şifreni unuttum kısmından yapamazsın tel kayıt etmişse tele msj geliyor sadece o da son zamanlarda oldu eskiden pttye gidip alınıyordu tekrarŞimdi e Devlet girdim. Şifremi unuttum dedim 7 adım var bakalım kirabilirsem tabi şifreyi. Yazicam size. Ama önce kimliğini bulmam lazım.
şifreni unuttum kısmından yapamazsın tel kayıt etmişse tele msj geliyor sadece o da son zamanlarda oldu eskiden pttye gidip alınıyordu tekrar
O zaman hat o arkadaşının üzerinedir kahve..
Bosanma davasini cekismelimi actin bu tarz kozlara ihtiyacin varmi ?
Telefoncular bile no olmadan acamazlarSoegulattim ama adamın kendi nosunu bile soyleemdiler. Rehbere kapalı demekki.
Konuyla ilgisi yok yanlış birşey soruyorsam affedin de,sizin ayrılmanız kesin bildiğim kadariyla dava falan var.ayni evde yaşamak zor olmuyor mu nasıl konuşuyorsunuz nasıl yemek falan yiyorsunuz,ona yemek pişiresin de gelmez.musteri hizmetlerini arayıp hat sahibi gibi davranip bilgi vererek öğrenilir.ama erkek sesi lazim
Birak donsun neyi varsa yari yariya alirsin,yoksa nafaka vs,sizin gosterceginiz sahitler bile size yeter bu adamin aldattigina dairCekismeliye dönecek
Bu görüşmeleri nereden takip edebiliyorsunuz, kendi kullandığı hattın online işlemlerinden mi yoksa telefonu üzerinden mi?Bi arkadaşıyla da tam 7 dakika konuşmuş. Hattı ben aldıktan sonra ama önce musteri hizmetleri aranmis. Sonra bu arkadaşı aramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?