• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.. Ne yapabilirim ?

bu ne terbiyesizlik ya
o zaman ücretini ödeyip bir rus alsaymış!!!
ben çok kızardım gerçekten
kendini ezdirme bence
söylediklerinin saygısızlık olduğunu belirt
sen ona bradd pitt gibi vucudun olsun desen çok mu hoşlanıcak
anlamıyorum ki!

Benncee O Senii Kiskaniodur o yüzden öyle Demistir eger sen onun yaninda daha genc ve Guzel duruorsan Kiskanmistirr Senii hicc canini sIkma

canım yanlış anlama ama belki de dışardan birileri demiştir yakışmıyosunuz diye nışanlın zayıf sen büyüksün yani aklıma bu geldi bence doktora gitmende bir sakınca yok eğer sende memnun değilsen git canım nışanlının kötü niyeti olduğunu sanmıyorum yada biraz kilo alınca sen daha güzel olursun diyodur seni güzel görmek istemesi suç değil tabiki söyleyiş tarzı belki yanlış ben böyle düşünüyorum :))

canım senin yaşındayken ben de 44-45 kilo arasındaydım boyum 1.60 şimdi 30 a geldim 52-53 arasında seyrediyorum hiç bişi de yapmadım kilo almak için evlenmeden almıştım zaten meraklanma zamanla zaten alırsın kiloyu yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor
ha nişanlına gelince bence bizim köyde böyle işine gelirse de en baştan beri zayıftım diyorsun kilolu istiyorsa kilolu kızla nişanlansaydı
muhtemelen çok güzel görünüyorsun o da seni başkalarından kıskanıyor baham,ne buluyor

48 kiloyum kızlarr senağlama boyumda 1.63 falan iştee

canım evlendiğimde bende senin gibiydim
boyumuz kilomuz aynıymış
şimdi kilo aldım göbeğimde var nasıl bu göbeği eritirim diye düşünüyorum
bence sakın kilo alma çocuk olduktan sonra mutlaka kilo alırsın
ayrıca nişanlının bu tutumunuda hiç beğenmedim

Ben anlamadım zayfısın diyemi üstüne geliyor yani... yada çirkinmi buluyorum seni diyor.....ne saçma rusları niye karıştırıyor işin içine.. sende diyemedinmi ben o rusları ikiye katlar dörde böler 3le çarparım diye......niye o lafları söyletiyosun tıkasana ağzına sen kendini beğenmiyormusun canım ? Önce senin kendini sevmen lazım... herkes kiloluyum diye yakınır boşver takma ama öyle rus mus hoş sözler değil. Zaten sevmem onları:mymeka: sevgilim bana dese kötükedihüso kafasını patlatırım...:mymeka:

sadece DENSİZ demek istiyorum nişanlınıza ve sizi böyle üzen rus kızlarını örnek gösteren biriyle hala birlikte olmanıza şaşıyorum ben mi çok hassasım acaba ama cok ezmiş sizi ya..

daha nişanlıyken seni böyle kırıyosa evlenince bayaaa piskolojini bozar güzelim
cok yanlış yapıyo bence
yarın kime ne olacağı bellimi
kendine bu kadar güvenip büyük görmesin bence
hastalık var allah korusun sana zayıf derken senin ahını alırken bu ahlar ona vurmasın

yani seni üzmek istemem ama kilo alamıyosan eğer
aynen bende senin gibiydim evlilik öncesi yer yer alamazdım
banada evlenince alırsın dediler alamadım
hamile kalınca alırsın bida veremzsin dediler evet hamilelikte aldım ama hepisi gittii malesef
50 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğum yaptım ama suan yine 50 kiloyum.lohusalıkta tüm aldıklarımı verdim
bu bünye ile alakalı alamıyosan alamzsın

ama hamilelikte dktrum bana "elevit" ve "gyno ferro sanol" diye vitamin vermişti acayip iştah acıyo ve kilo almaya yardım ediyo ben bunla aldımıştım
şimdi kullanamıyorum basurdan dolayı yoksa bende onları cok istiyorum içmeyi
istersen adların yaz bi dktra danış derim

kızlar kusuruma bakmayın şehir dışındaydımm 2 haftadır giremedim nişanlımın ailesini ziyarete giitttim bide baktım benmki o kadar kilo almışki kızlar 2 ayda eski kotların düğmeleri kapanmıyor artık :D anlaşma yaptık sen o göbeği eritmeden bana laf söyleme dedim çünkü bnm göbeğim onunkinin yanında fındık kadar =) böylece çözülmüş oldu =)

bence nışanlınız dış görünüşe çok düşkün ve sizin için çok zor bir durum şahsen bana , seni rus kadınlarının yanına götüreyimde utan deseydi eşim zamanında benim lafımda okadar özeniyosan onlara nikahlı kocam değilsin git al bitane onlardan olurdu ve yüzüğü kafasına fırlatırdım .:tomato:. olurmu öğle şey ya bence çok ayıp etmiş nışanlınız:mymeka: seni o haliyle gördü sevdi şimdide, armudun sapı, üzümün çöpü diyo e yarın bunun hamileliği var ister istemez vucudun bir nebze bozulacak ve en kötüsü hepimiz zamanla yaşlanıcaz ozaman nolucak dış görünüş geçicidir baki olan sevgi ,saygıdır .. ben diyet yapmaya çalışdıkça, işte sürekli kozmatikle uğraştıkça saçımla ,başımla uğraştıkça eşim cevabı şudur : bu kadar dış görünüşünle uğraşma benim için hiç yapma ben senden hiç birini istemiyorum kilon ,elin yüzün herşeyin çok güzel bunlar geçici yarın hepimiz yaşlanıcaz diye bana (benimki biraz antika ve çok aşırı doğallıktan yana buda iyi değil ama nise-tatlicadiarzu-böğle söğlüyo ama ben önce kendim için bakımlı oluyorum .. neyse konu dışı oldu ama canım senin işin çok zor bence :1no2:..

