• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım.

kunfeyekun16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
11
2
1
39
Merhaba kızlar sırf bunları yazıp tarafsız görüşler alabilmek için üye oldum.Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve son 4 aydır ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.Uzun süreli bir ilişkimiz vardı eşimle sonunda evlendik,eskiden iyi bir işi ve maaşı varken bazı sebeplerden bunu kaybetti ben hiç önemsemedim bende çalışırım geçinir gideriz dedim evlendik.Fakat dört ay önce bana beni aldattığını düşünüyorum ben olsam benimle evlenmezdim yada kesin aldatırdım bence sende aldatıyorsun demeye başladı.Kavgalar,telefon dökümleri istemeler,her şeyi karıştırmalar falan bir şey bulamadı tabi bu sefer farklı sebeplerden sürekli kavga çıkarmaya başladı.Çocuk konusu açılıyor ben çocuk istemiyorum bakamayız diyor.Anne babalarımızdan konu açılıyor asla yaşlandıklarında yada hasta olduklarında bakmam sende benim aileme bakmak zorunda değilsin ben anneme babama bakıcam diye diretirsen boşanırız diyor.En son dört gün önce yine saçma sapan sebeplerle kavga çıkardı yüzüme bakmıyor gece yatakta yüzümü görüp öfleyip arkasını dönüyor.Boşanmak istiyorum içimde sevgi falan kalmadı ama bunu nasıl açacağım nasıl konuşacağım bilmiyorum.çünkü asla sorunlarını konuşabilen biri değil ne zaman otur konuşalım desem ben seninle konuşmak istemiyorum diyor konuyu kapatıyor.Siniri geçince bir sonraki kavgaya kadar dünya iyisi bir adama dönüşüyor ama ben katlanamıyorum artık.Hayatımdan çıksın istiyorum sadece ama bunu asla konuşmayı beceremeyen sadece kavga etmeyi ve bağırmayı bilen bu adamla nasıl yapacağım lütfen yardım edin.

Merhaba kızlar sırf bunları yazıp tarafsız görüşler alabilmek için üye oldum.Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve son 4 aydır ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.Uzun süreli bir ilişkimiz vardı eşimle sonunda evlendik,eskiden iyi bir işi ve maaşı varken bazı sebeplerden bunu kaybetti ben hiç önemsemedim bende çalışırım geçinir gideriz dedim evlendik.Fakat dört ay önce bana beni aldattığını düşünüyorum ben olsam benimle evlenmezdim yada kesin aldatırdım bence sende aldatıyorsun demeye başladı.Kavgalar,telefon dökümleri istemeler,her şeyi karıştırmalar falan bir şey bulamadı tabi bu sefer farklı sebeplerden sürekli kavga çıkarmaya başladı.Çocuk konusu açılıyor ben çocuk istemiyorum bakamayız diyor.Anne babalarımızdan konu açılıyor asla yaşlandıklarında yada hasta olduklarında bakmam sende benim aileme bakmak zorunda değilsin ben anneme babama bakıcam diye diretirsen boşanırız diyor.En son dört gün önce yine saçma sapan sebeplerle kavga çıkardı yüzüme bakmıyor gece yatakta yüzümü görüp öfleyip arkasını dönüyor.Boşanmak istiyorum içimde sevgi falan kalmadı ama bunu nasıl açacağım nasıl konuşacağım bilmiyorum.çünkü asla sorunlarını konuşabilen biri değil ne zaman otur konuşalım desem ben seninle konuşmak istemiyorum diyor konuyu kapatıyor.Siniri geçince bir sonraki kavgaya kadar dünya iyisi bir adama dönüşüyor ama ben katlanamıyorum artık.Hayatımdan çıksın istiyorum sadece ama bunu asla konuşmayı beceremeyen sadece kavga etmeyi ve bağırmayı bilen bu adamla nasıl yapacağım lütfen yardım edin.
Bu şekilde bir adamla bir ömür geçmez geçemez. Seni aldattiğinda şüphen varsa eğer illaki telefondan yapmiştir. Hangi hatti kullaniyorsa eşin onun Online işlemlerinden kime mesaj atmiş kimle daha sık görüşmüş bulabilirsin. Ee sonrasi aldattiysa kadini bir şekilde ikna edebilirsin ya da bu numara kimin diye sorabilirsin, sonrasi malum sonrasi çorap söküğü gibi gelir. Böyle bir adama çocuk zaten vermeyin evliliği kurtarir düşüncesi ile. Birde anneye babaya bakmam ne demektir ya ?
Allah ailelerimize uzun ömür versin , yaşlandiklarinda tabi ki sağ omzumuz ağrisa sola koyucaz imansizmidir nedir .

