• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım.

kesinlikle psikolojik sorunları var ve asla doktora gitmeyi kabul etmiyor bunu ad söyledim kendisine bu düşünceler normal değil bir doktora gidelim diye asla kabul etmiyor.Benim çözemediğim şeyi doktor nasıl çözecek diyor
İşsizlik yüzünden mi acaba? Uzun bir birlikteliğimiz vardı diyorsun. Evlenmeden önce nasıldı? Böyle kıskançlığı, dengesiz halleri var mıydı?

Ağır bir bunalım geçiriyor olabilir mi?

Siz bence avukattan once bir psikolaga gıdın.. Ve esinizin durumunu bir izah edin.. Sizi mutlaka yonlendıreceklerdır. Eger saglık problemı yok ve karakteri buysa Kadın sıgınma evine sıgının.. Cunku sıze zarar verebilecek gibi..

İşsizlik yüzünden mi acaba? Uzun bir birlikteliğimiz vardı diyorsun. Evlenmeden önce nasıldı? Böyle kıskançlığı, dengesiz halleri var mıydı?

Ağır bir bunalım geçiriyor olabilir mi?
Şuan işi var çalışıyor,istediği kadar çok kazanamıyormuş.Halbuki çok şükür eksiğimiz yok kiramızı faturamızı öder kendimize istediklerimizi alabilecek parayı da ayırabiliriz ama memnun etmiyor onu.

Hep bir çocuğum olsun isterdim onuda yapmıyor gerçi dediğiniz gibi yapsa ne olacak çocuk babasına benzese oda gidip başka bir kızın hayatını karartacak annemle konuştum çekmek zorunda değilsin,evliliğini kurtarmak için her yolu denediğine inanıyorsan boşan kapımız sana sonuna kadar açık sen sahipsiz değilsin diyor.Sadece onun vereceği tepkiden yapacaklarından korkuma oturuyorum o evde.Bir çıksr yol düşünüyorum.
Ben aptallik edip cocuk yaptim ama bu ailenin icin de boyle bi koca ile cocugumu buyutmeyecegim. Ailen de arkandaysa oh cok sukur bende konus onunla sonra baktin olmuyo annenin yanina gec gerekeni yap

Kocan sana sen beni aldatıyorsundur mu dedi:KK57:
Böyle Ada'm iftira atar yarın öbür gün

Günlerdir kendi yemeğimizi yapıyor ayrı ayrı yiyoruz.Dün akşam işten çıkıp eve gidince yemekler falan yendi tabi yine ayrı ayrı sonra yanına gittim biraz konuşalım lütfen böyle olmaz dedim yüzüme bile bakmadan konuşmak istemiyorum sarılıp barışacağımızı düşünüyorsan burası sarılma yeri değil dedi direk,bende iyi benden günah gitti dedim kalktım yanından, arkamdan seslendi senden günah gittiyse ne olmuş diye.Akşam ayrı yataklarda yattık.Evlenmeden önce açık açık hep söylemiştim insanlar kavga eder tartışır ama ne olursa olsun yatağa küs girilmez ne yaşarsak yaşayalım yataklarımızı ayırmayalım bu beni çok yaralar insanlar evlilikleri bitince yataklarını ayırır diye oda hep söz vermişti.Bugüne kadar kaç kez kavga ettiysek de aynı yatakta yatmıştık ta ki dün akşama kadar.Bence oda evli kalmak istemiyor ama yeni bir düzen kurmak yada gidip hiç sevmediği annesiyle yaşamak zor geliyor.O yüzden bir adım atamıyor.Bu gece annemin evine gideceğim sonrası neler olur Allah bilir.

Back