Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

3 dersim varya o yüzden sıkmıyorum kendımı....seneye napıcam bılmem ....ALLAH yardımcımız olsun hem ev hem ıs ve hemde çocukk....

canım benim tebrik ederim ilk bebiş mi ayy inşallah sağlıklı gebelik dönemi atlatırsın ,hayırlı-sağlıklı evladınızı Rabbim analı-bablı büyütmeyi naasip etsin inşallah tekrar tekrar gözün aydın benim için özel dua edermisin tatlım Rabbim hamile kullarının duasını kabul edermiş bende ANNE OLMAK İSTİYORUM tüm herkes inşşşşşş

ben hiççç çalışamıyorum bazen göz gezdiriyorum oda eminimki aklımda kalmıyorrr offf bu sınavdan da hiç umutlu değilimmm bari eylül deki sınavda icabına bakabilsem kızlar benim 8 dersten sadece 1 tanesi güzeldi puanım peki bu sınavda da kötü aldım diyelim eylülde hepsini vermek zorundamıyım :26: ayy o zaman sınıfta kaldım demektir inşallah güzel cevaplar gelir

canım eğerki bir dersin güzelse onu vermeye çalış bari.
Finalde toplam 5 dersi verirsen geçersin sınavı

tebrik ederim canım bebeğin için darısı tüm bekleyenlerin başına bende bu hafta daha beklerim artık gelmezse mecbur gidicem heralde büroya
sağol canım benım
6 ünite bitirmiş bulunmaktayım .yöentim organizasyondan öğle arası 1 ünitemi bitirirsem yönetim organizasyon dersi bitiyorrrr

kasvetli tebrik ederim ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim...
tşkler :):)insallah yaa tek istegım bu zaten biraz badireler atlattlık bebegımle
çok tşk ederim canım Rabbim sanada en kısa zamanda bu müjde ile taçlandırsın insallah AMİNNN evet ilk gebelıgım benımde birazcık uzucu olaylar oldu 1haftanın sonunda gebelıgım saglıklı oldugunu ogrenınce şükür namazı kıldım bebeğimi bana bagısladıgı için
adaklarım vardı onları yerıne getırdım hatta yerıne getırırken gebe kaldım en sonuncusunda oyle dıyım ondan sonra gebe kaldım bende belkı senınde boyle bişeydir ?? iyi dusun gecmıste adak adayıpta yapmadıgın bişey oldumu?? hımm bide sana 4444 tefriciyeyi tavsiye edebilirim arkadaslarım bunu okuyarak gebe kaldılar..

canım ders planı olarak sunu soyleyecegım sana elıne ders kıtabını al 45dk oku 20 dk mola sonra tekrar 45 dk kaldıgın yerdne devam et boyle boyle gunu bıtır... gece yatmadan öncede genel baslıklarıyla tekrar etsen aklında kalıyor

kızlar önemli bir şey sorucam size.Şimdi benim sınavın olduğu pazar günü çok yakın bir arkadaşımın nikahı var ve ben pazar günkü sınavları direk büte bıraktım çalışmayıda bıraktım artık zaten bu durumda. Yalnız şimdi sınavlar eylülde olucak diplomalar hangi tarihte elimizde olur ben büte kalırsam işletme 3 ten devam hakkımı yani kayıt tarihini kaçırırmıyım sizce bu kafamatakıldı daa:44:

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........41................
tatlıkıs...................67............-...........30.......
bulancak28..............43...........-...........43.......
hayat8990...............47..........-............26.........
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............34...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........45........
ozlemarda...............40...........-..........27...........
Duygu C.................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............16..........
kasvetli..................60.........-.............34..........
Duru 57..................28........-............10..........

