- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Numarayı bulunca aramayı düşünüyorum özelden ya da hiç bilmediği bi numaradan açarsa falan anlarım diye çalarsa bile hayra yormayacak haldeyim zira![]()
numara o sim kartın üzerinde yazıyordur, yazmıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numarayı bulunca aramayı düşünüyorum özelden ya da hiç bilmediği bi numaradan açarsa falan anlarım diye çalarsa bile hayra yormayacak haldeyim zira![]()
Onu da kontrol ettim kaç kere geceleri uyandırdım böyle 3 te 5 te kendi telefonu hep açık. Hat zaten büyük kendi telefonuna olmaz o yüzden acaba ikinci bir telefon var da orda mı kullanıyor o hattı diye şüpheleniyorum.Kendi telefonunu kapalı gördüğün anda bak açıkmı
Ay yazıyor mudur? O zaman çok kolay öğrenirim nunarayı zaten. Sim kartı görmemle kaybolması bir oldu hiç inceleyemedim. Huylandırmamak için de hiç ısrar etmedim.numara o sim kartın üzerinde yazıyordur, yazmıyor mu?
Ay yazıyor mudur? O zaman çok kolay öğrenirim nunarayı zaten. Sim kartı görmemle kaybolması bir oldu hiç inceleyemedim. Huylandırmamak için de hiç ısrar etmedim.
Cüzdandaki sim kartı ele geçirmeniz lazım, üzerinde numarası olur o eski tiplerin.. Sonra 118 yada facebook tipi yerlerden sorgularsınız.
uyurken bak cüzdanına o zaman
benim bildiğim sim kartların üstünde numarası yazar
hele ki eski sim kartlarda
Eline alıp inceleyemesen bile fotoğraflarını çek..O zaman ilk hedefim hattı ele geçirmek o en kolay kısmı yarın hallederim.
Ayy çok iyi akıllar çokk :) ben de bişey çıkarsa mı kötü çıkmazsa mı karar veremedim. İlki büyük utanç ikincisi hayal kırıklığı. İki tarafı kirli değnek gibiEline alıp inceleyemesen bile fotoğraflarını çek..Allahım ne akıllar veriyorum gece gece
İnşallah korktuğun değildir canım.. Hakkında hayırlısını diliyorum..
hat eskiyse eğer, eski hatların üzerinde numara da yazıyorduKardeşi henüz reşit değil canım. O yüzden hat ya annesinin ya babasının üzerinedir. Eski numarayı kardeşinden bi şekilde öğrenirim o sorun değil ama nerde ne işime yarar bilmiyorum![]()
Ayy çok iyi akıllar çokk :) ben de bişey çıkarsa mı kötü çıkmazsa mı karar veremedim. İlki büyük utanç ikincisi hayal kırıklığı. İki tarafı kirli değnek gibi![]()
Evet o yüzden direkt soramam canım ama hattın üzerinde numarayı bulamazsam farklı bi şekilde sorabilirim ya da en kötü yaşlı aile büyüklerinin telefonlarını karıştırmak zorunda kalırım( inşaallah kalmam). Onlarda daha güncellenmemiş olabilir numara. Normalde nasıl larşı çıkarım şöyle şeylere ya kaç gündür kaç plan yapıp bozdum kafayı yemek üzereyim.hat eskiyse eğer, eski hatların üzerinde numara da yazıyorduo şekilde de bakabilirsin. Görümcene sorsan abisine söyleyebilir çünkü
Canım büyük konuşmuş olmak istemem ama olduda aldattıysa ölürüm de bakmam ardıma. Bu kadar şüphe bile bana çok geliyorken bir ömür taşıyamam bunu.Valla eğer olduda aldattı ogrendiginde nişanı atacaksan peşine duş bu işin
Yok seviyorum kararsız kalırım diyorsan bırak dağınık kalsın
Ortaya çıktığında devam edip evlenirsen bi şüphe ile yaşamak zor olur senin için
Şüphe en sinsi ölüm şeklidir yavaş yavaş bitirir
Iyi düşün bence
Ayy teşekkür ederim canım :) gece gece uğraşmışsın :) benim hattımı da küçültüp telefonu aldığımda takmışlardı içine böyle vida gibi bişeyle açılıyor hat kısmı telefonun baya da uğraştım beceremedim. Biraz teknoloji özürlüyüm benben şimdi eski sim kartıma baktım vodafone.
