Kız ben eger Çırağan’da olursa diyorum . Hayatımda sosyete dügünü görmedim fenamı işte belki magazinlere bile çıkarızleynnn aynı şehirdeyiz otele ne gerek var.ben de kalırsın işte.
kız en lüks düğün dede var o ankaranın bağları.hatta deluxe otel tatiline git vallahi orada da var.kurtuluş yohhhhBizim burayı görsen Ceycey, maket pastalı ve enişteden oryantal dans şovlu düğünden başka seçenek yok.
Elitlik bünyeye ters burada hayatım. Ben filarmoni orkestrası getirsem Ankara'nın Bağları adlı o şaheseri çaldırır, göbek atarlar.
Siz şimdi dolar falan da saçarsınız kesin hahahwsxd bir dolar kaç yüz milyon milyar olmuş zaten. Düğüne ben de geliyorum o yüzden, üstelik davetiye falan istemiyorum çirkeflik ve zorbalıkla girerim ki ben orayayani beni bilen bilir biraz bu forumda buyudum mesela ilk uye oldugumda asiri keskindim her seye karsi. dunyanin en modern (!) insaniydim kendime gore1000 kisilik mekan tuttuk diyorum kizim, nisanlimin arkadaslari “yassyyy kac tane davul getirelim” diye yavsaklik yapmaya basladilar hajaahjaah
ne ara oldu anlamadim ama bu dugun isi insani cidden icine cekiyor. boyle olmasini istemezdim.
Ondan diyorum ya, istemem diye.kız en lüks düğün dede var o ankaranın bağları.hatta deluxe otel tatiline git vallahi orada da var.kurtuluş yohhhh
Bide gelinlik tutuşuyormuşAy o gerçek biliyor musun? Ben gördüm, yapıyorlar.
Bir de şey var bizde, gelinle damadı ateşin üstünden hoplatıyorlar.O eğlenceli bak.
Bide gelinlik tutuşuyormuş
şimdi sen oğluna benim kızı alacaksın ya?düğüne isveç kraliyet ailesi gelmezse bu iş olmaz bilesin.boşa mı isveç e kız veriyorum?Bide gelinlik tutuşuyormuş
Gelinlik yanar laaaanAy o gerçek biliyor musun? Ben gördüm, yapıyorlar.
Bir de şey var bizde, gelinle damadı ateşin üstünden hoplatıyorlar.O eğlenceli bak.
Nevrozda ateş üstünde atlama gibi bişey sanırım. Onunda tam olarak maksadını bilmiyorum ama sanırım onunla bağlantılı .Şimdiye kadar olmadı valla. Tuhaf bir adet valla, nerenin adeti bu diyorum, hani pek bizlik bir şey de değil.
Ayyyy atmasan bile gelir oradakilerden para koparırım ben biraz da ekonomistlikturkiye sinirlari icinde bulunup da dugunume gelmeyen herkesle alakayi kesecegim cherrym davetiyem hazir olunca tetikte ol
Gelinlik yanar laaaan
Biz düğünün ertesi günü annemlere gitmiştik. Çok sağlam rakılı şalgamlı çiğköfte partisi vardı çünkü, kaçıramazdım bunu
Kaynanam yok benim. Kocamla görümcelerimi de iç güvey ve iç görümce olarak aldıkSenden de bu beklenirdi zaten.
Kendi anamsa giderim de kaynanama gidesim gelmez yav.
evlenecek erkekkk adaylarr bakın görün şimdiden ananıza düşman .ona göreeeeSenden de bu beklenirdi zaten.
Kendi anamsa giderim de kaynanama gidesim gelmez yav.
Kız onu bunu boşver de benim oğlan yine corona olduşimdi sen oğluna benim kızı alacaksın ya?düğüne isveç kraliyet ailesi gelmezse bu iş olmaz bilesin.boşa mı isveç e kız veriyorum?
Hah bak öylesi olur. Kocayı ona göre seçmek gerekiyor demek ki. Ailemi sevmeli ve benimsemeli.Kaynanam yok benim. Kocamla görümcelerimi de iç güvey ve iç görümce olarak aldık
Ben tıklatıyorum ama görüldü atıp bırakıyorsun zalımın kızıdostim gunaydin yahu
beni bir tiklatip yassy ne yapiyorsun demedigin icin bilmezsin tabiiii
:) Aslında hiçbir sevgilimin anasıyla en ufak bir alakam olmadı. O yönden travmam yok. Ama çooook geniş bir ailede büyüdüm ve göreceğimi gördüm diyelim.evlenecek erkekkk adaylarr bakın görün şimdiden ananıza düşman .ona göreeee
en başta sen davet edilmelisin o düğüne bence.her yer meslektaşın dolu olacak daBen tıklatıyorum ama görüldü atıp bırakıyorsun zalımın kızıkonuyu bölmeden kaçıyorum
Kime veriyon sen kızınışimdi sen oğluna benim kızı alacaksın ya?düğüne isveç kraliyet ailesi gelmezse bu iş olmaz bilesin.boşa mı isveç e kız veriyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?