bence nişanlınla olan ilişkini gözden geçir derim.adam sana baştan ilerde nasıl olacağının tüyolarını vermiş.şimdiden böyle bişey söyleyen adam evlenince seni hiç beğenmez söyliyim.valla akıllı ol dahada çok geçsin .....

Bence ;
sizi olduğunuz gibi kabul etmelii
size saygısızlık yapmış...
kesinlikle bedeniniz ile ilgili bir kararı başkasının insiyqatifine bırkamayın bence...
sizi krıdığını, böyle sağlıklı ve mutlu olduğuınuzu söyleyin...

mrbb kızlar yaa benm sorunum nişanlım bu konuyu açsammı açmasammı diye düşündüm şimdi buda dertmi diyeceksiniz ama ne bilim işte.. 2 yıldır birlikteyiz ve nişanlandık 2 mayıstada düğünümüz war bende biraz zayıfım biraz değil bayağı ... bana kilo al diyor ama alamıyorumm hafifte göbeğim war onun içinde spora git diyor ne yapacağımı şaşırdım yiyorum yemek ama alamıyorum işte doktora git diyor sürekli bende giidcem dedim hep gidemedim annemler diyor evlenince zaten kilo alırsın daha vermezsin diyee hiç bi dediğiimi bu zaman kadar yapmadın bunlar aklıma geliyor sinir oluyorumm diyor seni rusların olduğuu bi otele götürücem utanrsın belki kendindenn dedi bana :( sanki çk çirkinimdee :( bana kızma ben senn dahaada güzel olmanı istiyorum diyor yanımda küçük durmamı istemezmiş o benden büyük 28 yaşında bende 22 yaşındayım bu konuda ne yapabilirim kızlarr şimdiden tşk ediyorum sizee ....

:bbo: vallah kusura bakma ama cok tuhaf bir insanmis nisanlin..
Seni seven her halinle kabul eder seni baskalariyla kiyaslamaz.. :kızgın:
sen kendini nasil rahat hissediyorsan öyle ol bence.. kimseye ayak uydurmak kimsenin istedigi gibi olmak mecburiyetinde degilsin... CADIARZU

ayy bide demezmi kendnden utanirsin belki diye.. tztztzt... kötükedihüso
bunu daha önce farketmemismi'de beyefendinin simdimi aklina gelmis??? benneyaptımki:oklava:

bu erkekler insanı psikolojikman çöktürür valla.
bana öyle söylese benimki, üzülürüm tabi belli etmem ama içim içimi yer kendimi çok çirkin hissederim. hele bide beni ruslarla kıyaslarsa bilmiyorum ama ayıp etmiş nişanlın. hemde çok ayıp ne demek rusları görde utan. kendisi dünyanın en yakışıklı en fit vücutlu erkeğimi acaba? töbe yarabbim yaw.

ay tamam zayıfsında öyle diyercekseeee almasaydı yaa..
nedemek rusların yanına götürcem seninki çok görmüş rusları hehralde....
yürü anca gidersin deyip yollamak lazım .....
pis gudubettttttt

ben böyle bi şey ilkkez duyuyorum sana böyle şeyler söylüyor ve sen hala onla nişanlımısın.beni seven böyle sever yakıştırmıyorsa niye nişanlanmış...çok gurur kırıcı ve takıntılı heralde...bende evliyim 168 boyum 46 kilom çok zayıfım ama eşimden hiç böyle bi tepki görmedim .üzülme yaa boşver...

Bence nişanlında aşağılık kompleksi var.Böyle insanlar kendilerini ve eşlerinii sürekli başkalarıyla kıyaslar...

aman ne garip ne garip bu nasıl bi erkektir ki nişanlıyken bu kadar saçmalayabilmiş ve ruslarla kıyaslama noktasına kadar bile gitmiş. bence otur ve tekrar ilişkini gözden geçir derim. bu adamla bir ömür geçer mi bence geçmez valla. karar senin. Allah sabır versin canım

ya bu erkekleri anlamak ne zor yaw:)))
benim nişanlımdan ben ay olarak büyüğüm ama yanında küçük duruyorum o bundan gayet memnun...ama ilerde benim yanımda sana bakarlarsa yada yanlış bişi söylerlerse kötü olur diyo:))
takma arkadaşım nişanlını hatta bir daha bu konu açılıp seni ruslarla kıyasladığında buyur git kendine bir rus bul de bak nasıl aklı başına geliyor kesin tavrını koy bence...
iyiymiş ya hem spora git göbeğini erit hem kilo al mış...

Ya hem zayıf olup hem göbeğinin olması nasıl oluyor? Buraya takıldım bende ne alakaysa :)
Boyuna ve kilona göre hiç zayıf değilsin bence.

Back
X