- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
Telefonu açabilirseniz kayıtlı mesajlar varsa ortaya çıkar..Tüh bak elimde patladınefret ediyorum bu adamdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu açabilirseniz kayıtlı mesajlar varsa ortaya çıkar..Tüh bak elimde patladınefret ediyorum bu adamdan
büyük ihtimalle hat kendi üzerine. sen bir erkek bul, bilgileri hazır et dene şansını. bence kendi üstüneydi ve çalındı dedi kapattı
Kendi üzerine olmayan hattı hiç bir şekilde kapattıramaz ki 3dk konuşmuş diyor 3 dk ya kendi üstüne bile olsa kapattırma yapamaz yüz tane soru soruyorlarKapattırır.
Kuzenimin böyle bir vakasına şahit oldum, müşteri hizm. arayıp numarayı değiştirdi belli.bir ücrete karşılık otomatik diğeri kullanılmıyor oldu..
Tüh bak elimde patladınefret ediyorum bu adamdan
açtırmak zor canım ama güvenlik açısından kapatmak için risk almıyorlar, hızlı davranıyorlar.Geçen hat benim üstüme olduğu halde az daha açtıramıyordum anamın kızlık soyadını kabul etmediler ordan oraya gidip durdum diyorum ki yahu annemin kızlık soyadını benden iyimi biliyorsunuzkimliğim elimde kendim gittiğim halde olmuyordu sonra düzelttirdim taa müdürlükten
Yani öyle arayıp hop hattı kapattırayım zor bence 3 dk da bağlanamıyorsun bile
He bide msjlar şimdi simde kalmıyor ki tellerde kalıyor maalesef
açtırmak zor canım ama güvenlik açısından kapatmak için risk almıyorlar, hızlı davranıyorlar.
e hat kocasının üstünemiymiş değil dedi sanki kahveaçtırmak zor canım ama güvenlik açısından kapatmak için risk almıyorlar, hızlı davranıyorlar.
Ha o zaman başka.. Kendi üzerindeyse kapattırır ama başkasının üzerineyse eğer doğrulayabilirse güvenlik sorularını kapattırabilir diye düşünüyorum yanılıyorumdur bilmiyorumKendi üzerine olmayan hattı hiç bir şekilde kapattıramaz ki 3dk konuşmuş diyor 3 dk ya kendi üstüne bile olsa kapattırma yapamaz yüz tane soru soruyorlar
boşver kahve ya, bence iş çıkmayacak buradan sana. ne adi herifmiş her halta kafa yormuş baksanaErkek yokkardesimden başka o da hiç ugrasamam abla der eminim
Benim diye konuşursa soruları bilirse yaptırır tabi ama ben kendi üstünr değil diye anladım nedense :/Ha o zaman başka.. Kendi üzerindeyse kapattırır ama başkasının üzerineyse eğer doğrulayabilirse güvenlik sorularını kapattırabilir diye düşünüyorum yanılıyorumdur bilmiyorum
benim eski sevgilim de aynısını yapmıştı, aldattığını kimseye söyleyemeyince benim aldattığımı göstermişti millete ayrılma sebebi. zayıf karakter bile değil, düpedüz karaktersizler!Nerden bulcam şimdi ben erkeğibide bana iftira atıyor aldattı diye. Ulan çevremde erkek yok yeni farkettim
E Devlet şifresini biliyor musun kahve eşinin ?
hattın eşinin üstüne olmadığını 18880 i arayarak anladı yanılmıyorsam, bu kesin bir yöntem değil. kişi isterse rehberlerden ismini çıkarabilir, benim numaramı da sorgulayarak kimse bulamaz meselae hat kocasının üstünemiymiş değil dedi sanki kahve![]()
Off kahve ya şu tel tamircileri halleder diyoruz bizi dinlemiyorsunAcaba hat buldum yolda desem numaraya ulaşabilir miyim ?