kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Biz otel için netten yer ayırtmıştık. Sıkıntıda olmadı.
Kardeşler arasında ortak kasa bulunması çok sıkıntılı bir durum. Eve en ufak eşya bile alırken muhakkak abisine soracaktır. Nereden mi biliyorum. Çevremde öyle yığınla insan var.

Ortak kasa çok sinir bozucu. Bence önce bu konuyu açıklığa kavuştursunlar. Sonra kendi payınıza düşenle ne ayarlıyorsanız ayarlarsınız. Bence bu kasa işi önemli, onu bi hallet.

Keske duygularini dle getirseydin
Zaten yapini bildigi icin kizacagini tahmn etmis niye israrla kizmadim diyorsun

çünkü kızsamda bi fayda etmicegini biliyorum. okadar laf kalabalıgı etmek istemedim açıkcası. tartışmayı hiç sevmiyorum ve o sürekli kendını haklı çıkartıyo yada ya tmm tmm diyip kesio yarıda. O AN SADECE BEN ŞİMDİ KIZSAM BAGIRSAM ÇAGIRSAM NE İŞE YARICAK Kİ DEDİM .. bişey değişmicek sonuçta
Keske duygularini dle getirseydin
Zaten yapini bildigi icin kizacagini tahmn etmis niye israrla kizmadim diyorsun

Tur acentelerine gidin, internete guvenmiyorsaniz. Biz ailece oyle yapariz, annem bilindik tur acentelerinden birinin ofisine gider, orda otel begenir, biz de oraya gideriz :)

Kizdiysan kizdin..

En basta bu hatayi yapiyorsunuz sonrada vah neden boyle oldu ..

En basta cici gelin olmaya gerek yok
Neysen osun , oyle davranmalisin.

Ben de sevmem aklımda hiç olmayan birşeyin ortaya atılıp, heveslendirilip, sonra da vazgeçilmesinden.
Ayrıca eğer şu ünlü turlarla falan konuşup ayarladıysanız bir sorun çıkmıyor.
Biz de balayına o şekilde gittik ve bizim bölgemizden sorumlu eleman devamlı arayıp soruyordu bir aksilik var mı vs diye.
Çok memnun kalmıştık.

ne desem bilemedim, o civarı sevmedim sebebiyle, gözlerinin içine bakmayla olmaz bu işler ben de bana önerilen yeri sevmedim, kendi yerimi kabul ettirmek için ulaşım, hizmet kalitesi, fiyata dair sebeplerimi söyledim, aa biz öyle düşünmemiştik diye anında benim istediğim yerde sözleşme yapıldı ama "esas" derdim öteki tarafı hiç sevmememdi, orayı kötülemedim, kendi seçimimi daha güzel gösterdim diye oldu, bu işleri kendi isteğini kabul ettirene kadar olayı gerginleştirmeden çözersen dert olmaz, öteki türlü hep dert olarak kalır, o zaman da beni üzmüştü diye.

Valla tatlim bunlar cok kucuk meseleler daha sonrasinda malesef ki herseye karisiyorlar ve nenyazikki buna firsqt veren bizim eslerimiz..ezile buzule gidip danisacagina abi ben su tarihte rezervasyon yaptirdim o zamana ayarlayalim parayi deyip cikacak..abisi guvenmiyormus nete..abi ben güveniyorum bilindik bi yer falanndeyip kirmadan halledebilirsiniz. .yani cokta taviz vermeyi . herseye kariama hakkini buluyolar kendilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…