Kendim için sormuyorum ..Esine asik bir kadin icin garip bir soru degil mi?
İste ben de bunu diyorum ya. Evlenen siz degilseniz bu neyin meraki? Kaldi ki dert bile degil. BDV olmus “Bir merakim var”.Kendim için sormuyorum ..
Ya kardeşim yada yakın arkadaşım da onlar icin soruyo olabilirimİste ben de bunu diyorum ya. Evlenen siz degilseniz bu neyin meraki? Kaldi ki dert bile degil. BDV olmus “Bir merakim var”.
Aaa sassy evleniyor musuntamam da kimin ne kadara tuttugu size nasil bir yarar saglayacak? siz hangi sehirdesiniz?
benim dugunum eylulde olacak, ankarada tuttugum yerin fiyatini soylesem size hicbir yarar saglamaz ankarada degilseniz. neyse yine de insanlar soylesinler siz de not alin bari.
Yorumlarına hayrankeeeBen düğün salonları konfederasyonu başkanıyım. Şuvan ülke genelinde ortalama düğün salonu fiyatı yirmiüçbinsekizyüzaltmışyediliraonikikuruş.
dostim gunaydin yahuAaa sassy evleniyor musun
şehirden şehire semtten semte bile değişir.buradaki bilgiler hiç bir işinize yaramaz.mobilya da öyleKızlar son zamanlar da evlenen var mi aranızda bi kaç ay önce falan da olur salon ortalama fiyat nedir sadece salon fiyatı yemekli yemeksiz kuru pastalı vs kaç kişilikti ve ne kadar ödediniz salona
Ya kardeşim yada yakın arkadaşım da onlar icin soruyo olabilirim
pembik gelin değilsin yanii?bu beni üzdüüNikah yaptım geçtim. Salon, düğün vs saçma geliyor. Size de öneririm
aaa kendi için sormuyor muymuşş?İste ben de bunu diyorum ya. Evlenen siz degilseniz bu neyin meraki? Kaldi ki dert bile degil. BDV olmus “Bir merakim var”.
1000 +/- 200 kisilik, yemekli, alkollu, kokteyl+dugun olacak sekilde 340 bine tuttum. nasil bir isinize yarayacaksa bu bilgi buyrun bakalim.
Başkalarının derdi bizimde derdimiz sayılır ayolaaa kendi için sormuyor muymuşş?
turkiye sinirlari icinde bulunup da dugunume gelmeyen herkesle alakayi kesecegim cherrym davetiyem hazir olunca tetikte olDavetiyemi istiyorum at kızzzzzzzzzzzzzz
Şimdi okurken denk geldim de sen hep kendinden yassy diye bahsediyorsun ama koca forumda herkes sana sassy diyor. Farkındaysan kimseyi ikna edemedin bu konudadostim gunaydin yahu
beni bir tiklatip yassy ne yapiyorsun demedigin icin bilmezsin tabiiii
seni davet ederse sen de partner olarak beni al yanınaa panpaaDavetiyemi istiyorum at kızzzzzzzzzzzzzz
Çırağan sarayında yapılıyorsa bende gelirimseni davet ederse sen de partner olarak beni al yanınaa panpaa
Eveeeettt! Kudra artık sana aşkımı ilan edebilirim bu yorumdan sonra.Ben düğün salonları konfederasyonu başkanıyım. Şuvan ülke genelinde ortalama düğün salonu fiyatı yirmiüçbinsekizyüzaltmışyediliraonikikuruş.
Ankara da çırağan mı var?benim niye haberim yok bundan?Çırağan sarayında yapılıyorsa bende gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?