• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr son zamanlarda evlenen ???

Zorla benim oğlana yamamaya çalışıyor 🤪🤪😂😂
Halbüküsü ben oğlumu verecektim-dikkat kız almıyorum oğlan veriyorum yüce gönüllü kaynanayım-hemi de genç yumurta gibi çocuk. Erkek küçüktü zengin olacaklardı.

Tam uyuyacaktım moralmanım bozuldu.

Benim de bebelerim hasta. Size de çok geçmiş olsun :)

Halbüküsü ben oğlumu verecektim-dikkat kız almıyorum oğlan veriyorum yüce gönüllü kaynanayım-hemi de genç yumurta gibi çocuk. Erkek küçüktü zengin olacaklardı.

Çok geçmiş olsun . Burda müthiş sayıda covid patlaması var ve halkın 90% geçirecek diye bir inanış var . Benim oğlan sıfır semptomla geçiriyor umarım sizinkilerde hafif geçirir. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Çok geçmiş olsun . Burda müthiş sayıda covid patlaması var be halkın 90% geçirecek diye bir inanış var . Benim oğlan sıfır semptomla geçiriyor umarım sizinkilerde hafif geçirir. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
benim kız da ayın yarısı hasta.bulaşıcı hastalıklar çok arttı dünyada bu aralar.hiç bir çocuk ölmesin .tek dileğim bu

Sağım solum sobe herkes corona olmasa bile başka virüslerden hasta etraf iyice Ortaçağ Avrupasına döndü:KK51:Juniorlara geçmiş olsun dilerim.

Eeee sizinkine de imam nikahı yapar canım hemen üzülmeyin
:deli:

Ayyyy atmasan bile gelir oradakilerden para koparırım ben biraz da ekonomistlik 💅✍🏻💅✍🏻
kankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima? :D

kankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima? :KK70:
Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi ile ben paraları altınları toplamak için şöyle becerikli cabbar yırtık bir çocuk kiralarız.o bizim adımıza toplayıverir :KK45:

kankim o gun para koparilacaklar tam listeyi veririm sana. mesela babam vermez onune oynaya oynaya bayilsan falan bos bos bakar onu gec. ama kayinpeder yagdirir. kayinvalidenin iyi anina gelirsen para degil altin da sacabilir. dugune hevesli. gun yaklastikca bu detaylari netlestirip ne koparirsak dugun sonunda bolusuyoruz okey misin planima? :KK70:
Okeyim ama altınları satmayıp şıngır şıngır taksam??? Mini elbisemle herkesin önünde bayılır ayılırım💅 Muhafazakar listeye göre de altıma uzun etek çeker onların yanına uzunla geçerim. Para varsa karakter yokflgögşgöglgl

Okeyim ama altınları satmayıp şıngır şıngır taksam??? Mini elbisemle herkesin önünde bayılır ayılırım💅 Muhafazakar listeye göre de altıma uzun etek çeker onların yanına uzunla geçerim. Para varsa karakter yokflgögşgöglgl
zorlu bi challenge olucak dugun sonunda ya silivridesin ya da altinlarla sikir sikir geziyorsun zuahahahahw

ay beni cok guldurdunuz ya valla iyi ki varsin gunum bok gibiydi simdi gozumden yas geldi seni kayinpederimle oynarken dusununce ahajaahjsahsjaha ama arka planda babam butun avrupailigiyle sizi izliyor ahdkdhsjdhsjhs

Back