E Devlet şifresini biliyor musun kahve eşinin ?
Off kahve ya şu tel tamircileri halleder diyoruz bizi dinlemiyorsune devlet şifresini biliyormusun eşinin
Ohoo atlayıp otobüse gidiceksin sanki köydesin yahu gidemezsen de yapacak birşey yok bulamazsın anca turkcellden biri olucak belkiKuzum ben onları nerden buluyum. Nerde oturdugumu görsen güya istanbul
Ohoo atlayıp otobüse gidiceksin sanki köydesin yahu gidemezsen de yapacak birşey yok bulamazsın anca turkcellden biri olucak belki
e devletin programını indir tc no ve şifresiyle giriyorsun arama kısmına gsm yazsan çıkıyor üstüne olan hatlar ve nolarıE Devlet hatırlıyorum galiba. TC mi lazım ona da pf. TC si neydi bu herifin. Uyruksuz kalasica
Oha kızım ya hatırla bul muhakkak vardır bir yerlerdeE Devlet hatırlıyorum galiba. TC mi lazım ona da pf. TC si neydi bu herifin. Uyruksuz kalasica
E devlet şifresiyle bulunabiliyosa eşinin tc numarasıyla ptt den yeni şifre alamazmisinKuzum ben onları nerden buluyum. Nerde oturdugumu görsen güya istanbul
Alamaz o çok önemli bir kadını sedyede getirmişlerdi alması gerekiyorduE devlet şifresiyle bulunabiliyosa eşinin tc numarasıyla ptt den yeni şifre alamazmisin
Evlilik cüzdanı evde mi ?
E kız baksana tc sine herifin e Devlet şifresini hatırlıyorsan işlem tamamEvet evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?