kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bileyim eşi olunca bilir soruları.benim eşim için sorulsa herşeyi bilirim.
Alıntı yapmıştım çıkmamış cumlem manasız oldu

Arada bir geliyo çocuk için

Rehberimdeki herkese sordum. Bi allahın kulu turkcell çalışanı tanımıyor.
3 sene önce aynısı başıma geldi sim kartın arkasında bir numaradan bir şekilde personel arkadaş halletmişti. Benim de tanıdığım yoktu ama küçük dükkandı gittim anlattım öğle yemeğine çıkardım (kız arkadaş) halimden anladı ve halletmişti...

Hmm anladım. Yarın denerim şansımı olmazsa

Esini hattin online islemlerinden takip ediyordur,sifresini biliyor demekki

Evet 2 aydır takip ediyorum o da biliyor. Şifreyi değiştirmedi. Korkacagi bişey yok demekki ikinci hat olduğuna göre

Canım seni üzmek istemem ama sen bosuna actırmaya calısma cünku müsteri hizmetlerini aradıysa zaten hattım calındı diyip kapattırmıstır artı telefoncular acıyolar biraz para verin acarlar zaten ne varsa diğer telde kalmıstır o teli ele gecirmeye calısin bence bide size hic bi acıklama yapmadı mı kimin neyin nesi diye

Aslinda bu tarz seyler saplanti yapiyor,bende esimin hattinin online sifre,google hesap dokumu ,face aramalar vs derken herseyi kendime ayarladim insanin morali bozuluyor

Kahvecim,pin kodunu yalnis.girmeseydin belki tahmin edebilirdik.bak sana ne diycem.puk kodunu belki degistirmistir.puk kodu 8 haneli oluyor ya,12345678 dene ya da 25802580 dene.son care.olmazsa telefoncuya goturursun

Kahve ,bak mutlaka dene bu ikisini,12345678 ve 25802580

Kendi kullandığı telefonu kurcalayabilirseniz arama kısmına 2728 yazın, o numarayı başka isimle kaydetmiş olabilir.
Veya bu tel konuşması yaptığı arkadaş evliyse onun eşiyle görüşün, eğer onunsa hat eşinin üzerine olanı bulması kolay olur. En azından numarayı bulur. Tel numarasını bulduktan sonra puk alınabiliyor şu şekilde;

Eklentiler

• Ekran Resmi 2016-11-26 01.23.42.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 94
Bi erkeğe aratın müşteri hizmetlerini verin bilgilerini. Soracakları sorular belli nasılsa

küçük bir ihtimal ama belki yardımcı olur, eşinizin telefonunda oturum açılan e posta ve şifre biliyorsanız, ya da bulma ihtimaliniz varsa oraya rehberini kopyalamış olabilir ordaki numaralardan sonunun 2728 olduğunu bildiğinizi varsayarsak numaranın tamamını öğrenebilirsiniz belki. Ama bu hattan size ekmek çıkar mı ondan emin değilim.

Bir telefoncuya kırdırabilirsin bence .bide bişeyi merak ettim Adam nasıl farketmedi hattın sende olduğunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…