• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur fikir verin yuvam dağılmak üzere

eşin o adamlarla cinsel manada birlikte olduğunu düşünüyodur ve tabi yalan konusundada çok haklı olarak bi hayli kızgındır...

konunun kesinlikle fake oldugunu düsünüyorum bastan asagi sacmaliklarla dolu
hicbir akli basinda kadin bir erkege karisi icin öyle seyler söylemez
bunun bile bir adabi var
eger arada baska seyler yoksa bize anlatmadigin

olay gercek diyelim
esinize zaten evlenmeden önce biriyle iliskiye girdiginizi söylemissiniz ve adam evlenmis buna ragmen
ee simdi bir kac erkek ile flört ettiginiz icin mi 4 gün eve gelmiyor bu ne celiski
böyle tepki veren bir adam
normal sartlar altinda bakire olmayan bir kadinla asla evlenmez

Bence konu fake degıl ''kadın kadının kurdudur''dıye laf var gercekten de öyle
Kadınlar bırbırlerını cekemezler,içten içe mutlu olan dıger kadınlara guler arkasından
iş cevırırler.Benım de buna benzer cok pot kıran arkadasım vardı,sevgılımle
tartıstım ya da ayrıldım deyınce kih kih gulerdı .Allah'tan hayatımdan cıkarttım.

Şimdi sana gelınce;
_Gizem o işyerınde ve esın de işe gıttıgıne göre daha cook konusturmus ve daha da kötu
seyler ögrenmıs olabılır
-Bu arada herkesın ıcınde mı bu lafı etmıs,bu tam fıyasko olur
-Eşin yıkılmıs cunku bu tarz degerlere sahıp bırı ve senı cok sevdıgı ıcın sımdı kandırıldıgını dusunuyor
-Bence arama bir süre,ama bunu söyleyebılecegın bır arkadaısnız varsa ya onu ya da o Gizem denen patavatsızı
onunla konustur ve lafını gerı alsın.Bir daha da öyle ınsanlarla görusme
-Esının guvenını gerı kazanman cok zor ama:((

konu sahıbı lutfen alınma ama bastan soyleyecektın canım hata ustune hataa yapmıssın cınsel bırlıktelık dıyorsun adam tabıı sarsılır arkadasının soylemesıne gelınce gereksız bır davranıs fakar senın esın oldugunu nerden bılıyordu?ben bu yuzden evlıllkten sonra bayan ve erkek arkadas yandaşcısı degılım her erkek kıskanır dogaldırda bu ve benım bır tane bıle erkek arkadasım yoktur olmasını da ıstemm sana gelınce ınsallh duzelır aa bıraz zor gıbı dındar aıle dıyorsun

Son düzenleme:
bence eşiniz birliktelik derken sevgili olmanızdan değil, cinsel ilişkiden bahsetmiş, 1 erkekle yapmış bir cahillik diye düşünmüş zamanında, kabullenmiş. ama o saydığı erkek isimlerini, cinsellik yaşadığınız kişiler diye düşündüğü için evi terk ettiğini düşünüyorum. gizem denilen kişi de arkadaşınız değilmiş, hiç olmamış. konuştuğu kişi kocanız, erkek arkadaşınız değil. resmen huzursuzluk olsun diye yapmış. eşinize yanlış anladığını anlatmaya çalışın. sadece erkek arkadaşımdı onlar, cinsellik olmadı diyin.

oha ya ben bu konuya pek inanmadım ama doğruysa eğer;

aradan 7 sene geçmiş, 2 çocuk olmuş, rüya gibi bi evlilikmiş vs. vs.... adam yıllar boyu bakeretini vs. yi sorgulamamış ta şimdi birden ortaya çıkan kıçı kırık bi kadının lafına bakıpta mı gelip sana o kadar lafı etmiş. bi de çocuklar benden mi diyo hee? valla ben olsam bunu kaldıramazdım. nolmuşsa olmuş yahu sen zaten kaç erkekle beraber oldugunu anlatmak zorunda değildin ki eşine evlenmeden önce. bakire değilim demişsin eyvallah. gerisini zaten araştırması hata karşında ki kişinin. he sormuş nası oldu diye demişsin ki biriyle oldum terketti filan filan daha bi de sayısını mı verecektin.. ben sen de kabahat bulmuyorum. hangi erkek evlenirken karısına kaç kişiyle beraber oldugunu söylüyor ki? kaç kadın bunu sorup sorguluyor? ben burada sana yalancısın diyenleri anlamıyorum. en garibide eşin o zaman senin tek bi lafına inanmışta şimdi mi başkası çocukların kendisinden olmadıgını düşünecek kadar kafasını karıştırıbiliyo. bu hikayede bi gariplik var. böyle davranan bi erkek ister bi kişiyle çık ister kırk kişiyle farketmez baştan zaten olur demezdi dese bile rüya gibi geçen 7 senenin sonunda 3 ün 5 in lafını da yapmazdı diye düşünüyorum. ayrıca ne evlenmeden önce ne de sonra detayını da bilmek istemezdi. bence eşinizinde problemli birine benziyo. o gizem ide varyaaa.......:41:

Merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ve hep güzel bir olay için üyelik alıp konu açarım diyordum lakin şimdi içim kan ağlayarak konu açıyorum.

Öncelikle şunu baştan söyleyeyim , mevzu biraz uzun olduğu için uzun yazacağım nolur maruz görün.

Ben Hande 30 yaşında bir bayanım kocamla 7 yıllık rüya gibi bir evliliğimiz var ve bu evlilikten 2 tanede yavrumuz var. Benim eşim ve ailesi aşırı dindardırlar , bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarının bağzılarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.

Eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirde yaşadığı için ve gerekte samimiyetten dolayı ( benim annemle eşimin annesi bacılık gibidirler. ) eşim beni haftada 3-4 kez dışarı çıkarır gezdirir yemek felan yedirdi. Bir gün parkta yürürken ben eşime açıldım ve bakire olmadığımı söyledim , bir şaşırdı bozardı nasıl oldu felan dedi . Bende direk yalan söyledim . Işte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.

Sonra evlendik ve ben çok mutlu bir 7 yıl geçirdim eşimle istisnasız her konuda iyi geçindik belki bir gün bile beni mutsuz etmedi ve bu huzurlu evliliğimiz şimdi bitmek üzere.

Olaylar 5 gün önce başladı , eşim iş yerinde öğle yemeği yerken konu namustan filan açılmış eşimi övmüşler filan neyse o iş yerinede benim üniversiteden çok samimi olduğum bir kız arkadaşım bir ay felan önce geldi adı kızın adı gizem bu gizem olacak gerizekalı sen tut kocama handenin senden önce 40 tane kırığı wardı demiş. Eşimde işten sonra bunu yakalamış bir sürü şey anlattırmış ( ben bunları gizem beni arayıp telefonda böyle böyle oldu dedikten sonra öğrendim ) eşim gelmesi gereken saatten 1 saat sonra geldi , eve gelir gelmez beni kolumdan tuttu çocukların olmadığı bir odaya sürükledi bana makineli tüfek gibi bir sürü erkek adı saydı dedi bunlarla hep birlikte olmuşsun ( sevgili babında cinsellik değil ) doğrumu lan dedi . Tabiki ben inkar edecektim ama bir an duygusal karışıklıktan mı yoksa Allah mı söyletti bilmem ağzımdan doğru kelimesi fırlayı verdi. Eşim şoke oldu bana senin namusunu s....yim diye küfredip evden çıktı gitti tabi ben çok sarsıldım inanın o kadar çok ağladımki gözlerim kan çanağı gibi oldu . Içim acıya acıya akşam gelmesini bekledim bir yandanda sürekli onu aradım ama açmadı. Akşam 12 ye doğru geldi içmişti ( buda beni çok sarstı çünkü eşimin hiç alkol aldığını görmedim duymadım ) aldım karşıma konuştum ben seni çok seviyorum evlendikten sonra seni hiç aldatmadım felan dedim . Sustu susunca bende dedimki bari beni düşünmüyorsan çocuklarını düşün dedim , çocuklar bendenmi onu bile bilmiyorum demesinmi nasıl kırıldım anlatamam , dedim o zaman çık git evden ve gitti 4 gündürde eve gelmiyor arıyorum telefon kapalı . samimi arkadaşları arıyor beni hande abla noldu osman abi niye otelde kalıyor felan dedilerde yaşadığını öğrendim kimseyide arıyamıyorum olay yayılmasın diye , Ben ne yapayım nolur bana bi fikir verin kızlar nolur

