Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanamıyorum ya aynı şeyi yaşamışız canım...
bugün düğünüm olacaktı benim de,davetiyeler bile basılmıştı... ben de gelinliğimi alamadım.. çok zor çok çeken bilir..
Yaşı 37 olmuş diye böyle bence...atık zor değişir alışkanlıklarından zor vazgeçer..alesinden kopmasın ama ne demek öyle sabah kahvaltılarına şimdiden koşmak..baskıya gelmeyin ben de sevmem zorla güzellik olmaz..yol yakınken vazgeçebilirsiniz ama iyi düşünün artı ve eksilerini yazın önce bi kenara...inş.hallolur..
Merhaba Fiyonk,
Ben 28 yaşındayım.
Aile çok önemli insanın hayatında. ben hep ailesine değer veren birini istedim çünkü ilerde kurucağımız aileye de önem vermesi bakımından. ama sınırlar vardır, hayat dengeler üzerine kurulmuştur..
ben kaçarak evlenmeyi onaylamıyorum. Nedenine gelince, bana teklif ettiği 2 şahit bulup gidelim oldu. Benim ailem neden benim nikahıma düğünüme gelemiyor?
hakarete maruz kalan ben, bunun sonucuna katlanması gereken yine ben. onların hatasını neden benim ailemde sineye çekip tamam hadi gidin desin??
düzen bozmadan yine belirlediğimiz tarihte yerde evlenelim dedim. ama o tutturdu ' beni herkes yalnız bıraktı kaçalım kimse gelmesin ' diye !!
düğününde ailesi olmadan çok üzülebiliceğini belirtti, o zaman bi ömür üzülürsün dedim. bizim evimize gelmeseler üzülürsün,ben bu kırgınlıkla ailene sıcak davranamam sen yine üzülürsün sonunda da beni üzersin yıpranırız dedim..
en son işte 4 gün önce konuştuğumuzda terapist demişti düşünücem dedim. hala benden haber bekliyo, düşünüyorum düşünüyorum oluru yok...........
Birbirimizi çok seviyoruz o şüphesiz. ama sevmek herşey demek değil. düşüncelerimden silmeye çalışıyorum onu, duygularıma o zmn hakim olabilirim.
açıkcası bilinçaltı yöntemiyle kendime yeni düzen oluşturma çabasındayım bu ara. onun olmadığı bi hayat tasarladım.
mesela dün gelinliğimi alamadım çok içim sızladı anlatamam bu duyguyu öyle canım yandı ki !! ama artık karar verdim ,canım çok yansa da hiç bir acı kalıcı değildir. daha çok yeni, geçicek zamanla..
Öyle bişey ki bu, yukarılarda biyerlerde gezerken biri beklemediğin bi şekilde arkandan itiyo. hızla yere çakılıyosun.
bütün vucudun kırıklar içinde kalmış, çevrendeki herkes tüm yakınların başına toplanmış böyle yap şöyle yapalım yada başka bi şeyler söylüyo.
sonra nişanlın geliyo o da bakıyo o da şaşırıyo, sonra bişey yapamayacağını anlıyor ve uzaktan seni izliyor...
bende başımın çaresine bakıcam diyorum, çünkü o derece yukarıya ben çıktım. ben seçtim onu ben !! ben bu derece değer verdim toz kondurmadım ilişkiye. yaşadığımı en iyi ben biliyorum, toparlanmasını da...
Çok zorlamamak lazımmış bişeyleri, bi yerden sonra kaderci oluyorum. ne olacağa çare var ne de olana...
fatoşcum aynen öyle çeken bilir.
seninde aile yüzünden dimi?
nisanlının yeterince yanında olmadığını hissettin....
bettyss canım son durum nedir?var mı bir gelişme?
bu tür kavgalar muhakkak olur canım siz birbirinizi yıpratmamalısınız. bizim nikahımıza gelmediler kaynanamla kayınpederim nedeni ise eşimin şahir olarak eniştesini istememesi. ve neticede yine o terbiyesiz adam oldu diğerleride gelmediler salak gibi. sonra olmaz ellerini öpelim diye zorla götürdüm eşimi ve kös kös ağlattı kocaman adamı o gün yemin ettim sonuna kadar susacağım ve evleneceğiz seni ezdirmeyeceğim dedim. hala bizi ayırmaya çalışıyorlar ama ben buna fırsat vermiyorum. sende onların ellerine malzeme verme ve karşılarında asla susma sana hakaret etmelerinede izin verme aynen cevabımnı yapıştır. görümcen biz seni istemedik mi dedi bende sizi istemedim zaten benim tek istediğim xxx de.
Nisanlilik döneminde baslayan aile sorunlari, evlendikten sonra cogalir. Simdiden yüz göz olmussunuz.
Görümcenin " biz seni istemiyorduk" demesi cok cirkin birsey, ama özür neyi degistirir ki, özür bekledin?
Yani senden özür dilese unutacakmisin söyledigini? Bence yaptigi cirkinligin altinda kalmamak icin özür bekliyorsun, yani altta kalmiyorsun sende ama özür beklemek yerine görümceyle baglantilarini tamamen kesmeni tavsiye ederim. Saygisizlik resmen.
Nisanlinlada otur konus, samimi olmak zorunda degilsin kimseyle.
Bir erkek ailesiyle eşi arasındaki denegyi kuramıyorsa bunda sen zorlanırsın üzülürsün yeterince seni sahiplenemiyor seviyorsanız her şeye göğüs gerin derdim ama insna çok yıpranıyor zorluklar karşısında dik durmak için eşinin desteği lazım bunu beceremem derse olan sana olur seni istemeyen aileyle de ne kadar huzurlu olursun bilinmez tabi Allah yardımcın olsun
bettyss canım nişanlınla konuşabildinizmi bir değişiklik oldumu acaba
bişeylerin düzeleceğini sanmıyorum arkadaşım bence bitirmen en dpğrusu çünkü evlilik çok derin mesele.evlendikten sonra aynı sorunları yaşarsan bitirmek çok daha zor olacak.oyüzden yolun başındayken bitir.her durumda senin arkanda olacak biiriyle evlen.pasiflik erkek için çok kötü bi durum herşeyi yıkabilirr