• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur fikir verin yuvam dağılmak üzere

her sevgilimle cinsel ilişki yaşamadın o kadar aşağılık bir insan değilim biliyorum çok iyi bir insan değilim ama sizin söylediğiniz kadarda değilim

bu ben değil siz yazdığınız için söyledim

ayrıyetten de ben size o şekilde ima bile etmedim nerden çıkardınız onu anlamadım

kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu

Kocanın bunu bizim gibi anlamadığına emin misin? Neden o zaman çocuklar benden mi bilmiyorum desin ki...
Aman yaa...Sadece çıktın,gezdin diye mi çekip gitmiş..Saçmalamış eşin!!

arkadaşlar kocam bana birlikte oldunmu derkende sevgili anlamında söyledi ilk yazdığım metni düzenliyimmi napayım yanlış anladınız beni

bakın benim çok sevgilim oldu ama tabiki hepsiyle ilişkim olmadı

eşin o akşam sevgili anlamında sormadı bence
eşinin düşüncesi bende cinsellik anlamındaydı

yoksa sadece sevgilileri oldu diye hiç bi adam karısına çocuklarla ilgili bu kadar ağır konuşmazdı
tabi daha önce bi sevgilim oldu o da beni kandırdı birlikte olduk başka sevgilim olmadı dediysen

eşinde birden fazla erkek ismi duyunca sende kabul edince onlarla da cinsel ilişiki yaşadın sanmıştır
eşininde bizim gibi düşündüğünü sanıyorum

Kocanın bunu bizim gibi anlamadığına emin misin? Neden o zaman çocuklar benden mi bilmiyorum desin ki...

konu sahibi kendını bize ifade edemediği gibi
belkı eşine de edememiştir.
ortada büyük bir yanlış anlaşılma olabilir.

bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.
Bende direk yalan söyledim . Işte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.

Doğru olan "Sürekli erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış olmak ve bakire olmamak..." Direkt yalan olan "Bir kere olduğunun söylenmesi"

kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu

Islah olun,

i

öyle kocamı olur len....

bende bir sürü erkekle yattın diye evi terketti sandım

ama bide şu var..ya kocan onlarla yattığını düşünüyorsa

onada eminim çünkü ben tam olayı yazmadım o gece 12 de gelince bana sordu o erkeklerle hiç yaptınmı diye o zaman inkar ettim bir şey olmadığını söyledim

Son düzenleme:
konu sahibi kendını bize ifade edemediği gibi
belkı eşine de edememiştir.
ortada büyük bir yanlış anlaşılma olabilir.

Aynen..Eğer böyle bir yanlış anlaşılma varsa ki var gibi duruyor.. O zaman konu sahibi acilen bunu çözmeli..

Ne bileyim msj falan yazsa,mail atsa..Hani eşi bir şekilde görür okur..En azından haklılığının arkasında durduğunu görür..Boş vermiş gibi durmaz..

eşin sana bu şekilde sormuş.....bunlarla hep birlikte olmuşsun doğrumu lan dedi .

eee eşinde bizim gibi anlamış demekki..

hatta burda herkes doğru anlamış..eşinin ne manada sorduğuda ortada..bence sen yanlış anlamışsın soruyu ve evet cevabını vermişsin..

onada eminim çünkü ben tam olayı yazmadım o gece 12 de gelince bana sordu o erkeklerle hiç yaptınmı diye o zaman inkar ettim bir şey olmadığını söyledim

O zaman bir daha anlat..aramda bir şey geçmedi.."Saçma sapan zaman geçirdim. Ciddi bir şey olsaydı zaten ben anlatırdım sana,düşünmediğim,aklımda bile olmayan,arkadaşlardı işte adı sevgili oldu.." falan desen..

Aman keşke göndermeseydin yaa..Konuşmadan ne anlaşma olur, ne sorunun çözümü olur.. Bir şekilde ulaşman lazım.. Bir daha gönderme..

ben kavga edince kapıyı kilitleyip anahtarı alıyorum :27: :27: Ne kadar ciddi olursa olsun kaçarak sorunlar çözülmüyor!

Son düzenleme:
insanların sırf zevk için bin tane insanla düşüp kalkmalarından tiksndğim kadar hiç birşeyden tiksnmiyorum ya
ve bunu nasıl yapıyorlar aklım almıyor yok anlıkmış tek gecelişkmiş vs.
insan önce kendi bedenine saygı duyucak ya
kadın erkek hiç fark etmez erkeğe ayrıcalık geçmem asla bu konuda
üzüldüm dersem yalan olur
böyle bir adamın kaldırabilceği bir şey değil ,yazık etmişsinz kendi denginizde birini bulsaydınız keşke...
birde konu fake gibi ....

evet sizin dedikleriniz doğru olabilir ama tartıştığımız günün akşamı bana sordu ( tam ne dediğini hatırlamıyorum ama ) o sevgililerinle cinsellik felan yaşadınmı diye bende inkar ettim olmadı dedim.

ama ben kararımı verdim kızlar yarın iş çıkışına gidip konuşacağım , ayrıcada kayınvalideme söyleme işinide aklımdan çıkardığınız için çok teşekkür ederim

arkadaslar neden anlamiyorsunuz ki,

kadin yazmis zaten birden fazla erkekle cinsel anlamda birlikteligm oldu,fakat esime 1 defa oldu baska olmadi dedim diyor..

gizemde esine,o kac kisiyle birlikte oldu filan diyor ama burada yatma anlaminda degil cikma anlaminda diyor..

kocasinada ciktim diyor esi sorunca yattin mi diye yok diyor..

ama arkadas ekliyor tamam bircok sevgilim filan oldu ama hepsiyle birlikte olmadim ama 1 kisiylede olmadim diyor..

illa altinda yalan dolan bulmak icin ugrasiliyor kadin yanlis ifade etmis

İnsanın yaşam tarzı nasılsa buna uygun kişilerle evlenmeli diye düşünüyorum. Sonuçları malesef böyle olabiliyor.

Konu bana pek inandırıcı gelmedi hikaye uydurmuş gibi ama gerçek olsa derdim ki
o gizemi tenhada yakala saçını başını yol
Eşinin yanına git, ben sinirle doğru dedim sen o namussuzu nasıl muhattap alırsın de
ben 2 çocuk annesi namuslu bir kadınım sen dahil benim namusuma laf edemezsin ettirmem de restini çek çık git

konu gerçek mi değil mi bilmem ama bu gizem adlı şahsiyetin ne kini varmış da eski bir arkadaşının kocasına böyle cümleler kurabilmiş,ne cürret,ne cesaret,hangi hakla ?? !!!
saçma...gerçekten psikolojik sorunları olmalı böyle birinin

Back
X