- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Sassynin düğününde davetlilere otrera: peki sizce neden derma seçmeliyimen başta sen davet edilmelisin o düğüne bence.her yer meslektaşın dolu olacak da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sassynin düğününde davetlilere otrera: peki sizce neden derma seçmeliyimen başta sen davet edilmelisin o düğüne bence.her yer meslektaşın dolu olacak da
Zorla benim oğlana yamamaya çalışıyorKime veriyon sen kızını
Halbüküsü ben oğlumu verecektim-dikkat kız almıyorum oğlan veriyorum yüce gönüllü kaynanayım-hemi de genç yumurta gibi çocuk. Erkek küçüktü zengin olacaklardı.Zorla benim oğlana yamamaya çalışıyor
hadibea nın oğluna.isveç e gelin gidecek boru mu?Kime veriyon sen kızını
Çok geçmiş olsun . Burda müthiş sayıda covid patlaması var ve halkın 90% geçirecek diye bir inanış var . Benim oğlan sıfır semptomla geçiriyor umarım sizinkilerde hafif geçirir. Çok geçmiş olsunHalbüküsü ben oğlumu verecektim-dikkat kız almıyorum oğlan veriyorum yüce gönüllü kaynanayım-hemi de genç yumurta gibi çocuk. Erkek küçüktü zengin olacaklardı.
Tam uyuyacaktım moralmanım bozuldu.
Benim de bebelerim hasta. Size de çok geçmiş olsun :)
İsvec kapıları kapattı suan , daha ne zaman açılır Allah bilirhadibea nın oğluna.isveç e gelin gidecek boru mu?
benim kız da ayın yarısı hasta.bulaşıcı hastalıklar çok arttı dünyada bu aralar.hiç bir çocuk ölmesin .tek dileğim buÇok geçmiş olsun . Burda müthiş sayıda covid patlaması var be halkın 90% geçirecek diye bir inanış var . Benim oğlan sıfır semptomla geçiriyor umarım sizinkilerde hafif geçirir. Çok geçmiş olsun
Halbüküsü ben oğlumu verecektim-dikkat kız almıyorum oğlan veriyorum yüce gönüllü kaynanayım-hemi de genç yumurta gibi çocuk. Erkek küçüktü zengin olacaklardı.
Tam uyuyacaktım moralmanım bozuldu.
Benim de bebelerim hasta. Size de çok geçmiş olsun :)
kankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima?Ayyyy atmasan bile gelir oradakilerden para koparırım ben biraz da ekonomistlik
Aminbenim kız da ayın yarısı hasta.bulaşıcı hastalıklar çok arttı dünyada bu aralar.hiç bir çocuk ölmesin .tek dileğim bu
Hatta Online nikahSağım solum sobe herkes corona olmasa bile başka virüslerden hasta etraf iyice Ortaçağ Avrupasına döndüJuniorlara geçmiş olsun dilerim.
Eeee sizinkine de imam nikahı yapar canım hemen üzülmeyin
Neyapsamkisimdi ile ben paraları altınları toplamak için şöyle becerikli cabbar yırtık bir çocuk kiralarız.o bizim adımıza toplayıverirkankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima?
Okeyim ama altınları satmayıp şıngır şıngır taksam??? Mini elbisemle herkesin önünde bayılır ayılırım Muhafazakar listeye göre de altıma uzun etek çeker onların yanına uzunla geçerim. Para varsa karakter yokflgögşgöglglkankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima?
Çocuğa gerek yok. Ben hallederimskfkglgöNeyapsamkisimdi ile ben paraları altınları toplamak için şöyle becerikli cabbar yırtık bir çocuk kiralarız.o bizim adımıza toplayıverir
daha iyi.bdv de banlanırdık az kaldıydıKonu geyik bölümüne ne zaman taşındı yahu
evet senin toplaman daha mantıklı.beni tanıyan neyim çıkabilir davetlilerden bakÇocuğa gerek yok. Ben hallederimskfkglgö
zorlu bi challenge olucak dugun sonunda ya silivridesin ya da altinlarla sikir sikir geziyorsun zuahahahahwOkeyim ama altınları satmayıp şıngır şıngır taksam??? Mini elbisemle herkesin önünde bayılır ayılırım Muhafazakar listeye göre de altıma uzun etek çeker onların yanına uzunla geçerim. Para varsa karakter yokflgögşgöglgl
Yok beni tanıyan çıkmaz. Soran olursa temizlik görevlisinin maası kendisinden fazla olunca kafayı kırdı dersiniz dkfkfkfevet senin toplaman daha mantıklı.beni tanıyan neyim çıkabilir davetlilerden bak