• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım.

yani davranış bozuklukları var. ve daha yeni evliyken .
ben benimle evli olsam kendimi aldatırdım ne demek yahu
bi erkek bunu söyler mi
kuşkucu zamanları da oluyor.
bi hastalığı var kesin.
sana huzur vermeyecek bu koca
bazi zamanlar çok iyi demişsin de . o zamanların ne zaman geleceği. kavga ne zaman çıkacağı belli olmaz sizin evde.
ben asla yapamam öyle bi adamla.
direk boşan . kısa ve net
çocuk da istemiyor.
ailelere de bakmak istemiyor
sen bakarsan boşanırım diyor
daha olmamış işlere kafa yoruyor
doğmamış bebeğe don biçiyor.
ailelerimizden önce bu dünyadan göçmeyeceğimiz , elden ayaktan düşmeyeceğimiz ne malum.
ailesine bakmayacakmış.
ben hiç sevmedim.:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

İnanın zaten her iyi günüm o korkuyla geçiyor ya birşey yaparsam kavga çıkarsa ya birşey söylersem yanlış anlarsa diye çünkü çok iyiyken bir anda çıldırıp bağırıp çağırmaya başlıyor küsüyor günlerce konuşmuyor bir kaç gün geçince siniri geçiyor yine kendince normale dönüyor ama bu bir kısır döngü oldu artık hep aynı şeyi yaşayıp duruyoruz.

İnanın zaten her iyi günüm o korkuyla geçiyor ya birşey yaparsam kavga çıkarsa ya birşey söylersem yanlış anlarsa diye çünkü çok iyiyken bir anda çıldırıp bağırıp çağırmaya başlıyor küsüyor günlerce konuşmuyor bir kaç gün geçince siniri geçiyor yine kendince normale dönüyor ama bu bir kısır döngü oldu artık hep aynı şeyi yaşayıp duruyoruz.
yani hasta olmasa bile problemli bi insan
Allah yardımcınız olsun
ben olsam korkardım kendisinden
boşanmayı söylememezdim.
delirip cinnet bile geçirebilir
yani başka türlü çözüm bulmanız gerekecek sanki
evi terk etseniz pesinize takılır mı.
tehtit eder mi.

bilemedim.
ya pis bi kadın olup eve bakmayacaksınız.
onu bıktıracaksınız. yemek yapmayacaksınız. konuşmayacaksınız.
salacaksınız kendinizi.
o sizden bıkacak.

Eşiniz korkuttu beni. Sizi istemiyormuş gibi yapıyor ama iş ciddiye binince ayrılmamak için çirkinleşek gibi geldi bana. Psikolojik sorunları var belli. Ayrılık konuşması yaparken dikkatli olun bence.

yani hasta olmasa bile problemli bi insan
Allah yardımcınız olsun
ben olsam korkardım kendisinden
boşanmayı söylememezdim.
delirip cinnet bile geçirebilir
yani başka türlü çözüm bulmanız gerekecek sanki
evi terk etseniz pesinize takılır mı.
tehtit eder mi.

bilemedim.
ya pis bi kadın olup eve bakmayacaksınız.
onu bıktıracaksınız. yemek yapmayacaksınız. konuşmayacaksınız.
salacaksınız kendinizi.
o sizden bıkacak.

bana her zaman işte kimse beni çekemez sen nasıl çekiyorsun mecbursun ölene kadar çekeceksin falan der.Şimdi boşanalım desem hemen kavga çıkarıp çekip gidecek gene ben uğraşacağım herşeyle ve eminim çok pisleşecek olaylar insan gibide oturup konuşulmuyor ne yapacağımı çözemiyorum bir türlü

