Arkadaslar elimde telefon numarasi yok. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adamın üstüne kayıtlı no bile çıkmıyor.
Karti bi telefoncuya goturseniz onlar numarayida bulabilir aslnda ama tanidik olmasi lazm benm teyzemin dr böyle bi olayı olmstu numarayi biliyoduk ama puk kodunu ogrendik actrdkSon yedi rakamı bi tel nosu gibi aslında ama
Tüm sayfaları okuyamadım ama anladığım kadarıyla elinizde sadece kart var. puk kodunu bulsanız da bir şey çıkmaz. Mesajlar, resimler hatta telefon numaraları bile aksini siz elinizle yapmadıkça (yani kopyalama ya da karta aktarmadıkça) karta değil telefon hafızasına kaydolur.
Bilgiler ve içerik akıllı telefonlarda mail üzerinden açılan hesaplara senkronize olur (google play ya da Apple store a üye olmak için kullanılan mail). Bütün telefon numaraları, eğer ayarlar açıksa fotoğraflar hatta telefonun ses ayarları bile bu sanal hafızalara senkronize edilir.
Hafıza kartı apayrı bir konu, Android telefonlara takılabilir, iphonelarda yok.
Sim karttan ne bulmayı umuyorsunuz bilmiyorum ama içinin boş çıkacağına %90 eminim. Bu kadar strese kendinizi boşuna sokmayın.
Eski konularızı biliyorum. Eşiniz muhtemelen şu an hiç sallamıyordur durumu. Nedeni de büyük ihtimalle açıkladığım şeyler. ordan bir şey çıkmaz. @Kahve-Kokulu-Kadin
Sinirleniyorsunuz ama kusura bakmayın da birazda siz bu ortamı yarattınız. Yazmamak için direndim ama dayanamadım. Yasal olmayan bir şey için çözüm istemişsiniz ve buradakiler de bildiklerince size yardım etmeye çalışmışlar.
Buraya yazdığım her mesajımda bu yasal ifadesini kullanıyorum ve kullanacağım.
Lütfen eşinizle aranızdaki husumet yargı aşamasındaysa o sim kartı dava dosyasına koyun. Gerisini boş verin.
Neden kendinizi ve buradakileri parçalıyorsunuz anlamıyorum.
Haaa diyelim içinden başka bir şey çıktı, olsun bu sizi ipe götürmez ki.
Yapacağınız şey çok basitken neden yapmıyorsunuz.
Konunuz biraz daha devam ederse çok saçmalamalar olacak burada.
Biraz sağduyuyla halledilmeyecek bir sorun değilken başka birini eşiniz deyi operatörle konuşturmaya kadar vardıran yorumlar yapıldı.
Lütfen,yasal olanı yapın. Çünkü karşı taraf özel haklara şahıs olarak tecavüz ettiğiniz iddiasıyla size de bu işi yaparken yardım aldığınız kişilere de dava açar uğraşıp durursunuz.
Dogru yaa sacmalamisim kusura bakma canimAcaba acamadigim bi hattan kendimi nasıl arayabilirim ?
@Kahve-Kokulu-Kadin çözebildin mi hattı
Yok ya ugrasmiyorum. Unutmustum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?