• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şifreni unuttum kısmından yapamazsın tel kayıt etmişse tele msj geliyor sadece o da son zamanlarda oldu eskiden pttye gidip alınıyordu tekrar

Aynen öyle tele mesaj gidiyormuş. Pff canım skldi ya. O beni yakalasa çoktan dokmustu neyim var neyim yok. Kaldım ahanda. Bi sigara iciyim

Numaranın sonu 2728 kızlar. Seri no son 4 rakamı hattın numarasi oluyormuş

Bi arkadaşıyla da tam 7 dakika konuşmuş. Hattı ben aldıktan sonra ama önce musteri hizmetleri aranmis. Sonra bu arkadaşı aramış

Soegulattim ama adamın kendi nosunu bile soyleemdiler. Rehbere kapalı demekki.

Acaba telefon bayileri tc verdiğin zaman tc ye kayıtlı numaraları kendi sistemleri den göremezler mi ki

Konuyla ilgisi yok yanlış birşey soruyorsam affedin de,sizin ayrılmanız kesin bildiğim kadariyla dava falan var.ayni evde yaşamak zor olmuyor mu nasıl konuşuyorsunuz nasıl yemek falan yiyorsunuz,ona yemek pişiresin de gelmez.musteri hizmetlerini arayıp hat sahibi gibi davranip bilgi vererek öğrenilir.ama erkek sesi lazim

Tel no lazım. Ona şu şekilde ulaşabilirsin. Teldeki imei numarasından ona takılan hatları çıkarırdı telefoncu. Sen git bi telefoncuya parasıyla değilmi de.
en olmadı o hattı sunarsın incelensin diye davaya ay bilemedim

Konuyla ilgisi yok yanlış birşey soruyorsam affedin de,sizin ayrılmanız kesin bildiğim kadariyla dava falan var.ayni evde yaşamak zor olmuyor mu nasıl konuşuyorsunuz nasıl yemek falan yiyorsunuz,ona yemek pişiresin de gelmez.musteri hizmetlerini arayıp hat sahibi gibi davranip bilgi vererek öğrenilir.ama erkek sesi lazim

Yok bacım 7 ceddini soruyolar o şekilde ya

Bi arkadaşıyla da tam 7 dakika konuşmuş. Hattı ben aldıktan sonra ama önce musteri hizmetleri aranmis. Sonra bu arkadaşı aramış
Bu görüşmeleri nereden takip edebiliyorsunuz, kendi kullandığı hattın online işlemlerinden mi yoksa telefonu üzerinden mi?
Müşteri hizmetlerini aradığına göre simi iptal ettirmiş olma olasılığı çok yüksek. İptal ettirebilmesi için de tc kimlik no vs. gerekli. Hat arkadaşının üzerineyse onun bilgilerini almıştır telefonda.
Kendi kullandığı telefonu kurcalayabilirseniz arama kısmına 2728 yazın, o numarayı başka isimle kaydetmiş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X