canım benim tebrik ederim ilk bebiş mimerhaba kıslarrr bende 60 uniteden 26sı kaldı .. yanı 60-26 = 34 ünite bitirmşim..
çok fazla gıremıyorum babamın kanser haberınden sonra uzulup yıkılmıstık ama sımdı 5haftalık hamıleyım :):) darısı isteyen herkesin basına..
şimdiye kadar 2 ders bitti 2ders kaldı oyle diyim..
yerel yönetım ve maliye politikasını bititdim...; tvs ile finansal ekonomi kaldı bakalım kısmet insallah geceriz...
canım benim tebrik ederim ilk bebiş miAyy inşallah sağlıklı gebelik dönemi atlatırsın ,hayırlı-sağlıklı evladınızı rabbim analı-bablı büyütmeyi naasip etsin inşallah Tekrar tekrar gözün aydın Benim için özel dua edermisin tatlım Rabbim hamile kullarının duasını kabul edermiş Bende anne olmak istiyorum tüm herkes inşşşşşş
ben hiççç çalışamıyorum bazen göz gezdiriyorum oda eminimki aklımda kalmıyorrrOfff bu sınavdan da hiç umutlu değilimmm bari eylül deki sınavda icabına bakabilsem Kızlar benim 8 dersten sadece 1 tanesi güzeldi puanım peki bu sınavda da kötü aldım diyelim eylülde hepsini vermek zorundamıyım :26: Ayy o zaman sınıfta kaldım demektir Inşallah güzel cevaplar gelir
sağol canım benımtebrik ederim canım bebeğin içindarısı tüm bekleyenlerin başına bende bu hafta daha beklerim artık gelmezse mecbur gidicem heralde büroya
tşkler :):)6 ünite bitirmiş bulunmaktayım .yöentim organizasyondan öğle arası 1 ünitemi bitirirsem yönetim organizasyon dersi bitiyorrrr
kasvetli tebrik ederim ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim...
çok tşk ederim canımcanım benim tebrik ederim ilk bebiş miayy inşallah sağlıklı gebelik dönemi atlatırsın ,hayırlı-sağlıklı evladınızı Rabbim analı-bablı büyütmeyi naasip etsin inşallah tekrar tekrar gözün aydın benim için özel dua edermisin tatlım Rabbim hamile kullarının duasını kabul edermiş bende ANNE OLMAK İSTİYORUM tüm herkes inşşşşşş
ben hiççç çalışamıyorum bazen göz gezdiriyorum oda eminimki aklımda kalmıyorrrofff bu sınavdan da hiç umutlu değilimmm bari eylül deki sınavda icabına bakabilsem kızlar benim 8 dersten sadece 1 tanesi güzeldi puanım peki bu sınavda da kötü aldım diyelim eylülde hepsini vermek zorundamıyım :26: ayy o zaman sınıfta kaldım demektir inşallah güzel cevaplar gelir
nasıl yaniiiii 8 dersim var hani bu sınavda 1 dersi veririm kesin kaldı 7canım eğerki bir dersin güzelse onu vermeye çalış bari.
Finalde toplam 5 dersi verirsen geçersin sınavı
Rabbim tüm sıkıntılarını unutturmuş çok şükür canım benimsağol canım benım
tşkler :):)insallah yaa tek istegım bu zaten biraz badireler atlattlık bebegımle
çok tşk ederim canımRabbim sanada en kısa zamanda bu müjde ile taçlandırsın insallah AMİNNN evet ilk gebelıgım benımde birazcık uzucu olaylar oldu 1haftanın sonunda gebelıgım saglıklı oldugunu ogrenınce şükür namazı kıldım bebeğimi bana bagısladıgı için
adaklarım vardı onları yerıne getırdım hatta yerıne getırırken gebe kaldım en sonuncusunda oyle dıyım ondan sonra gebe kaldım bende belkı senınde boyle bişeydir ?? iyi dusun gecmıste adak adayıpta yapmadıgın bişey oldumu?? hımm bide sana 4444 tefriciyeyi tavsiye edebilirim arkadaslarım bunu okuyarak gebe kaldılar..
