Kızlara yalan söylemişler

Bir Yazar olamayabilirsin ama çok iyi bir Komedyen Olabilirsin xsxdss

Off valla 26 yaşındayım lise biteli sekiz sene olmuş . Okulda renkli çorap yasaktı . Üzerimize renkli kazak giydirmezlerdi . Sac açık olmazdı ki bu okul iyi bir lise bile değildi . Yiyisin diyen hoca mı sevgilinin olduğunu bilseler ağzına tükürürlerdi. Hangi yılın Türkiyesi ben anlamadım . Yakın geçmiş zamanda etek kıvırmak bile yasaktı . Bu arada ülkemizin kırsal kesiminde yaşamıyorum Ankara dayım

Evet evet bana dedi sadece klasik mi okuyorsunuz dedi hatta?? Ne alakaysa
Klasiklerden de haberi yok.Klasiklerde de konu sahibinin deyimiyle yiyişiyorlar yalnız. Bunun anna karaninası var, madam bovarysi var, kamelyalı kadını var olmadı nanası var. Kendisi hiç kitap yüzü açmadığı için klasikler deyince "merilin hiç başını kaldırmadan kahvenin önünde namuslu adımlar atıyordu." yazdığını sanıyor.

bu "layık sistem ahlagımızı bozdu" diyen, "pikiniyle gezmek serbest emme" kafasında olan kitlenin kafasında kurduğu fantazi Türkiyesi.

Konu sahibine, öğretmenler, kitaplar, filmler ve git yiyiş demiş. O da bu sebeplerden, sürekli yiyişince, kişiliğinde tahribat oluştuğunu o yüzden birlikte olduğu kişileri aldattığını, merhametsiz ve vicdansız olduğunu aynı zamanda 37 yaşında aynada kendinin bir hortlağa dönüşmüş olarak gördüğünü anlatıyor.

Eskiden buralar hep dutluk udu,
Şimdi puştluk
Beni hicbir erkek almaz vb düsunceleri ergenlikte bıraktım ben.. Baktım erkeklerin çogu çatır çatır yiyişiyor evli olsa bile kendine hak görüyor 2 3 5. yi dedim bir bizim mi yakamıza yapıştı bu namus illeti, ahlak deyince neden akla sadece kadın geliyor derken kendime de hak gördüm sevişmeyi kimseye de sorgulatmadım.. izledigim seylerde beni bozmuyor bi bakalım neden aaa çünkü beynim var, sende de var ama benim farkım kullanıyor olmam öneririm..

bu "layık sistem ahlagımızı bozdu" diyen, "pikiniyle gezmek serbest emme" kafasında olan kitlenin kafasında kurduğu fantazi Türkiyesi.
Ne bileyim ya nasıl bir fantazi hadi şimdi ki gençler biraz daha az baskı altında ama çocuklar bizden çok şey gördü valla yazık ben hiç toplumda kadınlar sevisebilir bu da onun özgürlüğüdür temalı şeyler görmedim . Şimdiki dizilere bak hep böyle kadınlar "kötü kadın " olarak gösteriliyor . Hep başına kötü işler geliyor su toplumda kadinlara sen özgür olmalısın ve özgür yaşamalısın mesajı veren televizyon ve kitap varmış da benim haberim yok

Ben de hiç bu paralel evren türkiyesinde yaşamadım. Ama bunlara sorarsanız yukarıda dediğim şeyi söylüyorlar " siz bikiniyle geziyorsunuz sokaklarda ama" diyorlar, o fantazilerine de yetişemiyorum ben. hiç caddede yürürken bikini giymiş kadınlar falan görmedim mesela.Bikini ne onu mu bilmiyorlar acaba?

Ahahha öyle miymis benim ailem Akdeniz tarafında yaşıyor kaç kez gittim bende görmedim hatta iki hafta ordaydim hiç bikinili kız görmedim yani nerdeler bu bikinili kızlar takmışlar kadınlara akılları çıkıyor kadinlar kendi aklıyla karar verecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…