Kızlarr son zamanlarda evlenen ???

O değil de evlenirsem düğün müğün yapmayacağım
Şimdiye kadar tanıdığım insanlar içerisinde düğün yapmayacağım diyen insan sayısı: 13294818

Gerçekten düğün yapmayan insan sayısı: 0

Umarım istediğiniz gibi olur tabii ama o düğün bir şekilde yapılıyor sanki

şu satırlarını bekar erkek adaylar okusa senin için kuyruğa girerler ayolll

Bu sene dolar aldı basını gitti
Asgari ücrette ona mukabil arttı
Muhtemelen o rakamlarda artacak
Evlenene geçmiş olsun

Valla aynen. Bir arkadaşım tatlısu solcusu, Cihangir'de de yaşıyor ... sonra bir de baktık KV koluna bilezikleri takıyor

Gelmişim 30'a canım, şu saatten sonra pek kimse baskı yapamaz bana sanırsam. Ama sünepe bir kocam olursa orası ayrı tabi.

şu satırlarını bekar erkek adaylar okusa senin için kuyruğa girerler ayolll
:) Aşkım düğün istemem dedim, balayı değil. Kılıçla pasta kesip, avcumun içini kınaya bulamak gibi bir hayalim yok.
Nikahımı kıyıp kocayı alıp kaçmak istiyorum. En az bir ay bir tanecik bile akraba zerresi görmek istemiyorum.

Düğün salonları konfederasyonu başkanı olarak buna izin veremem. O salon tutulacak o göbekler atılacak. Hanım hanım kaçyüzbin kişi eppek yiyor ordan biliyon mu sen?

yani beni bilen bilir biraz bu forumda buyudum mesela ilk uye oldugumda asiri keskindim her seye karsi. dunyanin en modern (!) insaniydim kendime gore 1000 kisilik mekan tuttuk diyorum kizim, nisanlimin arkadaslari “yassyyy kac tane davul getirelim” diye yavsaklik yapmaya basladilar hajaahjaah

ne ara oldu anlamadim ama bu dugun isi insani cidden icine cekiyor. boyle olmasini istemezdim.

ben bazı düğünleri eğlenceli buluyorum severek bulunuyorum.o maket pastalı hepsi birbirinin birebir aynısı düğünler dışında da düğünler var çok şükür.

ben bazı düğünleri eğlenceli buluyorum severek bulunuyorum.o maket pastalı hepsi birbirinin birebir aynısı düğünler dışında da düğünler var çok şükür.
Bazen eşime bi daha düğün mü yapsak ben göbek atarak arkada viski gömmek istiyorum diyorum döglfkf pembe değil pespembe gelinim galiba….

Bizim burayı görsen Ceycey, maket pastalı ve enişteden oryantal dans şovlu düğünden başka seçenek yok.
Elitlik bünyeye ters burada hayatım. Ben filarmoni orkestrası getirsem Ankara'nın Bağları adlı o şaheseri çaldırır, göbek atarlar.

Bazen eşime bi daha düğün mü yapsak ben göbek atarak arkada viski gömmek istiyorum diyorum döglfkf pembe değil pespembe gelinim galiba….
aslında düğün kendi düğünün olmayınca çok daha eğlenceli oluyor.tanımadığı kişilerin düğünlerine gidip göbekleri atanları bile duymuşluğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…