. bu benim kararımdır. daha şimdiden sana böyle baskı yapmasına izin verirsen daha çoook ezilirsin evliliğinde. kullan kızlık soyadını. ne sanıyorlar daha yolun en başında kendilerini ya.
Bana babam demişti, nikahtan sonra sadece eşinin soyadını al diye ben de tamam demiştim. Benim için pek de önemi yok zaten. Ki ben de upuzun olmasındansa sadece eşimin olur diye düşünüyordum. Ne bileyim takmıyorum ben. İsim soyisim umrumda değil. Ben yine benim.Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
Üslubu, dayatması, hele ki tehdidi çok iğrenç. Sana saygı duymalıydı, bu şekilde söylenmez bu. Karar senin, geçinmeye gönlün varsa alttan alacaksın ne yapacaksın yani.Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
kız varya senin yorumlarına bitiyorum haberin olsun dur seni izlemeye alayım . ve şu yorumundada tam isabetaynen oyle, mesele soyadi meselesi degil ki.. ordaki tutumu tavri.. baski, tehdit, despotluk hepsi var kucucuk gorunen olayda.. burda bu tavri takinan, yarin baska sey bulur..
ay tesekkur ederimkız varya senin yorumlarına bitiyorum haberin olsun dur seni izlemeye alayım . ve şu yorumundada tam isabet
Arkadaşlar ben kızlık soyadimida kullanmak istiyorum.ama eşim istemiyor kimlikleri değiştirirken dilekçe ver kullanma diyor .sen benim soyadimi almazsan bayrama sonra babam hasta onun ziyaretlerine tek başına kocasız gidersin diyor.benim karakterime ters diyor.napmaliyim
Hımm bak bunu duyduğuma pek bi sevindimay tesekkur ederimAllah yanlis seyler soyletmesin..
ben de sana karsi bos degilim