Merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ve hep güzel bir olay için üyelik alıp konu açarım diyordum lakin şimdi içim kan ağlayarak konu açıyorum.
Öncelikle şunu baştan söyleyeyim , mevzu biraz uzun olduğu için uzun yazacağım nolur maruz görün.
Ben Hande 30 yaşında bir bayanım kocamla 7 yıllık rüya gibi bir evliliğimiz var ve bu evlilikten 2 tanede yavrumuz var. Benim eşim ve ailesi aşırı dindardırlar , bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarının bağzılarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.
Eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirde yaşadığı için ve gerekte samimiyetten dolayı ( benim annemle eşimin annesi bacılık gibidirler. ) eşim beni haftada 3-4 kez dışarı çıkarır gezdirir yemek felan yedirdi. Bir gün parkta yürürken ben eşime açıldım ve bakire olmadığımı söyledim , bir şaşırdı bozardı nasıl oldu felan dedi . Bende direk yalan söyledim . Işte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.
Sonra evlendik ve ben çok mutlu bir 7 yıl geçirdim eşimle istisnasız her konuda iyi geçindik belki bir gün bile beni mutsuz etmedi ve bu huzurlu evliliğimiz şimdi bitmek üzere.
Olaylar 5 gün önce başladı , eşim iş yerinde öğle yemeği yerken konu namustan filan açılmış eşimi övmüşler filan neyse o iş yerinede benim üniversiteden çok samimi olduğum bir kız arkadaşım bir ay felan önce geldi adı kızın adı gizem bu gizem olacak gerizekalı sen tut kocama handenin senden önce 40 tane kırığı wardı demiş. Eşimde işten sonra bunu yakalamış bir sürü şey anlattırmış ( ben bunları gizem beni arayıp telefonda böyle böyle oldu dedikten sonra öğrendim ) eşim gelmesi gereken saatten 1 saat sonra geldi , eve gelir gelmez beni kolumdan tuttu çocukların olmadığı bir odaya sürükledi bana makineli tüfek gibi bir sürü erkek adı saydı dedi bunlarla hep birlikte olmuşsun ( sevgili babında cinsellik değil ) doğrumu lan dedi . Tabiki ben inkar edecektim ama bir an duygusal karışıklıktan mı yoksa Allah mı söyletti bilmem ağzımdan doğru kelimesi fırlayı verdi. Eşim şoke oldu bana senin namusunu s....yim diye küfredip evden çıktı gitti tabi ben çok sarsıldım inanın o kadar çok ağladımki gözlerim kan çanağı gibi oldu . Içim acıya acıya akşam gelmesini bekledim bir yandanda sürekli onu aradım ama açmadı. Akşam 12 ye doğru geldi içmişti ( buda beni çok sarstı çünkü eşimin hiç alkol aldığını görmedim duymadım ) aldım karşıma konuştum ben seni çok seviyorum evlendikten sonra seni hiç aldatmadım felan dedim . Sustu susunca bende dedimki bari beni düşünmüyorsan çocuklarını düşün dedim , çocuklar bendenmi onu bile bilmiyorum demesinmi nasıl kırıldım anlatamam , dedim o zaman çık git evden ve gitti 4 gündürde eve gelmiyor arıyorum telefon kapalı . samimi arkadaşları arıyor beni hande abla noldu osman abi niye otelde kalıyor felan dedilerde yaşadığını öğrendim kimseyide arıyamıyorum olay yayılmasın diye , Ben ne yapayım nolur bana bi fikir verin kızlar nolur