Kızlara yalan söylemişler

Bacım ne anlatıyon sen?Samanyolu tv dizisi gerizekalılığında?Dellendin mi allasen. Kalk bi abdest al cünüp müsün?

Araba kullanmasını hiç sevmem her türlüsünü bebeğini de motorlusunu da. Hep eşim kullanır. Lanet olsun yoksa kocam dışarıdan böyle mi görünüyor. Ama neyseki poşetler de onda
Poşetler ondaysa no problem. Tekerlekli bir şeyin ağırlığı az hissedilir , elde taşınan 10 dolu poşet kadar yormaz.

Adam bebek arabasini sürdü diyemi mutlular diye düsünüp duygulandiniz?
Ne yasiyorlar bilemeyiz ne alaka böyle biseye duygulanip böyle bi yazi yazmak cok saglikli gelmedi bana destek almalisiniz.
Yok polo araba detayı tam olarak mutlu olduklarını düşündüğü an. Çünkü arabalar aşırı pahalandı.

Bu neydi şimdi? Yiyişmek nasıl bir tabir? Öptük, koklaştık desenize.. Silah zoruyla yapmadıniz galiba .

Merak etmeyin herkesin bir beyni var herkes her şeye kanmamıştır.

Ne yaparsan kendine, döner kendi kendine..

Tanistiginiz erkekler sizi 3 4 ay sonra birakiyorsa bunun lisede sevismenizle ne alakasi var anlamadim. 37 yasina gelip sevişmemis olmaniz dini hassasiyetiniz varsa onun haricinde tuhaf olurdu zaten. Yazdiklarinizi baz alarak dramatik bir hayat sürdüğünüzü düşünüyorum bu kadar drama bende anca 3 ay katlanirdim

Ne ictin abla zemzem suyu mu? Oo boyle kafa yapiyor mu?

öğretmen yiyişin demiş
Ne öğretmenler varmış di mi? Bizimkiler öööle pis pis bakardı erkeklerle top filan oynayınca bile...ama bı tane sapık hoca vardı bak, kız ogrencilere acayip acayip şeyler söylerdi derste filan, ona denk gelmiş olabilir konu sahibi diycem de lakabı düzduvar olan fizikçinin lafına bakıp bunları yaptıysa bişey diyemiyorum

Abla konusuz filmlerden ve kitaplardan bahsediyor galiba

Bi gün eşimle feci kavga etmişim, hazırlanmış gidiyorum. O da arabayla peşimden geliyor. Bi arkadaş gördü bizi öyle. Aşk mı tazeliyonuz dedi. Hayatta hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
İyiki konu sahibi görmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…