arkadaşlar bu konuyu hallettiikkk...-tatlicadiarzu-
Canım nasıl hallettiniz, paylaşırsan ?
Sen kilo mu almaya karar verdin yoksa , sevgilin kibar olmaya mı yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu konuyu hallettiikkk...-tatlicadiarzu-
Arkadaşlar biz bu sorunu hallettik zaten bunun dışında bi problemimiz yoktu çok mutluyuz dün ailecek buraya geldiler bu günde sabah yola çıktılar herşey çok güzell çok mutluyum o konuyuda halletik artık hiç öyle birşey söz konusu değil ben seni olduğun gibi seviyorum diyor aileme anneme babama herkese karşı çok saygılı ailem çok sevdi olumsuz yorumlar yapmayın artık lütfen hepinizi öpüyorum çok teşekkürller şekerlerr a.s.a.s.
:bbo:
Seni olduğun gibi sevmesi... İşte olay bu... a.s.
Baştan söyleseydi bunu , kimse bu söze olumsuz bir yorum yapamazdı zaten,ama senin konun çok farklı başladı , hatırlarsın canım bak;
"seni rusların olduğuu bi otele götürücem utanrsın belki kendindenn dedi banasanki çk çirkinimdee
bana kızma ben senn dahaada güzel olmanı istiyorum diyor yanımda küçük
durmamı istemezmiş "
Sana soruyorum şimdi ; Sen olsaydın bu yorumu okuyan , sen olumlu şeyler yazar mıydın bu arkadaşın nişanlısı hakkında CADIARZU
Olumsuz yorumlar yapmayalım canım olur , olumsuz bir durum olmasın biz de yapmayalım !!!
Mutluluklar ...
fiziksel görünüşünle ilgili kendi beğenisine göre tavsiyeler yapması anlayışla karşılanabilir belki ama seni rus kızlarla kıyaslaması hiç hoş olmamış...
keşke sana öyle dediğinde "sende biraz rus erkeklerine bakıp ders alırsın o zaman " deseydin:dilcikar:
şöyle boylu poslu,pazulu falan:lepi:
şaka bi yana bu kıyaslamayı yapması hakkaten hiç şık olmamış.
alamıyorsan yapabileceğin bişey yok.üzülmenede gerek yok.
beğenmeyen küçük oğluna almasın:1closedeyes:
cnm tşkkr ederim =) yalnız ben olumsuz yorumlar yapmayın derken konuyu takip etmeyen arkdaşlar okuyup direk yazıyorlar yani artık ortada bi sorun kalmadı bunu yazdım ama göremeyenler için halletim ve bu yüzden olumsuz yorum yapmayın yalnış anlamışsın kafamçokkarıştı
konu hallolduysa şekercim yetkililerden kapanmasını rica etmelisin yerimseniben
kalkıpta 11 sayfa kim ne yazmış durum değişmişmi diye okumamızı bekleyemezsin... yerimseniben
mesele hallolduysa ne mutlu sana a.s.