- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Konuyla ilgisi yok yanlış birşey soruyorsam affedin de,sizin ayrılmanız kesin bildiğim kadariyla dava falan var.ayni evde yaşamak zor olmuyor mu nasıl konuşuyorsunuz nasıl yemek falan yiyorsunuz,ona yemek pişiresin de gelmez.musteri hizmetlerini arayıp hat sahibi gibi davranip bilgi vererek öğrenilir.ama erkek sesi lazim
Bi de uğraş bakalım mı demiş ne demiş tam anlayamadım, hızlıca geçtim.
3 sene önce aynısı başıma geldi sim kartın arkasında bir numaradan bir şekilde personel arkadaş halletmişti. Benim de tanıdığım yoktu ama küçük dükkandı gittim anlattım öğle yemeğine çıkardım (kız arkadaş) halimden anladı ve halletmişti...Rehberimdeki herkese sordum. Bi allahın kulu turkcell çalışanı tanımıyor.
3 sene önce aynısı başıma geldi sim kartın arkasında bir numaradan bir şekilde personel arkadaş halletmişti. Benim de tanıdığım yoktu ama küçük dükkandı gittim anlattım öğle yemeğine çıkardım (kız arkadaş) halimden anladı ve halletmişti...
Esini hattin online islemlerinden takip ediyordur,sifresini biliyor demekki
Anladım yoksa zor olurdu yaniArada bir geliyo çocuk için
Canım seni üzmek istemem ama sen bosuna actırmaya calısma cünku müsteri hizmetlerini aradıysa zaten hattım calındı diyip kapattırmıstır artı telefoncular acıyolar biraz para verin acarlar zaten ne varsa diğer telde kalmıstır o teli ele gecirmeye calısin bence bide size hic bi acıklama yapmadı mı kimin neyin nesi diyeHemen konuya giriyorum.
Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .
Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii
O kartla kendi no nu ara Nr çıkar sonra hangi kurumsa onun dükkanına git ve pin i unuttum de belki onlar ordan halledebilirlerEvde kart yok aradım. Cüzdanına dahi baktım. Müşteri Hizmetleri vermiyor. Numarayı bile bilmiyorum. Ay nasıl bulucam yaw
Kahve ,bak mutlaka dene bu ikisini,12345678 ve 25802580Hemen konuya giriyorum.
Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Veya bu tel konuşması yaptığı arkadaş evliyse onun eşiyle görüşün, eğer onunsa hat eşinin üzerine olanı bulması kolay olur. En azından numarayı bulur. Tel numarasını bulduktan sonra puk alınabiliyor şu şekilde;Kendi kullandığı telefonu kurcalayabilirseniz arama kısmına 2728 yazın, o numarayı başka isimle kaydetmiş olabilir.
Bir telefoncuya kırdırabilirsin bence .bide bişeyi merak ettim Adam nasıl farketmedi hattın sende olduğunuHemen konuya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?