- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Şimdiye kadar tanıdığım insanlar içerisinde düğün yapmayacağım diyen insan sayısı: 13294818O değil de evlenirsem düğün müğün yapmayacağım
seni davet ederse sen de partner olarak beni al yanınaa panpaa
şu satırlarını bekar erkek adaylar okusa senin için kuyruğa girerler ayolllEveeeettt! Kudra artık sana aşkımı ilan edebilirim bu yorumdan sonra.
Tıksıra tıksıra hayvan gibi güldüm ya.
O değil de evlenirsem düğün müğün yapmayacağım. Millet göbek atacak diye onca parayı vermem.
Bak sana dugün için servet harcıyor kesin Çırağan’a uçak seferide içindedirAnkara da çırağan mı var?benim niye haberim yok bundan?
Şimdiye kadar tanıdığım insanlar içerisinde düğün yapmayacağım diyen insan sayısı: 13294818
Gerçekten düğün yapmayan insan sayısı: 0
Umarım istediğiniz gibi olur tabii ama o düğün bir şekilde yapılıyor sanki
Gelmişim 30'a canım, şu saatten sonra pek kimse baskı yapamaz bana sanırsam. Ama sünepe bir kocam olursa orası ayrı tabi.Şimdiye kadar tanıdığım insanlar içerisinde düğün yapmayacağım diyen insan sayısı: 13294818
yok degil. :) onun icin ucak biletini kendiniz almaniz lazim.Bak sana dugün için servet harcıyor kesin Çırağan’a uçak seferide içindedir
:) Aşkım düğün istemem dedim, balayı değil.şu satırlarını bekar erkek adaylar okusa senin için kuyruğa girerler ayolll
Düğün salonları konfederasyonu başkanı olarak buna izin veremem. O salon tutulacak o göbekler atılacak. Hanım hanım kaçyüzbin kişi eppek yiyor ordan biliyon mu sen?Eveeeettt! Kudra artık sana aşkımı ilan edebilirim bu yorumdan sonra.
Tıksıra tıksıra hayvan gibi güldüm ya.
O değil de evlenirsem düğün müğün yapmayacağım. Millet göbek atacak diye onca parayı vermem.
Bari otel içinde olsun. Ceyle bile odamı paylaşmaya razıyımyok degil. :) onun icin ucak biletini kendiniz almaniz lazim.
yani beni bilen bilir biraz bu forumda buyudum mesela ilk uye oldugumda asiri keskindim her seye karsi. dunyanin en modern (!) insaniydim kendime goreŞimdiye kadar tanıdığım insanlar içerisinde düğün yapmayacağım diyen insan sayısı: 13294818
Yok hayatım, ben almayayım. Düğünün ertesi sabahı kaynanama el öpmeye de yollarsın sen beni.Düğün salonları konfederasyonu başkanı olarak buna izin veremem. O salon tutulacak o göbekler atılacak. Hanım hanım kaçyüzbin kişi eppek yiyor ordan biliyon mu sen?
ben bazı düğünleri eğlenceli buluyorum severek bulunuyorum.o maket pastalı hepsi birbirinin birebir aynısı düğünler dışında da düğünler var çok şükür.:) Aşkım düğün istemem dedim, balayı değil.Kılıçla pasta kesip, avcumun içini kınaya bulamak gibi bir hayalim yok.
Nikahımı kıyıp kocayı alıp kaçmak istiyorum. En az bir ay bir tanecik bile akraba zerresi görmek istemiyorum.
Yok o kısımla biz ilgilenmiyoruz.Yok hayatım, ben almayayım. Düğünün ertesi sabahı kaynanama el öpmeye de yollarsın sen beni.
Bazen eşime bi daha düğün mü yapsak ben göbek atarak arkada viski gömmek istiyorum diyorum döglfkf pembe değil pespembe gelinim galiba….ben bazı düğünleri eğlenceli buluyorum severek bulunuyorum.o maket pastalı hepsi birbirinin birebir aynısı düğünler dışında da düğünler var çok şükür.
leynnn aynı şehirdeyiz otele ne gerek var.ben de kalırsın işte.Bari otel içinde olsun. Ceyle bile odamı paylaşmaya razıyım
Bizim burayı görsen Ceycey, maket pastalı ve enişteden oryantal dans şovlu düğünden başka seçenek yok.ben bazı düğünleri eğlenceli buluyorum severek bulunuyorum.o maket pastalı hepsi birbirinin birebir aynısı düğünler dışında da düğünler var çok şükür.
aslında düğün kendi düğünün olmayınca çok daha eğlenceli oluyor.tanımadığı kişilerin düğünlerine gidip göbekleri atanları bile duymuşluğum varBazen eşime bi daha düğün mü yapsak ben göbek atarak arkada viski gömmek istiyorum diyorum döglfkf pembe değil pespembe gelinim galiba….
Ay o gerçek biliyor musun? Ben gördüm, yapıyorlar.Yok o kısımla biz ilgilenmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?