gizemmisinn nesiiiiinnnnnnnnn senden çok var bu piyasada allahh seningibilerden korusun mutlu evlilikleri çiftleri ben senn yerinde olsam o kızı bi güzell benzetirdimkii sevgilisi olmuştu falan diyebilirde ne buu seni çekemşiyodu demekki yada kocanda gözü var kıskandıııı ayy ben bile parçalayasım geldi şı andaa o kadınıııı onamı kalmaış anlatmakkk

oha ya ben bu konuya pek inanmadım ama doğruysa eğer;

aradan 7 sene geçmiş, 2 çocuk olmuş, rüya gibi bi evlilikmiş vs. vs.... adam yıllar boyu bakeretini vs. yi sorgulamamış ta şimdi birden ortaya çıkan kıçı kırık bi kadının lafına bakıpta mı gelip sana o kadar lafı etmiş. bi de çocuklar benden mi diyo hee? valla ben olsam bunu kaldıramazdım. nolmuşsa olmuş yahu sen zaten kaç erkekle beraber oldugunu anlatmak zorunda değildin ki eşine evlenmeden önce. bakire değilim demişsin eyvallah. gerisini zaten araştırması hata karşında ki kişinin. he sormuş nası oldu diye demişsin ki biriyle oldum terketti filan filan daha bi de sayısını mı verecektin.. ben sen de kabahat bulmuyorum. hangi erkek evlenirken karısına kaç kişiyle beraber oldugunu söylüyor ki? kaç kadın bunu sorup sorguluyor? ben burada sana yalancısın diyenleri anlamıyorum. en garibide eşin o zaman senin tek bi lafına inanmışta şimdi mi başkası çocukların kendisinden olmadıgını düşünecek kadar kafasını karıştırıbiliyo. bu hikayede bi gariplik var. böyle davranan bi erkek ister bi kişiyle çık ister kırk kişiyle farketmez baştan zaten olur demezdi dese bile rüya gibi geçen 7 senenin sonunda 3 ün 5 in lafını da yapmazdı diye düşünüyorum. ayrıca ne evlenmeden önce ne de sonra detayını da bilmek istemezdi. bence eşinizinde problemli birine benziyo. o gizem ide varyaaa.......:41:

valla aynen sen gibi düşünüyorum kadın demiş bakire değilim diye niye sevgili sayısını versin ondan önce yaşanmış bitmiş erkek yapınca olabilir benden önce sevgilisi çoktu normal kadına gelince mi olmaz kadın yapmaz oluyor ben de kadında kabahati bulmuyorum valla 1 kişi de aynı 10 kişide

ama o gizemi bir güzel dövsünnnn gereksiz muhabetten mi çıkmış konu nasıl oraya gelmiş ne anlatmış ayrıntı vermiş yanında mıydı ki bu kadın

bakın benim çok sevgilim oldu ama tabiki hepsiyle ilişkim olmadı

buradan çıkan şu mudur. çok sevgilim oldu, hepsiyle ilişkim olmadı ama bir kısmıyla oldu. yani hiçbiriyle olmadı dememişsiniz.

sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarının bağzılarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım ,
buradada bunu belirtmişsiniz.
bir çelişki var yazdıklarınızda. ama şimdide hiçbiriyle olmadım diyorsunuz.
sanırım bu konuda buradan tepki alınca böyle demek durumunda kaldınız.
neyse yaşadınız yada yaşamadınız ,bu sizle alakalı bir şey. yorum yapmak bana düşmez.yaşasanız bile asla kınamam. herkesin hayatı kendinedir.kimi olabilir der kimi olmaz. ben olabilir diyenlerdenim o ayrı.
neyse umarım herşey yolunda gider ve eşinizle barışırsınız. inkar edin ,ama şu bize dediğiniz gibi çelişkili konuşursanız adamı inandırmanız mümkün değil.
bu arada bir arkadaş herkes kendi gibi olan ve düşünenle beraber olmalı tarzında bir yorum yapmış. elbette haklı. işte o zaman bu olaylar olmaz. ama şu varki böyle düşünen erkeği bu ülkede bulmak biraz zor.

keske yalanlasaymıssınız
boyle seyler gızlenmez evet ama bılemıyorum yanı hos degıl ne desek bılemedım aılesının haberı yoktur ınsallah dıtyorum

evliliği kurtarmak istiyosan ilk önce eşini senle konuşması için ikna etmelisin sonrasında ise bütün herşeyi inkar edeceksin,

şayet halen inanmıyosa Gizem denen o mahluku çağır bulunduğunuz yere gelsin oda yalan söyledimm falan desin ama eşin bunlara inanırmı bu saatten sonra

oda tartışılır bir konu..

