kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
direkt arama ekranından yapabiliyorsunuz hat turkcellse çıkıyor. bir de o hatla watsap açmayı deneyin isterseniz hat telefonda takılıyken

Hat açık değil yani arama ekranına ulaşmak için puk kodunu girmem lazım. Onu bi becerebilsem

Sim kartın üzerinde seri no felan varsa eğer hattım açık hat kimin üzerine olduğunu bilmiyorum kartımı kaybettim felan deyip bir şansınızı deneyin isterseniz ?

Verirler mi acaba çok eski bi hat ama kimin üzerine bilmiyorum oğlum da yanlislikla puk yapmış desem mi ? Yerler mi ? Yemezler bence

Cuzdaninda yok araba 3 aydır bende anahtarları vermiyorum arabada da değil.
Telefonunda bir yerlere kaydetmistir
Notlara veya numara gibi rehbere yazmistir
Seri numarasindan numarayi ancak turkcellden ogrenebilirsin yada cagri merkezinde calisan biri lazim kendi kendine bulma sansin yok sadece eski kartlarda numaranin son iki rakami yazardi kendi rehberini bir kontrol et o yazan son nunaranin oldugu hic tel varmi
Erkekler tutamaz aklinda boyle seyleri yazar bir yere

Verirler mi acaba çok eski bi hat ama kimin üzerine bilmiyorum oğlum da yanlislikla puk yapmış desem mi ? Yerler mi ? Yemezler bence
Şimdi şöyle bir şey var hat eski e malum eskiden açıl hatlar cok daha uyguna oldugu icin fazlasıyla satılıyordu sen bi şansını dene istersen yarında bi turkcell bayiye gidersin kart sende ciddi bir durusun olursa yardım edeceklerini düşünüyorum. Bir de senin icin şöyle bir şey buldum ;

ARKADAŞIM SANA BİR ÖNERİM

VODAFONE CEPSHOP LARA GİT SANA HEMEN HİÇBİR ÜCRET ALMADAN KOLAYCA YAPARLAR HATTI ALDIGINDA VERDİKLERİ KART KAYBOLSA BİLE BİZİM GİBİ VODAFONE CEP SHOPLAR BULABİLİYOR

BENDE VODAFONE CEP SHOPUM MÜŞTERİLER GELİYOR HİÇBİR ÜCRET ALMADAN KOLAYCA YAPIYORUZ

.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak ara müşteri hizmetlerini de ki hat eski sevgilimin kendisiyle iletişimim yok, hattı ben kullanıyordm Borcu kaldıysa odeyeceğim ama numarayı bilmiyorun. Unuttum. Fatura odemek için numarayı bulmam lazım seri no dan yardımcı olur musunuz de. Eski sevgili adını sorarlarsa bikaç hattı olabilir oyuzden seri no dan bulmak istiyorum diye ısrar et

hat sızınmıs gıbı telınıze takın ve hatta baglı operatore gıdın turkcelle mesela
pın kodumu unutmusum sıfremı gırıyorum acılmıyor anlayamadım deyın
sız kullanıyormussunuz gıbı
musterı temsılcısı sıze gecıcı bı sıfre verıcektır acarsınız o sekılde

esınızın ustune esınız sıze hat almıstı onu kullanıyordunuz yanlıs sıfre sonucu bu hale geldı buna ınanın ve ıkna edın gorevlıyı yapacak bırsey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…