Merhaba kızlar sırf bunları yazıp tarafsız görüşler alabilmek için üye oldum.Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve son 4 aydır ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.Uzun süreli bir ilişkimiz vardı eşimle sonunda evlendik,eskiden iyi bir işi ve maaşı varken bazı sebeplerden bunu kaybetti ben hiç önemsemedim bende çalışırım geçinir gideriz dedim evlendik.Fakat dört ay önce bana beni aldattığını düşünüyorum ben olsam benimle evlenmezdim yada kesin aldatırdım bence sende aldatıyorsun demeye başladı.Kavgalar,telefon dökümleri istemeler,her şeyi karıştırmalar falan bir şey bulamadı tabi bu sefer farklı sebeplerden sürekli kavga çıkarmaya başladı.Çocuk konusu açılıyor ben çocuk istemiyorum bakamayız diyor.Anne babalarımızdan konu açılıyor asla yaşlandıklarında yada hasta olduklarında bakmam sende benim aileme bakmak zorunda değilsin ben anneme babama bakıcam diye diretirsen boşanırız diyor.En son dört gün önce yine saçma sapan sebeplerle kavga çıkardı yüzüme bakmıyor gece yatakta yüzümü görüp öfleyip arkasını dönüyor.Boşanmak istiyorum içimde sevgi falan kalmadı ama bunu nasıl açacağım nasıl konuşacağım bilmiyorum.çünkü asla sorunlarını konuşabilen biri değil ne zaman otur konuşalım desem ben seninle konuşmak istemiyorum diyor konuyu kapatıyor.Siniri geçince bir sonraki kavgaya kadar dünya iyisi bir adama dönüşüyor ama ben katlanamıyorum artık.Hayatımdan çıksın istiyorum sadece ama bunu asla konuşmayı beceremeyen sadece kavga etmeyi ve bağırmayı bilen bu adamla nasıl yapacağım lütfen yardım edin.
Öncelikle şunu belirteyim: Evlilikler kolay kolay oturmaz. Aylar gerektirir. Sonuçta evinizde yabancı biriyle yaşamaya başlıyorsunuz. Kolay değil. Ama bir erkek, karısına elinde somut bulgular olmadan beni aldatıyorsun diyorsa, bunu diyebiliyorsa, kendi namusuna dil uzatıyor demektir. Bu ciddi bir problemdir. Adam olan adam, karısının iffetine dil uzatmaz; karısı iffetsizlik ediyorsa o kadını boşar, olur biter. Hem karının iffetine laf edeceksin hem de nikah akdini devam ettireceksin. Dini nikahı bile zarar görür insanın.

Belli ki sağlıklı düşünemiyor
Böyle bir adamla evliliğe devam edersen kendine çok büyük haksızlık edersin
Bunu hak etmiyorsun

Öncelikle şunu belirteyim: Evlilikler kolay kolay oturmaz. Aylar gerektirir. Sonuçta evinizde yabancı biriyle yaşamaya başlıyorsunuz. Kolay değil. Ama bir erkek, karısına elinde somut bulgular olmadan beni aldatıyorsun diyorsa, bunu diyebiliyorsa, kendi namusuna dil uzatıyor demektir. Bu ciddi bir problemdir. Adam olan adam, karısının iffetine dil uzatmaz; karısı iffetsizlik ediyorsa o kadını boşar, olur biter. Hem karının iffetine laf edeceksin hem de nikah akdini devam ettireceksin. Dini nikahı bile zarar görür insanın.

ben ona diyorum seni aldattığımı düşündürecek bir davranışım hareketimmi oldu bunca zamandır yanındayım böyle birşeyi yapmayacağımı bilecek kadar tanımıyormusun beni diyorki biliyorum öyle bir davranışında olmadı ama neden benimlesin anlamıyorum zengin değilim param yok pulum yok ne işin var benimle ben de herşey para değil ben seninle paran için evlenmedim diyorum saçma sapan konuşuyorsun diyor.Güvenmediğin bir kadınla nasıl bir ömür geçireceksin ben böyle yaşayamam diyorum susuyor.Sonrada hep saçma sapan şeylerden kavga çıkarıp bağırıp çağırıyor.Çok kötü durumdayım gerçekten ne yapacağımı nasıl konuya gireceğimi bilemiyorum.Boşanmayı kabul ederse sırf kendi canı yanacağı için benim daha çok canımı yakacak gibi geliyor öyle bir karakter çünkü

Esinizde psikolojik sorun var.
Kendi issizligini evin sorumlulugunu alamamanin ezikligini sizi ezmeye calisarak bastiriyor bence zeytinyag gibi uste cikmak dedikleri bu olsa gerek

Merhaba kızlar sırf bunları yazıp tarafsız görüşler alabilmek için üye oldum.Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve son 4 aydır ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.Uzun süreli bir ilişkimiz vardı eşimle sonunda evlendik,eskiden iyi bir işi ve maaşı varken bazı sebeplerden bunu kaybetti ben hiç önemsemedim bende çalışırım geçinir gideriz dedim evlendik.Fakat dört ay önce bana beni aldattığını düşünüyorum ben olsam benimle evlenmezdim yada kesin aldatırdım bence sende aldatıyorsun demeye başladı.Kavgalar,telefon dökümleri istemeler,her şeyi karıştırmalar falan bir şey bulamadı tabi bu sefer farklı sebeplerden sürekli kavga çıkarmaya başladı.Çocuk konusu açılıyor ben çocuk istemiyorum bakamayız diyor.Anne babalarımızdan konu açılıyor asla yaşlandıklarında yada hasta olduklarında bakmam sende benim aileme bakmak zorunda değilsin ben anneme babama bakıcam diye diretirsen boşanırız diyor.En son dört gün önce yine saçma sapan sebeplerle kavga çıkardı yüzüme bakmıyor gece yatakta yüzümü görüp öfleyip arkasını dönüyor.Boşanmak istiyorum içimde sevgi falan kalmadı ama bunu nasıl açacağım nasıl konuşacağım bilmiyorum.çünkü asla sorunlarını konuşabilen biri değil ne zaman otur konuşalım desem ben seninle konuşmak istemiyorum diyor konuyu kapatıyor.Siniri geçince bir sonraki kavgaya kadar dünya iyisi bir adama dönüşüyor ama ben katlanamıyorum artık.Hayatımdan çıksın istiyorum sadece ama bunu asla konuşmayı beceremeyen sadece kavga etmeyi ve bağırmayı bilen bu adamla nasıl yapacağım lütfen yardım edin.

