Kızlara yalan söylemişler

Kamu spotu gibi olmus.
'Yiyisin' diueyen öğretmen deilk defa duydum. Ben 33 yasindayim oyle bir öğretmenim olmadi

Yazdıklarınızı okuyunca cenin pozisyonu alarak hüngür hüngür ağladım bacım, sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Siz yazdıkça, benim de kirli mazim gözümde canlandı. Aahh yok mu o Canan Hocam aahh... Beni grup sekse alıştıran O'dur. Her derse girişte slogan atardı "Gençlerrr! Seks en az üç kişi ile yapılırrr!" diye. Saftık, masumduk, kandık.

İşte insan bir kere alışınca, devamı geliyor. Artık kesmez olduydu yurdum erkekleri, zenciler arar olduyduk. Az ilan asmadık gece yarıları sokaklara "Grup seks için zenci efendi ve köleler aranıyor, kırbacını kendi getirecek" diye. Evet, bdsm de vardı. O öğretmenlerimiz bizlere sevişin demeselerdi bunlar olmayacaktı.

Hatta bir gün Aryel hocamız da kimya dersimize "Sözlü yapacağım!" diyerek girdi. Tahtaya kaldırdığına soruyor tabii "Donun ne renk?" diye. Utanan olursa basıyor sıfırı. Donunun rengine beyaz diyene bir daha soruyor, "Penye mi?" diye. Penye diyene de basıyor sıfırı... Ben o zamanlar sözlüden 100 almak için dantelli tanga giymeye başladım işte. Şimdi tanga bağımlısı oldum, bunun için tedaviler gördüm ama nafile, alışmadık göddee penye durmuyor, gödümü tangaya alıştırdılar aah ah, sonra bu durum ilerledi... Artık don giymiyorum, donsuz geziyorum... Gidip ağlayacağım biraz daha, yazdıkça ağlamamı tutamıyorum.

Bay grey cinsiyet mi değiştirdin

Bildirimlerde adını görünce daha "damgasını vurmaya gelmiş" deyip gülümsedim vallahi

En son huzur Sokağı'nı okurken bu kadar duygulanıp nedamet gözyaşları dökmüştüm

O an sadece tek derdi bana herhangi bir cevap vermekti bu cümle aklına geldi galiba akıl var fikir var mantıklı bir insan dur şu kitapta vardı deyip sevismez ya da aaa bu filmde böyle yaptılar ben de gideyim de yatağa atlayayim demez. Aklım hiçbir şekilde konu sahibinin mantığını almıyor maalesef...

Ne tür okursa okusun zaten eğer okuyan biri ise böyle bir akıl tutulması yaşamaz diye düşünüyorum
Ne okursa okusun diye bir okuyucu tipi oldugunu düşünmüyorum asla.

Oyle olsa tabela okuyanı da okuyor sayardık.

Kalemi kuvvetli yazarlari okumak başka, kendini yazar sanan aşk acısı çeken ergenleri okumak başka.

Kalemi kuvvetli yazarlari okumak başka, kendini yazar sanan aşk acısı çeken ergenleri okumak başka.
Aşk acısı çeken ergenler de yiyişiyor muymuş?

Evet o konu çok derin bir konu haklısınız ama işte insanın içinde yiyismek olunca dediğiniz gibi tabela da okusa yiyişecek bir şeyler buluyor içerisinde

Yemin ediyorum aynısını düşündüm, ulan hanzo ulan ayı, pusete taksaydın poşetleri de bebeği sürseydin, kadın rahat rahat yürüseydi diye

O gördüğünüz çiftte cinsellik yaşıyor yalnız.. bebek leyleklerle gelmiyor.. bence acil yardım alın zira 37 yaşında ‘bana yiyişş dediler’ diyip yazarlardan, öğretmenlerden nefret etmek hiç normal bi psikoloji değil

Evet Kızlara yalan söylemişler ama senin dediğin, senin bildiğin gibi değil.

Kızlara yalan söylemişler.

Onlara bir gün beyaz atlı prenslerinin karşılarına çıkacağı masalını anlatmışlar. Kızların bu prenslere saklaması gerekirmiş kendini. Bu prens kızdan önce yüzlerce kadınla düşüp kalkmış olsa dahi kızın kendini ona saklaması gerekirmiş.

Böylelikle kız yıllar boyu insan türüne has bu tensel deneyimi, kadınlığını tatmadan, yaşayamadan yaşlanmış koca kadın olmuş. Prens dahil artık kimse bakmaz olmuş yüzüne. Zaten prens öyle serseriymiş ki atını da kaybetmiş.

Aşk var demişler. Kitaplarla, filmlerle, dizilerle aşkı anlatmışlar, aşkı özendirmişler sürekli. Halbuki dünyadaki tek aşk seks ve paraymış. Bunu gören kız kendine masallar anlatıldığını anlayıp öfkelenmiş.

37 yaşındayım, neden gözlerim doldu? Tanrı'm kim bu aynadaki kırışık yüz? Evliyim. Kendimi eşime sakladım. O gelene kadar bekledim onu, ondan önce de ondan sonra da başka hiçbir erkekle olmadım. Dün apartmanın kapısından çıkarken, biraz ileride beyaz renkli polo marka bir otomobil durdu. Bizim otomobildi bu. Eşimin inmesini bekledim. Fakat dikkatli bakınca arabada başka bir kişinin daha olduğunu fark ettim. Süslü püslü bir kadın vardı arabanın koltuğunda. Ve birden öpüşmeye başladılar. Hepsi 2-3 dakika içinde oldu ve 2-3 dk boyunca ben onları olduğum yerde donarak izlemişim. Gözümden damlayan birkaç damla yaşla kendime geldim. Ağladığımı bilmiyordum, ağlamışım, hiç fark etmedim.

Uff yordun

Olay nerde geçiyo tam olarak? Tercih edilmemiş, fantezi dünyasında ezik erkek yazısı bu, nerde olsa tanırım. Sürekli ağlanıp duruyolar.
İstiyolar ki kadın seks yapmasın, kimseyi görmesin lisede hemen bu hıyarlara kapılıp gitsin, çünkü kadın, insan gibi yaşamaya başlayınca bunlar böyle sap gibi kalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…