• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohoo atlayıp otobüse gidiceksin sanki köydesin yahu gidemezsen de yapacak birşey yok bulamazsın anca turkcellden biri olucak belki

E Devlet hatırlıyorum galiba. TC mi lazım ona da pf. TC si neydi bu herifin. Uyruksuz kalasica

Sen hatti almak yerine tlf alsaydin daha karliydin,akilli tlflarda hicbisey sime kopyalanmiyor,direk tlfna kopyalaniyor,hersey tlf icinde,3dk operatore zor baglaniliyor o nasil hemen hatti kapattirdi acaba ,olabilirde ama genelde bekletiyorlar ya :) sen o hattin puku acitrsan bile esin uyanik biri zaten dusunmeden direk tlf eline verdigine gore bise cikmaz ondan bence.

Şimdi e Devlet girdim. Şifremi unuttum dedim 7 adım var bakalım kirabilirsem tabi şifreyi. Yazicam size. Ama önce kimliğini bulmam lazım.

yavrum kendini yeme boşuna, senin herif o işi sağlama çoktaaaan almıştır. bir şey çıkmayacak o hattan. e devlet şifresi işi de hiç kolay değil, bin tane yere yönlendiriyor. tc yetmez tüm kimlik kütük bilgileri lazım

Eger Esin'in e devlet şifresi varsa üzerine kayıtlı telefon numaralarını görebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X