- 20 Ocak 2010
- 46.400
- 168.419
- 1.123
- 43
Telini verme ne alaka canım sen kartı götür onlar hallederSom care o ama onlarda program yüklüyor. Telimi harcatamam valla içinde birsürü belgelerim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telini verme ne alaka canım sen kartı götür onlar hallederSom care o ama onlarda program yüklüyor. Telimi harcatamam valla içinde birsürü belgelerim var
Telefon ekranını açabiliyor musunuz ? Yani *#06 yapabiliyor musunuz imei için ?
Eşinin üstünde değilse sim kart hiç birşey yaptıramaz hemde 3 dk yaMuhtemelen hattı kapattirdi. Çünkü 3 dakika görüşmüş musteri hizmetleriyle. Ben simdi puk bulsam bile ise yaramayacak mi ? Bende diyorum ne sakin davrandı. Vay çakal ya
Çünkü hat onun uzerineydi canım
Eger bir erkek bulup hemen aratsaydin elinde olurdu bütün bilgiler tüh ya
Öylemiydi ki acaba?Çünkü hat onun uzerineydi canım
Eger bir erkek bulup hemen aratsaydin elinde olurdu bütün bilgiler tüh ya
Eşinin üstünde değilse sim kart hiç birşey yaptıramaz hemde 3 dk ya![]()
Kahve eski model olsa da farketmez nokia marka telefon var mı yanında yörede ?
Kapattırır.Kapattiramaz mi ? Müşteri hizmetlerinden. Hiç hattı sormadı ya üzerine hiç düşmedi. Vermicem dedim ustelemedi bile
büyük ihtimalle hat kendi üzerine. sen bir erkek bul, bilgileri hazır et dene şansını. bence kendi üstüneydi ve çalındı dedi kapattıMuhtemelen hattı kapattirdi. Çünkü 3 dakika görüşmüş musteri hizmetleriyle. Ben simdi puk bulsam bile ise yaramayacak mi ? Bende diyorum ne sakin davrandı. Vay çakal ya
Geçen hat benim üstüme olduğu halde az daha açtıramıyordum anamın kızlık soyadını kabul etmediler ordan oraya gidip durdum diyorum ki yahu annemin kızlık soyadını benden iyimi biliyorsunuzKapattiramaz mi ? Müşteri hizmetlerinden. Hiç hattı sormadı ya üzerine hiç düşmedi. Vermicem dedim ustelemedi bile
Kapattırır.
Kuzenimin böyle bir vakasına şahit oldum, müşteri hizm. arayıp numarayı değiştirdi belli.bir ücrete karşılık otomatik diğeri kullanılmıyor oldu..
Arkadaşlar dediğiniz seyleri yapabilmesi için teli açması lazım ne komiksiniz yahu![]()
Arkadaşlar dediğiniz seyleri yapabilmesi için teli açması lazım ne komiksiniz yahu![]()