• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

konuları bıraktım artık nokta atış sorularını ezberliyorum inşallah bi faydası olur....fazla bişe istemiyom zaten...

muhasebe....10 soru
iktisat ve hukuk....15 soru yapsam yeter yaa.....:18:

bende maliyet muhasebesini büte bıraktım.çalıştıgım halde düşük geldi.eylüle kadar ince eleyip sık dokuyup onuda vereceğim inşallah :16:

çok zor dersler ya aklıma geldikçe sinirlerim bozuuyor nsl çalışırım diye.
hukuka mı çalışsam ne yapsa bilemedimm:50:
inşallah canım

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ...........41................
tatlıkıs.....................67............-......... 42.......
bulancak28..............43...........-...........43.......
hayat8990...............47..........-............47.........
biricik18..................75...........-...........10............
dejavu_one.............51..........-............49...........
merguana...............70..........-............70.........
sifaa.......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........45........
ozlemarda...............40...........-..........27...........
Duygu C..................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............38..........
kasvetli...................60.........-.............41..........
Duru 57..................28........-..............10..........

1 konumu daha bitirdim bugün 50 oldum.

Yarın konularım bitiyor tekrarları da yapıyorum bir yandan sorulardan ama kafam karma karışık inşallah soru tekrarları da yetişir. Sınavda çok kasmasalar bari. Bir dersin zor geleceği kesine bari iki dersi birden zor yapmasınlar ayrıca vizede yüksek gelen derslerimizden birini zorlasalar barii finalde..

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ...........41................
tatlıkıs.....................67............-......... 42.......
bulancak28..............43...........-...........43.......
hayat8990...............47..........-............47.........
biricik18..................75...........-...........10............
dejavu_one.............51..........-............50...........
merguana...............70..........-............70.........
sifaa.......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........45........
ozlemarda...............40...........-..........27...........
Duygu C..................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............38..........
kasvetli...................60.........-.............41..........
Duru 57..................28........-..............10..........

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor çalışmalar. Ben son konuma çalışamadım malesef bugün. Burada hava bugün berbat Eskişehr'de oturuyorum da. Ev kapkaranlık oldu ışık açtım oturuyorum. Bir yağmur, bir gök gürültüsü acayip kasvetli ve baş ağrısı yaptı bende. Konuya çalışsam akşam soru tekrarları yapmam ağrım artar diye konu çalışmaktan vazgeçtim bir konu daha soru bankası çalıştım yerel yönetimlerden. En uzun olan konunun sorularıydı baya soru vardı onu bitirdim akşamda soru tekrarlarına evam edicem. İçim bayıldı artık yaa ne zaman açacak bu havalaarrr.. :85:

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor çalışmalar. Ben son konuma çalışamadım malesef bugün. Burada hava bugün berbat Eskişehr'de oturuyorum da. Ev kapkaranlık oldu ışık açtım oturuyorum. Bir yağmur, bir gök gürültüsü acayip kasvetli ve baş ağrısı yaptı bende. Konuya çalışsam akşam soru tekrarları yapmam ağrım artar diye konu çalışmaktan vazgeçtim bir konu daha soru bankası çalıştım yerel yönetimlerden. En uzun olan konunun sorularıydı baya soru vardı onu bitirdim akşamda soru tekrarlarına evam edicem. İçim bayıldı artık yaa ne zaman açacak bu havalaarrr.. :85:

iyiyim canım.sen ?
valla kalmazsam iyidir.hiç tekrar yapmıyorum.ya bende eskişehirde oturuyorum.aralıksız yağdı.gökgürültüsü falan acaipti.havalar bundan sonra ısınır canım ya merak etme
:71:

burda hava çok güzel ama artık çalışmak istemiyorum ya
zorla zorla bugün bitirdim tekrarlarımı
artık bundan sonra internetten indirdiğim çıkmış sorularıma falan çalışacağım
aldığım nokta atış ınkılap kitapçığını da çözeceğim ezberleyeceğim desem yerinde olur:)
son güne kadar çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım
hayırlısı olur inşallah hepimiz için

selam kızlarr nası gdio tekrarlar çalışmalar?? ben izin aldım 2 gün evdeyim tekrar yapıorm soru çözüorm ve daha ii anladığımı farkettim...sizlerde durumlar nasıl bakalım??

netten murat açıköğretim sitesinden sınavlar var onları çözüyorum ve sınırdayım..off kalıcam yine galiba aslında ara sınavdada çözmüştüm ozamankinden daha başarılı oldum bilemiyorum artık...:27::37:

iyiyim canım.sen ?
valla kalmazsam iyidir.hiç tekrar yapmıyorum.ya bende eskişehirde oturuyorum.aralıksız yağdı.gökgürültüsü falan acaipti.havalar bundan sonra ısınır canım ya merak etme
:71:

öyle mi canımm.. Yaa dün çok fenaydı başım ağrıdı çok o yüzden son konuma çalışmadım artık zaten o dersimden 64 almıştım final konuları da zor değildi ulus.arası mali ilişkiler dersi. Bugün ve yarın full soru tekrarı yapcam yerel yönetimlerden soru bankam bitti, maliye politikasından 4 konu soru bankası kaldı bir der türkiye ekonomisi var soru tekrarı yapılcak bakalım yetiştirebilirsem. Diğer derslerden de kazandıran sorular ve geçmiş yıllara bakıcam. Yarın akşamdan itibaren konuların sonundaki ünite sorularını tekrar edicem zaten sadece iğleden sonraları sınavlarım abahta erken kalkıp tekrar yapcam. Son ana kadar böyle inşallah bir sorun çıkmazsa..

selam kızlar :16: nete gelemiyorum tekrar ve test çözümü yapıyorum.hepinize şimdiden başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun :16:

Hepinize sınavlarda başarılar diliyorım arkadaşlar. Allaj yardımcımız olsun, zihin açıklığı versin. İnşallah üst sınıfa geçmek isteyenler geçerler, benim gibi mezun olmayı bekleyenler bu sınavda mezun olup artık açıköğretime son verirler rahat bir nefes alırlar. Ben bir dersimin büte kalacağını sanıyorum çalıştım ama bu sene ders tamamen değişmiş vizemde sınırda. Nereden gelir hiç bilmiyorum..

kısslaaarr aranızda açıkilköğretim ortaokul okuyan varmı:26: ben okuyorumdaa:78: varsa eger nasıl gidiyoo bu yabancı dille matamatik deli ediyo beniiiii:37:

Back