Kızlarr son zamanlarda evlenen ???

kız en lüks düğün dede var o ankaranın bağları.hatta deluxe otel tatiline git vallahi orada da var.kurtuluş yohhhh

Siz şimdi dolar falan da saçarsınız kesin hahahwsxd bir dolar kaç yüz milyon milyar olmuş zaten. Düğüne ben de geliyorum o yüzden, üstelik davetiye falan istemiyorum çirkeflik ve zorbalıkla girerim ki ben oraya

Ay o gerçek biliyor musun? Ben gördüm, yapıyorlar.
Bir de şey var bizde, gelinle damadı ateşin üstünden hoplatıyorlar. O eğlenceli bak.
Gelinlik yanar laaaan

Biz düğünün ertesi günü annemlere gitmiştik. Çok sağlam rakılı şalgamlı çiğköfte partisi vardı çünkü, kaçıramazdım bunu

Şimdiye kadar olmadı valla. Tuhaf bir adet valla, nerenin adeti bu diyorum, hani pek bizlik bir şey de değil.
Nevrozda ateş üstünde atlama gibi bişey sanırım. Onunda tam olarak maksadını bilmiyorum ama sanırım onunla bağlantılı .

eylul ıcın İstanbul da kokteyl tabağı deniz kenarı 300 kışı 50 bın olan bı mekan ıle konuştuk geçen ay. beklentınıze gore değişir bu. bu nası soru Allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…