• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.. Ne yapabilirim ?

spora git belki iyi gelir ama kilo alamiyosan elinde degildir anliyorum seni bende 167 boy 47de kilomdu cokkkkk alamk istedim ama alamamistim simdi biraz daha aldim sanki kilo almak istiyorsan aksam yemegini ye ve öyle uyu ben öyle aldim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Böyle bir adamın yanında bir dakika durmazdım acıkcası..

daha güzel ol istiyormuş bak sennnn
6 yaş öyle aradaki yaşı belli edecek tarzda fazla bi yaş değilki
millet sevgilisi karısı nişanlısı çok dikkat çekmesin ister seninki tam aksi
defolsun ruslara gitsin o zaman :delphin:
senin yerinde olsam kendime iyi bakardım ve tınlamazdım onu trip at biraz

daha güzel ol istiyormuş bak sennnn
6 yaş öyle aradaki yaşı belli edecek tarzda fazla bi yaş değilki
millet sevgilisi karısı nişanlısı çok dikkat çekmesin ister seninki tam aksi
defolsun ruslara gitsin o zaman :delphin:
senin yerinde olsam kendime iyi bakardım ve tınlamazdım onu trip at biraz

Arkadaşlar bu konuyu halletik bizz =) aile zyaretine gitmmiştim ayrı şehirlerdeyiz giitğimde konuştum bu konuyu kendimden memnun olduğumu söyledim utanılcak biyerim olmadığını yaşımı gösterdiğimi söyledimm benden büyük gösteriyor arkdaşlar biraz delikafadulden çevremdeki herkes diyor yanında çok büyük duruyor falan bide kilo almış göbeği almış başını gitmiş sen kendine bak dedim başkada bişi diyemedi a.s.

kız bide bu rusların olduğu oteli nerden biliyo acep

sen bi kulak çek bunun içinde bence :jeyyar:

cnm benden önceki hayatından biliyormuş =) biz zaten arkadaştık ilk başlarda o hayatından mutlu değildi mutlu gibi görünmeye çalışıyordu çok yalnış ilşkiler yaşamış bende tam tersi =) benden hoşlanıyodu ilk başlarda geçmişinin kötü olduğunu düşünerek onunlaa birlikte olmayı düşünmedim arkadaş olabiliriz sadce dedim ama tanıdıkça ve görüşmeye başladıkça oda kendi kendine düzeldi ve sırf geçmişinde hatalar yaptı diye herzamanda yapar diye düşünmedim.Allaha şükür şimdi çok iyiyiz =)

1. si nısanlın takıntılı
2.si onun ıstedıugı gıbı olmaya calıssan bıle daha baska bısey ıstıycektır
3. begenmıs de nısanlanmıs cıkıyo olsanız bır nebze
4. sü sen ben boyleyım begenırsen de, ama gene de kılo al yasıt gorun gobegı onemseme o gobek vucuda ordan yayılıyo yani kılo alırken ılk gobe k kocaman oluyor ordan yayılıo vucuda.

Yuh yani, seni oldugun gibi begenmeyen bir adamla daha ne duruyorsunki? simdiden seni kompleksli yapmis sonrasini dusunemiyorum bile evlenmeden kurtul bence cok sinirlendim simdi :oklava:

pardon cevap yazmışssın zaten sorun çözulmuş gıbı.
burclarınız nedır arkadasım??

niye kendi cokmu aham saham biri şakkıdı

durmus durmusda onca zaman simdimi gelmis bu aklina :kızgın:

hic taviz verme arkasi gelir soylim bunca zaman begenmiyomuyduda simdi cikardi bunu:bbo:

dış görunumu çok ii heralde arkadasın...sen yanında guzel dur onu bozma ıstıyor..tuhaf geldii

Valla bana eşim kaşının üstünde gözün var dese alınırım ben...
Çünkü evlenmeden önce nasılsam aynen oyum ... Hatta daha da bakımlı ve süslü oldum ...
Senin nişanlının hiç mi kusuru yok tatlım , söyle sen de ona;
" Sen kendini Brad pit mi sanıyosun da beni angelina jolie yapmaya çalışıyorsun ?" diye...

rus kadınları öne sürmesi bence mide bulandırıcı canım yinede sen bilirsin.daha evlenmeden bunu gündeme getirebilecek kadar cesur sanırım.

beni eşim boylu posludur çok yakışıklıdır ne yalan söyleyim ben kendime
güzelce bakmadan ona pek gitmem nişanlıyken zayıftım zayıf olunca çirkin görünüyodum
kaynanam bile bana tahta dedi bende zayıfım diye eşime yakınırdım olsun ben seni böyle sevdim dünya güzelim derdi
şimdide göbek yaptım 52 den 62 ye çıktım 1 yılda bu seferde kilodan dert yanarım ama eşim yinede 100 kilo olsan nolcak kız der tabi espiride olayımda görsün :)canım şekilciliğe önem veren bi nişanlın var galiba sakın onun yanında kendini yerme kendine bak hatta sen ona kusur bul bakalımda canı yansın

bana bunları söyleyecek erkeğin koluna giripte bir yere gitmem beni beğenmeyen benimle olmasın bu halimle beğenen gelsin zayıflığını şikayet ediyorsa evlenincede çok kilo alırsan şişkosun die senden utanır :kızgın:

siz bunca lafın üstüne hala nişanlı mısınız??

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana:delphin:üstelik ruslarla kıyaslıyo!yarın öbür gün bi:delphin: rusla aldatıncada ben sana demiştim ama onlara benziyemedin napıyım der!böyle bi adamın yüzüne bakılmaz ayol

Back
X