canım ders planı olarak sunu soyleyecegım sana elıne ders kıtabını al 45dk oku 20 dk mola sonra tekrar 45 dk kaldıgın yerdne devam et boyle boyle gunu bıtır... gece yatmadan öncede genel baslıklarıyla tekrar etsen aklında kalıyor
kızlar önemli bir şey sorucam size.Şimdi benim sınavın olduğu pazar günü çok yakın bir arkadaşımın nikahı var ve ben pazar günkü sınavları direk büte bıraktım çalışmayıda bıraktım artık zaten bu durumda. Yalnız şimdi sınavlar eylülde olucak diplomalar hangi tarihte elimizde olur ben büte kalırsam işletme 3 ten devam hakkımı yani kayıt tarihini kaçırırmıyım sizce bu kafamatakıldı daa:44:
Rabbim tüm sıkıntılarını unutturmuş çok şükür canım benimtekrar tebrikler , tekrar gözün aydın yok canım hatırladığım bildiğim kadarıyla adağım yok ama bebişim olursa adak adayacağım demiştim hep evet canım sağol 4444 tefriciyeyi biliyorum '' bebek özlemi çekenlerin mekanı '' adlı topikteyim genelde orada her hafta birbirimize okuyoruz inşallah Rabbim kabul eder tamam canım sınava kadar uygulayacağım tarifini bebişinede kendinede cici bak görüşmek üzere
nasıl yaniiiii 8 dersim var hani bu sınavda 1 dersi veririm kesin kaldı 7yani 8 dersten 5 dersi verirsemmi geçeceğim yoksa 7 dersten 5 inimi vermeliyimmmm inşallah yaaa kafam allak bullak bebişsizlikten hiç bişeye konsantre olamıyorum çabucak sıkılıyorum
Rabbim tüm sıkıntılarını unutturmuş çok şükür canım benimtekrar tebrikler , tekrar gözün aydın yok canım hatırladığım bildiğim kadarıyla adağım yok ama bebişim olursa adak adayacağım demiştim hep evet canım sağol 4444 tefriciyeyi biliyorum '' bebek özlemi çekenlerin mekanı '' adlı topikteyim genelde orada her hafta birbirimize okuyoruz inşallah Rabbim kabul eder tamam canım sınava kadar uygulayacağım tarifini bebişinede kendinede cici bak görüşmek üzere
benım bıldıgım sınav sonuclarından 20 gun sonra dıplama verıyorlar..
bide kayıtlarda sanırım 20 aralıktan sonraydı.. hatırladıgım kadarıyla..
merhaba ben 4.sınıf iktisat öğrencisiyim nokta atış sorularına çalışan varmı aranızda ben yeni aldım faydası oluyormu diye merak ettim...
Son 10 gün kala çok sıkıştım artık önerisi olan varmı
saol canım ama sınava girmeye karar verdim çalıştım okadar çünkü vazgeçtim sonradan ne yapayım böle olcak artık hayırlısı olsun
yok canım ben 2 yıllık sosyal hizmetler bölümündeyimkaçıncı sınıftasın canım sen?sanırım allttan dersin var.genel olaa 7 dersten 5 inin geçince sınıfı geçiyorsun tatlım.8 derste alttan dersini vermen şart ben,m mesela genel muhasebe var onu veremezsem 3 sınıfa geçemicem
bende senin gibiyim ama hep dua ederek allahım bana zihin açıklığını sıkılmadan çalışıyım diyerek duamı edip başlıyorum çalışmaya..rabbim gönlne göre versin tez z zamanda senden de alalım bu güzel haberi inşallah
veeee iktisat teorisine başlamış bulunmaktayım 2 ünitem bitti 3 ünitede bitmeye yakın
merhaba ben 4.sınıf iktisat öğrencisiyim nokta atış sorularına çalışan varmı aranızda ben yeni aldım faydası oluyormu diye merak ettim...
son 10 gün kala çok sıkıştım artık önerisi olan varmı
valla canım bir arkadaşımız almış sadece onlara çalışmış baya yüksek notlar almış bende ona çalışıyorum sınavda görücem artık.umarım çıkar yani.ama bikça kişidende duydum çevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?