kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Topuzlu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
27 Şubat 2012
15.079
25.400
798
Hemen konuya giriyorum.

Ben bugun eşimin ikinci telini buldum içinden sim kartı aldım. Bidaha vermedim. Pin kodu koymuş. Yanlış deneme sonucu puk istiyor. Ama sadece elimde seri numarası var. Tel No bilmiyorum. Kendi ismine kayıtlı değil. Müşteri hizmetlerini aradım ama hat ile ilgili hiçbişey bilmediğim için kaldım. Kırmam lazım bu puk kodunu. Bana çok ekmek çıkacak dava için biliyorum.
Farklı öneriniz varsa yazar misiniz .

Size güveniyorum. Öptüm tek tek hepicinizii

Evde kart yok aradım. Cüzdanına dahi baktım. Müşteri Hizmetleri vermiyor. Numarayı bile bilmiyorum. Ay nasıl bulucam yaw

evin her yerine iyice bakın o alınan sim kartının puk kodu yazan kısmı oluyor

Senden gizli ikinci hattı kullandığını ve başkasının adına kayıtlı olduğunu söylemen bile avantaj.
En azından kime ait olduğunu bilirsen bişeyler çıkarabilirsin.

Iste onu bi bilsem gerisi çok kolayda kimbilir kimin adına.

türkcele baktım tc kimlik no telefon numarası doğum günü tarihleriyle form doldurulup istenebiliyormuş

Bnm başıma söyle Bi durum gelmişti; oğlum babaanneminin pini yanlış girmiş puk bilmiyorduk. Aradım tür....ll müşteri hizmetlerini, kişiye bağlanmadan sadece otomatik konuşan o ses kaydı ile verdi bana puk kodunu.

Puk işlemleri için tuşlayın dedi, kartın arkadın da ki seri no girin dedi. Kaydedin söylüyorum dedi ve söyledi. Otomatik kayıtlı bu.

Aradım ben ama turkcell numaranızı girin diyor. Puk vs bişey söylemiyor.

Bende net den bulmaya çalıştım bu olayda ama hat kimin üstüne tc olmadan vermiyor asla. Çalıntı ihtimaline karşı.

Ama seri no varsa müşteri hizmetleri verdi bana.

Hemde hat kapalı kendi hattımdan aradım numara sormadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…