" sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim" demişsiniz
şimdi de hayır olmadı diyorsunuz tam olarak hangisi doğru
bakın benim çok sevgilim oldu ama tabiki hepsiyle ilişkim olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
" sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim" demişsiniz
şimdi de hayır olmadı diyorsunuz tam olarak hangisi doğru
her sevgilimle cinsel ilişki yaşamadın o kadar aşağılık bir insan değilim biliyorum çok iyi bir insan değilim ama sizin söylediğiniz kadarda değilim
kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu
bakın benim çok sevgilim oldu ama tabiki hepsiyle ilişkim olmadı
Kocanın bunu bizim gibi anlamadığına emin misin? Neden o zaman çocuklar benden mi bilmiyorum desin ki...
Aman yaa...Sadece çıktın,gezdin diye mi çekip gitmiş..Saçmalamış eşin!!
bense oldum olası açık giyinmeyi seven sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim. Nişanlılık dönemimizde ben hep bunu sakladım , çünkü eşimi çok seviyordum ve dini yapısını bildiğim için beni reddeder diye korktum gerçekleri söylemedim.
Bende direk yalan söyledim . Işte bir zamanlar benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın olduğunu tek bir sefer onunla ilişkiye girdiğimi sonra erkek arkadaşımın beni bıraktığı yalanını söyledim. Eşimde beni sevdiğini bir kişiyi maruz görebileceğini ama bunu annesi başta kimseye söylemememi istedi.
kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu
Kocanın bunu bizim gibi anlamadığına emin misin? Neden o zaman çocuklar benden mi bilmiyorum desin ki...
konu sahibi kendını bize ifade edemediği gibi
belkı eşine de edememiştir.
ortada büyük bir yanlış anlaşılma olabilir.
onada eminim çünkü ben tam olayı yazmadım o gece 12 de gelince bana sordu o erkeklerle hiç yaptınmı diye o zaman inkar ettim bir şey olmadığını söyledim
onada eminim çünkü ben tam olayı yazmadım o gece 12 de gelince bana sordu o erkeklerle hiç yaptınmı diye o zaman inkar ettim bir şey olmadığını söyledim