çok kötü olmuş çokk...

bundan sonrada evliliğinizi nasıl gider eskisi gibi olurmu onuda bilemeyecegim inan kii..

Allah yardımcın olsun çok zor işin ...

7 sene once 23 yasında 1 yılda ıyı fena nısanlı olsanız 22 yas
18 yasından 22 yas olarak dusunelım bunu bu 4 sene ıcınde onca erkekle ne ısınız vardı sızın orasıda cok acı

banaaaa o gizzzemiiii getirinnnnnnnnnnnnnnnnnn....:4::4::4:bu boşboğazlıkla alakası yok...bilerek ,düşünülmüş ve söylenmiştir...

merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ve hep güzel bir olay için üyelik alıp konu açarım diyordum lakin şimdi içim kan ağlayarak konu açıyorum.

öncelikle şunu baştan söyleyeyim , mevzu biraz uzun olduğu için uzun yazacağım nolur maruz görün.

Ben hande 30 yaşında bir bayanım kocamla 7 yıllık rüya gibi bir evliliğimiz var ve bu evlilikten 2 tanede yavrumuz var. Benim eşim ve ailesi aşırı dindardırlar , bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarının bağzılarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.

Eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirde yaşadığı için ve gerekte samimiyetten dolayı ( benim annemle eşimin annesi bacılık gibidirler. ) eşim beni haftada 3-4 kez dışarı çıkarır gezdirir yemek felan yedirdi. Bir gün parkta yürürken ben eşime açıldım ve bakire olmadığımı söyledim , bir şaşırdı bozardı nasıl oldu felan dedi . Bende direk yalan söyledim . ışte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.

Sonra evlendik ve ben çok mutlu bir 7 yıl geçirdim eşimle istisnasız her konuda iyi geçindik belki bir gün bile beni mutsuz etmedi ve bu huzurlu evliliğimiz şimdi bitmek üzere.

Olaylar 5 gün önce başladı , eşim iş yerinde öğle yemeği yerken konu namustan filan açılmış eşimi övmüşler filan neyse o iş yerinede benim üniversiteden çok samimi olduğum bir kız arkadaşım bir ay felan önce geldi adı kızın adı gizem bu gizem olacak gerizekalı sen tut kocama handenin senden önce 40 tane kırığı wardı demiş. Eşimde işten sonra bunu yakalamış bir sürü şey anlattırmış ( ben bunları gizem beni arayıp telefonda böyle böyle oldu dedikten sonra öğrendim ) eşim gelmesi gereken saatten 1 saat sonra geldi , eve gelir gelmez beni kolumdan tuttu çocukların olmadığı bir odaya sürükledi bana makineli tüfek gibi bir sürü erkek adı saydı dedi bunlarla hep birlikte olmuşsun ( sevgili babında cinsellik değil ) doğrumu lan dedi . Tabiki ben inkar edecektim ama bir an duygusal karışıklıktan mı yoksa allah mı söyletti bilmem ağzımdan doğru kelimesi fırlayı verdi. Eşim şoke oldu bana senin namusunu s....yim diye küfredip evden çıktı gitti tabi ben çok sarsıldım inanın o kadar çok ağladımki gözlerim kan çanağı gibi oldu . ıçim acıya acıya akşam gelmesini bekledim bir yandanda sürekli onu aradım ama açmadı. Akşam 12 ye doğru geldi içmişti ( buda beni çok sarstı çünkü eşimin hiç alkol aldığını görmedim duymadım ) aldım karşıma konuştum ben seni çok seviyorum evlendikten sonra seni hiç aldatmadım felan dedim . Sustu susunca bende dedimki bari beni düşünmüyorsan çocuklarını düşün dedim , çocuklar bendenmi onu bile bilmiyorum demesinmi nasıl kırıldım anlatamam , dedim o zaman çık git evden ve gitti 4 gündürde eve gelmiyor arıyorum telefon kapalı . Samimi arkadaşları arıyor beni hande abla noldu osman abi niye otelde kalıyor felan dedilerde yaşadığını öğrendim kimseyide arıyamıyorum olay yayılmasın diye , ben ne yapayım nolur bana bi fikir verin kızlar nolur
fake............

banaaaa o gizzzemiiii getirinnnnnnnnnnnnnnnnnn....:4::4::4:bu boşboğazlıkla alakası yok...bilerek ,düşünülmüş ve söylenmiştir...