kesinlikle psikolojik sorunları var ve asla doktora gitmeyi kabul etmiyor bunu ad söyledim kendisine bu düşünceler normal değil bir doktora gidelim diye asla kabul etmiyor.Benim çözemediğim şeyi doktor nasıl çözecek diyor

kesinlikle psikolojik sorunları var ve asla doktora gitmeyi kabul etmiyor bunu ad söyledim kendisine bu düşünceler normal değil bir doktora gidelim diye asla kabul etmiyor.Benim çözemediğim şeyi doktor nasıl çözecek diyor
arkadaşım bence eşinin çok ciddi sorunları var ki bunun sen de farkındasın. evlilik kötü günde de beraber olmaktır. söylediğine göre 6 ayda ben yapamıyorum boşanacağım demek bir kaçıştır. ban yemek istemediğim için kocana bir şeyler yapmış olabilirler de, bir şeyler gelmiş olabilir de dicem gerisini sen anlicaksın çözümünü kendin bulcaksın artık..
öyle olmamış da olsa kesinlikle psikolojik tedaviyi kabul ettirmelisin. çünkü severek evlendiğin ve bir süre sıkıntısı olmayan adam durduk yere bu hale geliyorsa muhakkak bir sorun vardır. ve belki düzeldiğinde muhteşem bi hayatınız olma ihtimali olan adamı anında bırakıp sorumluluğu üstünden atmış olacaksın.

Tüm hissettiklerini uzunca bir mektuba sığdır evi terk et ! Ailenin yanına git.

Ne doktoru ayol?
Avukata gidin diyoruz biz.

çok ilginç birden böyle davranması.
yıllardır tanıdğınız adam bir anda değişmiş.. acaba farkında olmadan bişey söylemiş yada yapmış olabilir misiniz?

yanlış anlaşılmasın niyetim sizi suçlamak değil sadece yıllardır tanıdığınız birinin birden bu denli saçmalamasının nasıl bir açıklaması olur neden böyle olur ona kafa yordum. bilemiyorum çok zor.

Sabırlı olmalısın her insanın kendini kötü hissettiği dönemler vardır eşin sana öyle davransin sen hep iyi ol yıkmak çok kolaydır emin ol birkaç günlüğüne evden ayrıl eminim ikinize de iyi gelecektir

Allah yardımcın olsun canım. Kolay değil. bi anda neden diye sorgulamak insanı delirtir. boşanmak evet bi ihtimal ama . boşanmak için evlenmedik bende 1 yıllık evliyim daha. İnsanın aklına herşey gelir muska falan mı yaptırdılar acaba onun için hep dua oku. işi gücü olmadığı için eski imkanları gitti için depresyona girmiş bi evin erkeği gibi saçma bi psikolojiye girmiş olabilir. bence ilk ve son kez konuşalım de karara bağla. boşanmak istediğini niye söyleyemeyesin ki.

boşan

yıllardır tanıdğınız adam bir anda değişmiş.. acaba farkında olmadan bişey söylemiş yada yapmış olabilir misiniz?

yanlış anlaşılmasın niyetim sizi suçlamak değil sadece yıllardır tanıdığınız birinin birden bu denli saçmalamasının nasıl bir açıklaması olur neden böyle olur ona kafa yordum. bilemiyorum çok zor.
bir anda değişmedi aslında sadece gittikçe artıyor saçmalıkları

aslında vardı böyle saçmalıkları sadece gittikçe daha da artıyor.

bir anda değişmedi aslında sadece gittikçe artıyor saçmalıkları

aslında vardı böyle saçmalıkları sadece gittikçe daha da artıyor.
yani davranış bozuklukları var. ve daha yeni evliyken .
ben benimle evli olsam kendimi aldatırdım ne demek yahu
bi erkek bunu söyler mi
kuşkucu zamanları da oluyor.
bi hastalığı var kesin.
sana huzur vermeyecek bu koca
bazi zamanlar çok iyi demişsin de . o zamanların ne zaman geleceği. kavga ne zaman çıkacağı belli olmaz sizin evde.
ben asla yapamam öyle bi adamla.
direk boşan . kısa ve net
çocuk da istemiyor.
ailelere de bakmak istemiyor
sen bakarsan boşanırım diyor
daha olmamış işlere kafa yoruyor
doğmamış bebeğe don biçiyor.
ailelerimizden önce bu dünyadan göçmeyeceğimiz , elden ayaktan düşmeyeceğimiz ne malum.
ailesine bakmayacakmış.
ben hiç sevmedim.:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Back