Kızlara yalan söylemişler

Kimleri okudugunu tahmin ediyorum ama isim vermeyeyim. Şimdi dava falan açarlar uğraşamam. 🤪
Valla sonuçta canının istediği gibi yaşamış , şimdi koca bulamıyom diye dövünüyor. Tabi ki kendi suçu değil, hemen suçlu bulunmuş, lisedeki Sude öğretmen. 🤣

Edebiyat öğretmeni bu yazıyı beğendi... Betimleme ve kurgulaştırma şahane.
Ana fikre gelince acaba pencereden izlediğin evli çocuklu hayatın görünmeyen rezilliği ne? Hangi evli çiftin evliliği övdüğünü gördük şu güne kadar?!

Ya o gördüğün ana baba da sevişerek evlendiyse. Bi git sorsaydın nasıl tanıştınız diye. Belki bi konser çadırında başladı ilişkileri. Tutkulu ateşli bir seks evliliği belki.

Bu zırvayı nereden buldu acaba.

Eğer erkeksen sana yazık. Hayatını çok dar kalıplarda hayatın en güzel zevki seksten uzak dura dura kafayı yemişsin. Sana acil seks yazıyorum.

Son düzenleme:
Ayni yaştayız bana size söylenenleri söyleyen kimse olmadı. Romanlar diziler seviş diyemezdi zaten, sansür vardı. Çevre elalem hiç diyemezdi aşırı ayıptır aşırı günahtı.
Öğretmenler de demezdi hatta bir erkekle yan yana yürümeye korkardık "adımız çıkar" diye. Siz paralel evrenden mi yazıyorsunuz bunları anlamadım ben

X