Kızlarr son zamanlarda evlenen ???

Şey düşün bide kocam geliyo düğüne karım vardı karım buralarda mı gören var mı diyo ve bakıyor ki pistte dolar için kayınpederine bayılıyorum kxfögşgşgşgögflfk

Yok beni tanıyan çıkmaz. Soran olursa temizlik görevlisinin maası kendisinden fazla olunca kafayı kırdı dersiniz dkfkfkf
angara sosyetesini ben de tanımam pek de ya aralarında kafatasımı açan dohturum da olursa nolcekkk?ben en iyisi palyaço kostümüyle balon neyim dağıtayım çocuklara.

sassy gece boyu bize altınları toplatır, gece sonunda da 'ben bunları tanımıyyooorum kiğğ' diyerek güvenliğe bizi attırıp topladıklarımızı da kendi cebine indirir bence ben baştan uyarayım

sassy gece boyu bize altınları toplatır, gece sonunda da 'ben bunları tanımıyyooorum kiğğ' diyerek güvenliğe bizi attırıp topladıklarımızı da kendi cebine indirir bence ben baştan uyarayım
ama sana air jordan parası toplamamız lazım.bu beni üzdüüü

Kız senin cadı oda arkadaşının hıncını çıkarır cazgırlaşırız yapcak bişi yok

Yuuuhum gelir düğünü boşverin gidin yatın uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…