Senden gizli ikinci hattı kullandığını ve başkasının adına kayıtlı olduğunu söylemen bile avantaj.
En azından kime ait olduğunu bilirsen bişeyler çıkarabilirsin.
bu yeni kesilen simlerden mi üzerinde numara olmayanlardan değil miIste onu bi bilsem gerisi çok kolayda kimbilir kimin adına.
Hat kimin üstüne bilmiyor, tc ve doğum bilgilerini Nasıl bilsin .türkcele baktım tc kimlik no telefon numarası doğum günü tarihleriyle form doldurulup istenebiliyormuş
Bnm başıma söyle Bi durum gelmişti; oğlum babaanneminin pini yanlış girmiş puk bilmiyorduk. Aradım tür....ll müşteri hizmetlerini, kişiye bağlanmadan sadece otomatik konuşan o ses kaydı ile verdi bana puk kodunu.
Puk işlemleri için tuşlayın dedi, kartın arkadın da ki seri no girin dedi. Kaydedin söylüyorum dedi ve söyledi. Otomatik kayıtlı bu.
eğer eşinin hattıysa diye konuştum bendeHat kimin üstüne bilmiyor, tc ve doğum bilgilerini Nasıl bilsin .
Bnm başıma söyle Bi durum gelmişti; oğlum babaanneminin pini yanlış girmiş puk bilmiyorduk. Aradım tür....ll müşteri hizmetlerini, kişiye bağlanmadan sadece otomatik konuşan o ses kaydı ile verdi bana puk kodunu.
Puk işlemleri için tuşlayın dedi, kartın arkadın da ki seri no girin dedi. Kaydedin söylüyorum dedi ve söyledi. Otomatik kayıtlı bu.
bu yeni kesilen simlerden mi üzerinde numara olmayanlardan değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?