Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aile terapistine evlenmeden giderseniz evlenince ne olur haliniz bilemiyorum ayrılık en hayırlısı
cnm kaç yaşına gelmiş eğer şu saate kadaar kararlarını kendi weremiyorsa bundan sonra hiç birşey değişmez.bizde aynı problemleri yaşadık ayrılmanın eşiğine geldik hem nişanlılıkta hemde ewlilikte.bunu anca zamanla oturtursun bnm eşim 32 yaşında hep ailesiyle olmak istiyor tabi bende aynı problemleri yaşadım.şimdi daha iyi eskisi kadar beni zorlamıyor ama halen ailem ilem der duru ya alışacaksın yada ayrılacaksın şimdi ne o eskisi kadar zorluyor ne deben eskisi kadar sıkılıyorum
37 yaşına kadar evlenmemiş erkekte ben kusur ararım ya anakuzudur ya da cinsellikle ilgili gizlediği bir şeyler var kurtulduğuna sevin dünyada başka erkek mi yok
bu düşünce de eleştirilebilir aslında. evlenmemiş insanlar için bunu diyoruz da ne kadar doğru yapıyoruz acaba? :44:
Sonunda bitti...
En hayırlısının bu olduğuna iyice inandım ve artık noktayı koydum.
Umarım ilerde hayatıma giricek olan kişi,, ayakları sağlam basan, kendi iradesiyle hareket eden biri olur....
Tüm yorum yapanlara bir kez daha teşekkür ederim...