- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
Onu bilmiyorum ama bir Türk filminden esinlendiği kesin:)Bu sözler = necla nazırın liseli arkadaşları anlatan filmi hakikaten oradan ilham alınmış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum ama bir Türk filminden esinlendiği kesin:)Bu sözler = necla nazırın liseli arkadaşları anlatan filmi hakikaten oradan ilham alınmış gibi
Konuyu okuyamayacagim, kendisi kimleri okudugundan bahsetmiş mi?Kitaplar konusunda iyi olduğunuzdan emin misiniz? Sadece klasikleri mi okuyorsunuz yoksa?
Hayır.Konuyu okuyamayacagim, kendisi kimleri okudugundan bahsetmiş mi?
Kimleri okudugunu tahmin ediyorum ama isim vermeyeyim. Şimdi dava falan açarlar uğraşamam.Hayır.
Valla sonuçta canının istediği gibi yaşamış , şimdi koca bulamıyom diye dövünüyor. Tabi ki kendi suçu değil, hemen suçlu bulunmuş, lisedeki Sude öğretmen.Kimleri okudugunu tahmin ediyorum ama isim vermeyeyim. Şimdi dava falan açarlar uğraşamam.
Keşke hemen uçmasaydı. Biraz daha cringe olsaydik.Valla sonuçta canının istediği gibi yaşamış , şimdi koca bulamıyom diye dövünüyor. Tabi ki kendi suçu değil, hemen suçlu bulunmuş, lisedeki Sude öğretmen.
tarkan dan esinlenmiş.hüppp diye içine çek beni diyorYiyişmek ne be
Yiyişmek kelimesini kullanan insan, bir uyeye "kitaplara ilginiz olduguna emin misiniz?" diyor.tarkan dan esinlenmiş.hüppp diye içine çek beni diyor
Beeennn yaptımmmm bennnnn...ben şeyde koptum ''bana psikoloji demeyin psikolojiyi kim yaptı''....
Hah dilimin ucunda hatırlayamadım nickini. Bencede bencede. Aynı zihniyet çünkü...
Evet evet bana dedi sadece klasik mi okuyorsunuz dedi hatta?? Ne alakaysaYiyişmek kelimesini kullanan insan, bir uyeye "kitaplara ilginiz olduguna emin misiniz?" diyor.
Kendi ne okuyor o kadar merak ettim kiEvet evet bana dedi sadece klasik mi okuyorsunuz dedi hatta?? Ne alakaysa
Beyaz dizi sanırım, gerçi o da annemlerin çocukluğunda, ahmet altan okumuş olmalıKendi ne okuyor o kadar merak ettim ki
Benim düşündüğüm yazarlarin(!) yanında Ahmet Altan başarılı biri. Bu profile ancak wattpad yazarlarini yakıştırıyorum.Beyaz dizi sanırım, gerçi o da annemlerin çocukluğunda, ahmet altan okumuş olmalı