- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Şey düşün bide kocam geliyo düğüne karım vardı karım buralarda mı gören var mı diyo ve bakıyor ki pistte dolar için kayınpederine bayılıyorum kxfögşgşgşgögflfkzorlu bi challenge olucak dugun sonunda ya silivridesin ya da altinlarla sikir sikir geziyorsun zuahahahahw
ay beni cok guldurdunuz ya valla iyi ki varsin gunum bok gibiydi simdi gozumden yas geldi seni kayinpederimle oynarken dusununce ahajaahjsahsjaha ama arka planda babam butun avrupailigiyle sizi izliyor ahdkdhsjdhsjhs
o zamana dolar kuru ne olur acaba?Şey düşün bide kocam geliyo düğüne karım vardı karım buralarda mı gören var mı diyo ve bakıyor ki pistte dolar için kayınpederine bayılıyorum kxfögşgşgşgögflfk
Aşkım valla Avrupa turumuz için bayılıyorumo zamana dolar kuru ne olur acaba?
angara sosyetesini ben de tanımam pek de ya aralarında kafatasımı açan dohturum da olursa nolcekkk?ben en iyisi palyaço kostümüyle balon neyim dağıtayım çocuklara.Yok beni tanıyan çıkmaz. Soran olursa temizlik görevlisinin maası kendisinden fazla olunca kafayı kırdı dersiniz dkfkfkf
gözümde gondolda sen ve ben canlandı aniden.biz orada ki para atılan havuzları bile soyar döneriz ama bakAşkım valla Avrupa turumuz için bayılıyorumbak İtalyaya gidebiliyoruz topladığım dolarlara göre…..
sassy gece boyu bize altınları toplatır, gece sonunda da 'ben bunları tanımıyyooorum kiğğ' diyerek güvenliğe bizi attırıp topladıklarımızı da kendi cebine indirir bence ben baştan uyarayımOkeyim ama altınları satmayıp şıngır şıngır taksam??? Mini elbisemle herkesin önünde bayılır ayılırımMuhafazakar listeye göre de altıma uzun etek çeker onların yanına uzunla geçerim. Para varsa karakter yokflgögşgöglgl
ama sana air jordan parası toplamamız lazım.bu beni üzdüüüsassy gece boyu bize altınları toplatır, gece sonunda da 'ben bunları tanımıyyooorum kiğğ' diyerek güvenliğe bizi attırıp topladıklarımızı da kendi cebine indirir bence ben baştan uyarayım
Kız senin cadı oda arkadaşının hıncını çıkarır cazgırlaşırız yapcak bişi yoksassy gece boyu bize altınları toplatır, gece sonunda da 'ben bunları tanımıyyooorum kiğğ' diyerek güvenliğe bizi attırıp topladıklarımızı da kendi cebine indirir bence ben baştan uyarayım
fareler de gelecek mi pekii?Kız senin cadı oda arkadaşının hıncını çıkarır cazgırlaşırız yapcak bişi yok
Ayyy yaaaa hayırlı olsun çoook sevindim ya ayy değişik hissettim kuzucum barbim benim ben taşınma telaşı covid şu bu derken ancak kendime gelebildim yadostim gunaydin yahu
beni bir tiklatip yassy ne yapiyorsun demedigin icin bilmezsin tabiiii
bana barbie dedigin icin gonlumu aldin tatli kizAyyy yaaaa hayırlı olsun çoook sevindim ya ayy değişik hissettim kuzucum barbim benim ben taşınma telaşı covid şu bu derken ancak kendime gelebildim ya
Ayyy kazen irkek var yürüyilerrbana barbie dedigin icin gonlumu aldin tatli kiz
ozelden yuruyim sana
gözümde gondolda sen ve ben canlandı aniden.biz orada ki para atılan havuzları bile soyar döneriz ama bak
O zaman başka. Kızı varsa bende 2 oğlan var verebilirimhadibea nın oğluna.isveç e gelin gidecek boru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?