kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Benim abim evlendi hala eve alacağı mobilyalari nereye tatile gidecegini dahi bana anneme sorar yengem kızıyor haliyle biz de geriliyoruz abi diyorum yengeme sorsana. Öyle dediğim zaman bile alınıyor kızıyor allah aşkına bunun bir çözümü varsa biri bana da söylesin yengem sanki ben çok istiyormuş um gibi her daim bana tavırli . Hayır kadın is ile ilgili konulara da kizmaya başladı şurada bir arsa alalım degerlenecek bile desem kızıyor zaten beraber iş yapıyoruz. Her şeye tepki vermeye başladı.

abiside sizinle geliyormuş bideeee

Turizm acenteleri var. Oradan yaparasanız hiç sorun olmaz. Yoksa internetten arayıp da havale falan yapmak doğru olmaz tabi.
Bir sürü yer var buna benzer hiç bilmiyor musunuz?

ya hu hatunlar. daha yeni nişanlanmışlar zaten. şimdiden balayı mı olur Allah aşkına?
adam milyarlar verip tatil ayarlarken abisine sorar ne var bunda, ben bir ayakkabı alırken bile sorarım anneme, kardeşime pahalı mıdır? rahat mıdır? diye. hem abisi "gitmeyin" dememiş ki, "söz sizi ben göndercem ama şimdiden çok erken" demiş daha ne desin.

sakin olun konu sahibi. bunda hiçbişi yok. siz heveslendiğiniz için hevesiniz kırılmış ona bozulmuşsunuz. hiiiç üzmeyin kendinizi de, nişanlınızı da, abiyi de.

İlerde alacağınız her şeye büyük bir ihtimal abisi karar verir, abisi halleder. Nişanlınız vasıfsız eleman olarak nereye çekilirse oraya gider. Şuan için kızmanız sizi kötü yapar ama bu tarz küçük bir kararda bile ortak kasa diye kendi başına karar veremeyen bir adamla evleneceğinizi unutmayıp ona göre karar verin.

o sizin işinize ortak olmadı mı sonradan?
Yani kurulu düzene gelmedi mi?
Ne kadarlık evliler ki kendini iş sahibi gibi hissetmiş?

Baştan açık olmalisin sen şimdi sabredersin bugün yarin evlendikten sonra benzer biseyde tepki gosterirsen o zaman kötü olursun hakli bile olsan. Adin huyu değişti olur.

Bir de herseyi danismasi cok iyi bisey degil sonraan cok sıkıntı yasarsin.

ya söyle abisi evde sözü gçen kişi. maddi acıdan bişey yapacagı zaman abisine soruo .

düğün salonunda da beni çok üzdü. ben başka biyer istiyodum o ve ailesi başka biyer. tmm dedi gideriz bakarız dedi nese akşama doğru abisigille buluşup yemek yedik. sonra çocuklar için oyun alanına gittik .. çıkacagımız zman nişanlım dediki hadi gidelim de o dügün salonuna sözleşmeyi yapalım dedi . ama ben isttemodum o civarı sevmiyorum dedm kaç kez. gözlerinin içine baktm falan nese abi biz göksuya bakalım dedi . benm arabaya gittik tartıştık bende sinirle iyi tm tutsunlar ya alla alla dedim . abisini aradı tutuoz abi bzi bekleyin dedi ve o salonu tuttular. istemedigimi bile bile.

Siz baştan bu kadar taviz verirseniz ilerde evliliğiniz çok sallantılı geçer söyleyeyim.
Dişinizi gösterin biraz. Balayı iki kişinin özelidir , başka birinin müdahale etmesine ben olsam kesinlikle izin vermezdim. Fikir alınabilir ama kesinlikle kararı onlar vermemeli.

Nişanlının abisine 2014 yılında olduğumuzu, internetin sadece eğlence değil alışveriş gibi iş gibi bir sürü alanda kullanıldığını, büyük şirketlerin milyon dolarlık hesaplarına ait işlemlerini internet üzerinden yaptığını söyler misin? Sinir oldum ya bu ne? Seksen yaşındaki cahil insanlar gibi internetten yapılacak işe güvenmemek de nedir? "İnternet mii? amaniinn ben uzak dururum, dolandırıcı yuvası ya hep kandırıyolar insanları.."
He he tabi..

Eşim de balayı rezervasyonunda abisine güvendi , otele gittik ve böyle bir rezarvasyon bulunmamaktadır dediler, Allahtan karttan parayı çekmemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…