bende bir yandan konu çalışıyorum, bir yandan soru bankası tekrarları yapıyorum. Finansalında konu tekrarlarına başladım. Öğlen bir oturuyorum konu, tekrarlar derken bir yemek yapıp yiyip yine oturuyorum başına geceyi buluyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Bende bugün son dersime başlıyorum 2 konu çalışcam . Ağır geliyor sıkılıyorum ama emeklerimizin karşılığını alırız inşallah..
merhaba kızlarben finallere bazı sebeplerden dolayı giremiycem istemiştim ama olmadı yarın şehir dışına çıkıyoruz ben artık bütlere girebilicem bu arada listeyle ilgilenemiycem.Brinizin bununla ilgilenmesini rica ediyorum inşallah bütlerde takılmadan geçerim çalışmıştım çünkü neyse artık hayırlısı olsun inşallah hepiniz geçersiniz
kıslar bayadır uğrayamadım.bnm üniteler bitti.şükür.çalışmalar nasıl gidiyor?
kızlar aranızda evli olupta aöf okuyan varmı zor oluyormu
merhaba kızlarben finallere bazı sebeplerden dolayı giremiycem istemiştim ama olmadı yarın şehir dışına çıkıyoruz ben artık bütlere girebilicem bu arada listeyle ilgilenemiycem.Brinizin bununla ilgilenmesini rica ediyorum inşallah bütlerde takılmadan geçerim çalışmıştım çünkü neyse artık hayırlısı olsun inşallah hepiniz geçersiniz
ben ilgilenirim canım.
canım hakkında hayırlısı olsun.geçersin inşallah emeklerin boşa gitmez
kıslar bayadır uğrayamadım.bnm üniteler bitti.şükür.çalışmalar nasıl gidiyor?
kızlar aranızda evli olupta aöf okuyan varmı zor oluyormu
bende seni merak ediyordum bitirdin mi diye.çok sevindim bitirmene.umarım güzel sonuçlar alırsın
ben açıköğretime evlendiğim yıl başladım.bu yıl 3. yılım.daha çocugumuz yok.zorlanmadım ama bu birazda eşine ve çalışıp çalışmadıgına da baglı.eğer çalışmıyorsan evdeysen çok rahat derslerine çalışıp verebilirsin ama çalışıyorsan o zaman çok zor.hem ev hem iş hem ders çok ağır oluyor.vizelere hazırlanırken ya sabah 05,30-06,00 gibi kalkıp çalışıyordum yada öğlen yemeğimi hızlı hızlı yiyip öğle aramda çalışıyordum.şimdi rahatım evde sabah oturuyorum akşam üstü yemek yapmak için kalkıyorum başından.eşinin de seni psikolojik olarak desteklemesi önemli
merhaba merguana ben hem evli hem okuyanlardanım hemde açıköğretim değil örgün
19 yaşındayım 9 aylık evli ve hukuk 1. sınıftayım yaşın ve hayat şartların nasıl bilemem ama ben bu şekilde yürütebiliyorsam sen dünden yaparsın sıkıntıların olursa beni düşün benden daha zor durumda olanlar var de ve çalışmaya devam et inşallah seni motive eder bunlar
sağol canım inşallah..inşallah kolaydır canım.senin ne güzelmiş.çalışabiliyormuşsun
çalışıyorum canım.son 15-20 gün bir başlıyorum sıkıyorum son güne bitiriyorum
hayırdır yakında düğünün mü var yada evlilik mi planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?