kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahve sayfalarca yorum yapılmış ama sonuç 0.

Genel itibariyle bir çok yorumu okudum ama sana en mantıklı olanları alıntılayıp tekrar okuman için sunuyorum.
Bak sakin sakin bu iki yorumu tekrar oku.

Evet en mantıklisi bunlar çünkü.

Keske daha önce konuna denk gelseydim.
Hiçbir sey yapma ve dosyanın içine koy mahkemede sonucuna bakarsın derdim.
Ama çok geç kalmışım.
Yine de diyorum uğraşma böyle şeylerle.
Eline bir şey geçmez @Kahve-Kokulu-Kadin

Kartı bir telefoncuya falan da götürme.!

Benim anlamadığım hat adamın üzerine değil diyorsunuz ona rağmen bu hattın bilgilerine ulaşmaya çalışıyorsunuz,hadi ulaştınız diyelim bir şekilde ,yazışma buldunuz vs peki mahkemede nasıl delil olarak kullanacaksınız? Benim değil dese ki ben olsam öyle derdim ,gayette ispatlardım benim olmadığını zira üstüne değil diyorsunuz,elinizdeki bilgiler hiçbir işe yaramazki.
Siz nasıl ispatlayacaksınız bu hattı eski eşinizin kullandığını yani imkanı yok bunun. İftira atar pozisyonda kalırsınız bu bir,ikincisi hattın sahibi karşınıza dikilip benim hattımı çaldı dese yine zor durumda kalan siz olursunuz ki buda gayet muhtemel,eski eşinize hattı alıp veren kimse onun yakını sonuçta,onun lehine konuşup,öyle davranacaktır emin olun.
Yapmayın. İllaki birşey yapacaksanız avukatınızla konuşun,o uygun görürse,yasal yollardan yapılabilecek birşey varsa yapar yada der ki hattın sahibi başımıza bela olabilir ,yapmayalım,sizde ona göre davranırsınız. Ha hat eşinizin üzerine dahi olsa yapmanız gereken bu zaten. Aksi sizi zora sokabilir.

Kaynım telefoncu ve puk u kırmıyoruz çoğu telefoncu da numarasını söylemediğin sürece kırmıyormuş
Dayim da avukat bunu delil kabul ettirebilmen için kesin ve net kanıtlar gerekiyormuş
Eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsa evden ayrılıp dava açsın
Böyle uzadıkça olaylar cirkinlesebilir ve yüz göz olunur dedi
Cocugum var diye düşünüyorsa da o zaman ya boşanmaktan vazgeçecek yada bıçak la keser gibi tek bir hamlede davayı açıp olayı bitirecek dedi
Bugün hep kaynim hem dayimla sirf konun için konuştum bir arkadaşım var diye konuya girdim tabi
Bide kocan inkar edebilir benim değil deyip sıyrılıp cikadabilir içinden

Telefon eski telefonlardanmı peki.eski telefonlardansa içine kendi kartını bile taksan mesajlar falan çıkıor eski telefon dediğim tuşlu telefonlar.teknoloji ilerledi mertlik bozuldu :) yeni telefonlarda çıkmıo tabi bildiğim kadarıyla.puk kodunuda hat sahibi açtırabiliodu sanırım. Ama bi tanıdık tekefoncu falan varsa belki yardımcı olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…