Katılıyorum,hiç böyle boşboğazlık olur mu?
Evli barklı çocuğu olan bir insanın arkasından eşinin ve
arkadaşlarının yanında söylenecek şeymi bu ya..

Ayrıca aileler aynı şehirde imiş ve birbirini tanıyorlarmış.
Hatta çokta samimilermiş.Hiç mi sizin hakkınızda olumsuz birşey
duymamışlar.Malum biz toplum olarak dedikoduyu severiz.
Kim nerede kiminle nasıl,üstelik bir genç kızsa ve üniversiteye
gidiyorsa attığı adıma kadar gözler üzerinde olur.
Bu kadar gezip tozmuşsunuz,ailesinin kulağına hiç mi birşey gitmedi acaba.
Çünkü onların yaşantısının tam zıttı bir gelinmişsiniz.

hırsızın hiç mi suçu yok derim ben.

hadi gizem dengesiz,hadsizin teki....hasbelkader eşiniz söylediğiniz YALANI öğrenmiş sorun bu.
bugün gizem olmasa yarın fatma olurdu...
buna takılmayın.
eşiniz sonuna kadar haklı.
yalan söylerek çok farklı bir siz yaratmışsınız ve yıllarca bunun ekmeğini yemişsiniz.
ömür boyu böyle sürer mi sanıyordunuz?
en başından anlatmalıydınız.
kendiniz dediniz tanıştığımda anlatsam beni kabul etmezdi...
bunu bilerek bir insanın kararlarını etkileyecek olayları saklamak vebaldir.
bence önce kendinizle hesaplaşın.
tövbe edin,bol bol dua edin.tamam...eşinizde önemli ama önce Allah affetsin sizi.
o yüzden kendi içinizde çözün bu meseleyi.bu sırada da eşinizi yalnız bırakın.
kim olsa aynı travmayı yaşar.dile kolay....7 yıllık rüya ve iki masum çocuk.
kim olsa afallar ne yapacağını bilemez.
o yüzden anlayışlı ve sabırlı olun.
bol bol dua edin.
inşaallah eşinizde affeder.

Konunuz eğer gerçekse, gerçek olduğuna karşı şüpheliyim yazım uslubunuzdan dolayı.Kocanız sizi terk etmekte haklı,kusura bakmayın ama yalan yuvayı işte böyle yıkar.Madem daha önce ilişkiniz olmuş eşinize söylemişsiniz diğerlerinide anlatsaymıssınız bu dürüst olurdu.Sizin yasadıklarınızı anlatan şahış çok çirkin bir davranışta bulunmuş,eşinizin de bu olayları baskasından duyması çok daha kötü... Yanlız anlamadığım bir şey eşinizin ailesinin dindar oluşunun vurgulamanız bence çok gereksiz bir cümle çünkü eşinizin ailesi değil,eşiniz yaşadıklarınızı sindirememiş.

Bu hafta cok oldu boyle yeni uyelik alip flas konular acanlar.
Genelde de aldatma, evli erkekle beraberlik vs. Gibi konularda.
Hic bir kadin eger digerinden nefret etmiyorsa bir adama senin karinin 40 tane kirigi vardi demez.
Salla salla yaz bakalim.
Eger dogruysa da haketmissin kizim.
Yalanla evlilik kurulmaz.
Adam hakli 1-2-3 nereye kadar.

Konu fake değilse ki çok benziyor geçmiş konulara.. olgunluk çağında normal bir insanın başka birinin geçmiş hayatı hakkında konuşacağını sanmıyorum ben. Özellikle konu arkadaş bir bayansa bu durumun özelliğini bildiğinden daha da dikkat eder diye düşünüyorum. Eğer gerçekten böyle bir olay olduysa arkadaşının akli dengesinin bozuk olduğunu düşünüyorum ve bir şekilde ben hesaplaşırdım onunla.

Back