kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapattırır.
Kuzenimin böyle bir vakasına şahit oldum, müşteri hizm. arayıp numarayı değiştirdi belli.bir ücrete karşılık otomatik diğeri kullanılmıyor oldu..
Kendi üzerine olmayan hattı hiç bir şekilde kapattıramaz ki 3dk konuşmuş diyor 3 dk ya kendi üstüne bile olsa kapattırma yapamaz yüz tane soru soruyorlar

açtırmak zor canım ama güvenlik açısından kapatmak için risk almıyorlar, hızlı davranıyorlar.

Kendi üzerine olmayan hattı hiç bir şekilde kapattıramaz ki 3dk konuşmuş diyor 3 dk ya kendi üstüne bile olsa kapattırma yapamaz yüz tane soru soruyorlar
Ha o zaman başka.. Kendi üzerindeyse kapattırır ama başkasının üzerineyse eğer doğrulayabilirse güvenlik sorularını kapattırabilir diye düşünüyorum yanılıyorumdur bilmiyorum

Ha o zaman başka.. Kendi üzerindeyse kapattırır ama başkasının üzerineyse eğer doğrulayabilirse güvenlik sorularını kapattırabilir diye düşünüyorum yanılıyorumdur bilmiyorum
Benim diye konuşursa soruları bilirse yaptırır tabi ama ben kendi üstünr değil diye anladım nedense :/

Nerden bulcam şimdi ben erkeği bide bana iftira atıyor aldattı diye. Ulan çevremde erkek yok yeni farkettim
benim eski sevgilim de aynısını yapmıştı, aldattığını kimseye söyleyemeyince benim aldattığımı göstermişti millete ayrılma sebebi. zayıf karakter bile değil, düpedüz karaktersizler!

Uğraşmaya devam et yazmış ya bu adamı oldurcem ben cinnet ani suç olmaktan cikarilsin yahu. Cinnet sonucu ölenler hakediyo dicem olmucak töbe tobeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…