Kızlara yalan söylemişler

Eklentiler

• B3F61875-01D6-45C1-9754-273724756BBC.jpeg
    B3F61875-01D6-45C1-9754-273724756BBC.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 137
Yazmadan geçemeyeceğim yani konu sahibi senin yiyişip öpüşmende, gezip tozmanda benim caaanim yazarlarimin, şairlerimin ne suçu var? 😂😂 Sinirden gülerek okudum yazıyı. Kitap aşığı biri olduğum için yazarlara atılan bu saçma iftiraları üzerime alındım. Sen özgür iradesi olan bir kadınsin. Nasıl ki gündelik işlerini yaparken ya da bir yere gidip gitmeme konusunda kendi iradenle karar veriyorsan gönül işlerinde de pekâlâ birilerinden etkilenmeden mantıklı kararlar verebilirsin... Dışarıdan gördüğün o ailenin mutlu olduğu ne malum?? Her şey böyle net çizgilere sahip değil.

Ayrıca madem yazar düşmanısın derdini anlatırken kullandığın üslup hikaye denemesi yapar gibi olmasın bir zahmet. Zira ben okuduğum yazıyı bu şekilde yorumladım. Sana bol özgür iradeli ve mantıklı günler diliyorum 😂😂
Kitaplar konusunda iyi olduğunuzdan emin misiniz? Sadece klasikleri mi okuyorsunuz yoksa?

erkeklere tek bir eleştiri yok
ama pardon neden olsun ki
onlar tüm ahlaki vicdani insani gerekliliklerden uzak
onlar pipili
üstün ırk
varlık sebebi
:lülülü:
Tabi canım. 40 ımıza kadar evlenmesek de bekaretimizi korumalıyız, yoksa bizi almazlar.🥲

Bi de herif bebek arabasını açıp bebeği içine atıp sürmüş, kadın poşetleri taşımış. Adam tıngıdı tıngıdı bebek arabası sürerken kadın bi ton yük taşıdı, eli kolu koptu tabi o ara. O öküz herif evde 2 saat çocuğu oynatmıştır karısı yemek yapıp bulaşık yıkayıp malzemeleri dizerken kesin. Nasıl bir yokluksa bu herifte gözü kalmış konu sahibinin yazık.
Araba kullanmasını hiç sevmem her türlüsünü bebeğini de motorlusunu da. Hep eşim kullanır. 🤦‍♀️ Lanet olsun yoksa kocam dışarıdan böyle mi görünüyor. ☹️Ama neyseki poşetler de onda 😁😁

X