Bazı erkeklerin cinsiyete dayalı egoları aşırı yüksek oluyor eşiniz işini kaybettiği bir bakımdan kendini size mahkum hissettiği için kendini asagida görmüş ve psikolojisi bozulmuş sanırım... Bu yüzden de sizi hor görmeye o eksikliği kapatmaya çalışıyor olabilir...

Bir evliliği sürdürmek kolay değil tabi ki ama güç gerektirir fakat eşinizde o gücü göremedim ben. Bu iş sadece sizin çabanızla olmaz konuşmayan kavga eden bir adamla kendinizi harcamayın

Bu sekilde devam ederse bosanmak istediginizi soyleyin bakin nasil tepki verecek...

Bu sekilde devam ederse bosanmak istediginizi soyleyin bakin nasil tepki verecek...

Boşanmak istiyorum dediğim an iyi tamam ben defolup gidiyorum diyecek tabi büyük bir kavga çıkartacak sonrada annesinin evine gidecek o süreçte kini ve hırsını geçirebilmek için beni mahvedecek kesinlikle böyle olacağını düşünüyorum.Bir hakaretler edip bağırıp çağıracak bir arayıp sensiz yaşayamam özür dilerim diyecek.Sonuçta olan yine bana olacak ve ben bütün bunları yaşamadan nasıl sıyrılabilirim bu işten onu düşünüyorum ama bir çıkış yolu bulamıyorum

Boşanmak istiyorum dediğim an iyi tamam ben defolup gidiyorum diyecek tabi büyük bir kavga çıkartacak sonrada annesinin evine gidecek o süreçte kini ve hırsını geçirebilmek için beni mahvedecek kesinlikle böyle olacağını düşünüyorum.Bir hakaretler edip bağırıp çağıracak bir arayıp sensiz yaşayamam özür dilerim diyecek.Sonuçta olan yine bana olacak ve ben bütün bunları yaşamadan nasıl sıyrılabilirim bu işten onu düşünüyorum ama bir çıkış yolu bulamıyorum
Hadi bu adamla evli kaldin ve bu adamdan cocugun oldu... Karakteri ona benzesin istermisin? Bence istemezsin. Herseyden ote kendi ruh sagligin cok onemli. Ailen hayatta di mi git yanlarina sigin onlara duani et rabbime sonra Ya Allah de ac davani..

Hadi bu adamla evli kaldin ve bu adamdan cocugun oldu... Karakteri ona benzesin istermisin? Bence istemezsin. Herseyden ote kendi ruh sagligin cok onemli. Ailen hayatta di mi git yanlarina sigin onlara duani et rabbime sonra Ya Allah de ac davani..
Hep bir çocuğum olsun isterdim onuda yapmıyor gerçi dediğiniz gibi yapsa ne olacak çocuk babasına benzese oda gidip başka bir kızın hayatını karartacak annemle konuştum çekmek zorunda değilsin,evliliğini kurtarmak için her yolu denediğine inanıyorsan boşan kapımız sana sonuna kadar açık sen sahipsiz değilsin diyor.Sadece onun vereceği tepkiden yapacaklarından korkuma oturuyorum o evde.Bir çıksr yol düşünüyorum.

Ruh hastası olduğunu düşünüyorum.Konuşmana gerek yok.Evden çık dava aç.

Hep bir çocuğum olsun isterdim onuda yapmıyor gerçi dediğiniz gibi yapsa ne olacak çocuk babasına benzese oda gidip başka bir kızın hayatını karartacak annemle konuştum çekmek zorunda değilsin,evliliğini kurtarmak için her yolu denediğine inanıyorsan boşan kapımız sana sonuna kadar açık sen sahipsiz değilsin diyor.Sadece onun vereceği tepkiden yapacaklarından korkuma oturuyorum o evde.Bir çıksr yol düşünüyorum.
Sen sorunlu bir evlilikte hala çocuk düşünüyorsun.Adamın mantıklı tek tarafı çocuk istememesi.

Bunları yaşamadan sıyrılman çok zor. Basit bir flörtte bile ne hakaretler duyarsın ayrılırken. O yüzden bence öncelikle nasıl bir hayat istediğini; gerçekten neyi istediğini bi netleştir Sonrasında herşeyi göze alırsın. Hır gür olmadan ayrılman çok zor.

Back