kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefon ekranını açabiliyor musunuz ? Yani *#06 yapabiliyor musunuz imei için ?

Telefon ekranını açabiliyor musunuz ? Yani *#06 yapabiliyor musunuz imei için ?

Muhtemelen hattı kapattirdi. Çünkü 3 dakika görüşmüş musteri hizmetleriyle. Ben simdi puk bulsam bile ise yaramayacak mi ? Bende diyorum ne sakin davrandı. Vay çakal ya

Çünkü hat onun uzerineydi canım
Eger bir erkek bulup hemen aratsaydin elinde olurdu bütün bilgiler tüh ya

Kapattiramaz mi ? Müşteri hizmetlerinden. Hiç hattı sormadı ya üzerine hiç düşmedi. Vermicem dedim ustelemedi bile
Kapattırır.
Kuzenimin böyle bir vakasına şahit oldum, müşteri hizm. arayıp numarayı değiştirdi belli.bir ücrete karşılık otomatik diğeri kullanılmıyor oldu..

Muhtemelen hattı kapattirdi. Çünkü 3 dakika görüşmüş musteri hizmetleriyle. Ben simdi puk bulsam bile ise yaramayacak mi ? Bende diyorum ne sakin davrandı. Vay çakal ya
büyük ihtimalle hat kendi üzerine. sen bir erkek bul, bilgileri hazır et dene şansını. bence kendi üstüneydi ve çalındı dedi kapattı

Kapattiramaz mi ? Müşteri hizmetlerinden. Hiç hattı sormadı ya üzerine hiç düşmedi. Vermicem dedim ustelemedi bile
Geçen hat benim üstüme olduğu halde az daha açtıramıyordum anamın kızlık soyadını kabul etmediler ordan oraya gidip durdum diyorum ki yahu annemin kızlık soyadını benden iyimi biliyorsunuz kimliğim elimde kendim gittiğim halde olmuyordu sonra düzelttirdim taa müdürlükten
Yani öyle arayıp hop hattı kapattırayım zor bence 3 dk da bağlanamıyorsun bile
He bide msjlar şimdi simde kalmıyor ki tellerde kalıyor maalesef

Kapattırır.
Kuzenimin böyle bir vakasına şahit oldum, müşteri hizm. arayıp numarayı değiştirdi belli.bir ücrete karşılık otomatik diğeri kullanılmıyor oldu..

Tüh bak elimde patladı nefret ediyorum bu adamdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…