- 18 Mayıs 2016
- 11
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi kunfeyekun16
Merhaba kızlar sırf bunları yazıp tarafsız görüşler alabilmek için üye oldum.Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var 10 aylık evliyim ve son 4 aydır ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum.Uzun süreli bir ilişkimiz vardı eşimle sonunda evlendik,eskiden iyi bir işi ve maaşı varken bazı sebeplerden bunu kaybetti ben hiç önemsemedim bende çalışırım geçinir gideriz dedim evlendik.Fakat dört ay önce bana beni aldattığını düşünüyorum ben olsam benimle evlenmezdim yada kesin aldatırdım bence sende aldatıyorsun demeye başladı.Kavgalar,telefon dökümleri istemeler,her şeyi karıştırmalar falan bir şey bulamadı tabi bu sefer farklı sebeplerden sürekli kavga çıkarmaya başladı.Çocuk konusu açılıyor ben çocuk istemiyorum bakamayız diyor.Anne babalarımızdan konu açılıyor asla yaşlandıklarında yada hasta olduklarında bakmam sende benim aileme bakmak zorunda değilsin ben anneme babama bakıcam diye diretirsen boşanırız diyor.En son dört gün önce yine saçma sapan sebeplerle kavga çıkardı yüzüme bakmıyor gece yatakta yüzümü görüp öfleyip arkasını dönüyor.Boşanmak istiyorum içimde sevgi falan kalmadı ama bunu nasıl açacağım nasıl konuşacağım bilmiyorum.çünkü asla sorunlarını konuşabilen biri değil ne zaman otur konuşalım desem ben seninle konuşmak istemiyorum diyor konuyu kapatıyor.Siniri geçince bir sonraki kavgaya kadar dünya iyisi bir adama dönüşüyor ama ben katlanamıyorum artık.Hayatımdan çıksın istiyorum sadece ama bunu asla konuşmayı beceremeyen sadece kavga etmeyi ve bağırmayı bilen bu adamla nasıl yapacağım lütfen yardım edin.