arkasında alt alta 3 no var
birisinde 9..48 yazıyo
onun altında da 7 haneli bi numara
0548 ... .. ..
eski şirket vın hattı olduğu için numarayı tam hatırlayamıyorum ama buydu galiba
önce kendi sim kartını da bi incele istersen![]()
Canım büyük konuşmuş olmak istemem ama olduda aldattıysa ölürüm de bakmam ardıma. Bu kadar şüphe bile bana çok geliyorken bir ömür taşıyamam bunu.
Erkeklere güvenmeyin ama çok da irdemeleyin..Merhaba kızlar. Hemen konuya girip yorumlarınızı bekliyorum. Her yorum benim için çok önemli. Sık sık girip cevap veremesem de hepsini okuyacağım.
Nişanlımın kız kardeşi numarasını değiştirdi yaklaşık 2 ay önce. Önceki hattı faturalıydı ve hala faturası ödeniyor yani hat açık ( bunu laf arasında kv söylemişti). Bundan 10 gün kadar önce nişanlımın cüzdanından bir sim kart düştü hemen alıp geri koydu ve bana da kız kardeşinin hattı olduğunu, kendisine babasının verdiğini söyledi. Hat akıllı telefonlar için değil büyüktü ve nişanlımın telefonuna olmaz. Acaba başka bir telefondan o hattı mı kullanıyor? Kullanıyorsa bunu nasıl ispatlarım? Hat hala cüzdanındaysa ele geçirebilirim ama bi işime yarar mı sizce?
Delirmek üzereyim kızlar. Şimdi işin içinde pis bi iş varsa gidip sorarsam hayatta öğrenemem ama içimde içimi kemiriyor. Hani hep sus takipte kal falan deniliyor ya işte onu yaptım kaç gündür hiç bişey olmadı. Ama bişey de varmış gibi düşünüyorum. Paronoyaklık mı yapıyorum sizce?
Ayrıca not: kardeşinin eski numarası bende kayıtlıydı o gün baktım ki silinmiş. Ben silmedim muhtemelen kendisi sildi .
Merhaba kızlar. Hemen konuya girip yorumlarınızı bekliyorum. Her yorum benim için çok önemli. Sık sık girip cevap veremesem de hepsini okuyacağım.
Nişanlımın kız kardeşi numarasını değiştirdi yaklaşık 2 ay önce. Önceki hattı faturalıydı ve hala faturası ödeniyor yani hat açık ( bunu laf arasında kv söylemişti). Bundan 10 gün kadar önce nişanlımın cüzdanından bir sim kart düştü hemen alıp geri koydu ve bana da kız kardeşinin hattı olduğunu, kendisine babasının verdiğini söyledi. Hat akıllı telefonlar için değil büyüktü ve nişanlımın telefonuna olmaz. Acaba başka bir telefondan o hattı mı kullanıyor? Kullanıyorsa bunu nasıl ispatlarım? Hat hala cüzdanındaysa ele geçirebilirim ama bi işime yarar mı sizce?
Delirmek üzereyim kızlar. Şimdi işin içinde pis bi iş varsa gidip sorarsam hayatta öğrenemem ama içimde içimi kemiriyor. Hani hep sus takipte kal falan deniliyor ya işte onu yaptım kaç gündür hiç bişey olmadı. Ama bişey de varmış gibi düşünüyorum. Paronoyaklık mı yapıyorum sizce?
Ayrıca not: kardeşinin eski numarası bende kayıtlıydı o gün baktım ki silinmiş. Ben silmedim muhtemelen kendisi sildi .
Merhaba kızlar. Hemen konuya girip yorumlarınızı bekliyorum. Her yorum benim için çok önemli. Sık sık girip cevap veremesem de hepsini okuyacağım.