canım eğerki bir dersin güzelse onu vermeye çalış bari.
Finalde toplam 5 dersi verirsen geçersin sınavı
nasıl yaniiiii 8 dersim var hani bu sınavda 1 dersi veririm kesin kaldı 7 yani 8 dersten 5 dersi verirsemmi geçeceğim yoksa 7 dersten 5 inimi vermeliyimmmm inşallah yaaa kafam allak bullak bebişsizlikten hiç bişeye konsantre olamıyorum çabucak sıkılıyorum
Rabbim tüm sıkıntılarını unutturmuş çok şükür canım benim tekrar tebrikler , tekrar gözün aydın yok canım hatırladığım bildiğim kadarıyla adağım yok ama bebişim olursa adak adayacağım demiştim hep evet canım sağol 4444 tefriciyeyi biliyorum '' bebek özlemi çekenlerin mekanı '' adlı topikteyim genelde orada her hafta birbirimize okuyoruz inşallah Rabbim kabul eder tamam canım sınava kadar uygulayacağım tarifini bebişinede kendinede cici bak görüşmek üzere

benım bıldıgım sınav sonuclarından 20 gun sonra dıplama verıyorlar..
bide kayıtlarda sanırım 20 aralıktan sonraydı.. hatırladıgım kadarıyla..

sağol canım benım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsın.. ayy ben bebege iyi bakcam dıye doguma kadar 150 olcam bu gidişleee kendimi frenleyemıyorumda sonum hayır olsun
ben oyle calısıyorum cunku özet cıkarmaya kalksam bi suru zaman kaybı olacak hele bu saatten sonra 45er dakka ders saatı 20er dakka mola yapıyoruım aklımda daha iyi kalıyor..

kaçıncı sınıftasın canım sen?sanırım allttan dersin var.genel olaa 7 dersten 5 inin geçince sınıfı geçiyorsun tatlım.8 derste alttan dersini vermen şart ben,m mesela genel muhasebe var onu veremezsem 3 sınıfa geçemicem
bende senin gibiyim ama hep dua ederek allahım bana zihin açıklığını sıkılmadan çalışıyım diyerek duamı edip başlıyorum çalışmaya..rabbim gönlne göre versin tez z zamanda senden de alalım bu güzel haberi inşallah

veeee iktisat teorisine başlamış bulunmaktayım 2 ünitem bitti 3 ünitede bitmeye yakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........41................
tatlıkıs...................67............-...........33.......
bulancak28..............43...........-...........43.......
hayat8990...............47..........-............26.........
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............35...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........45........
ozlemarda...............40...........-..........27...........
Duygu C.................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............16..........
kasvetli..................60.........-.............34..........
Duru 57..................28........-............10..........

benım bıldıgım sınav sonuclarından 20 gun sonra dıplama verıyorlar..
bide kayıtlarda sanırım 20 aralıktan sonraydı.. hatırladıgım kadarıyla..

saol canım ama sınava girmeye karar verdim çalıştım okadar çünkü vazgeçtim sonradan ne yapayım böle olcak artık hayırlısı olsun

2 konu çalıştım.

Türk dili son konu dün akşam baktım kalmıltı bugünde vergi hukuku dersimin bir konusuna daha çalıştım.. Şimdi finansalın bir konusu yarım kalmıştı ona bakcam..

merhaba ben 4.sınıf iktisat öğrencisiyim nokta atış sorularına çalışan varmı aranızda ben yeni aldım faydası oluyormu diye merak ettim...
son 10 gün kala çok sıkıştım artık önerisi olan varmı

Son düzenleme:

valla canım bir arkadaşımız almış sadece onlara çalışmış baya yüksek notlar almış bende ona çalışıyorum sınavda görücem artık.umarım çıkar yani.ama bikça kişidende duydum çevremde

saol canım ama sınava girmeye karar verdim çalıştım okadar çünkü vazgeçtim sonradan ne yapayım böle olcak artık hayırlısı olsun

bencede en iyisini yapıcaksın canım cunku benımde ölee bişi olmustu kuzenım evlenecektı tam benım sınav tarıhlerı gunumde gitmedim dugunlerıne evde kalıp sınava gırdım.. maalesef sınavın baska bi telafisi olmadıgından bazı seylerı ertelemek zorunda kalıyosun yada hiç gitmiyosun

yok canım ben 2 yıllık sosyal hizmetler bölümündeyim bu daha ilk yılım amin canım benim aminn inşş hep zihnimiz açık kalır inşallah beee güzellikler konuşalım hep burda

bende aldım ama yıne de konuyu azda olsa oku bılgın olmadan pek bı faydası olmaz ancak soruları ezberlicen oda kılpayı gecersin diye dusunuyorum....artık hayırlısı.....

bende duydum ama acaba hıc konu bılgısı olmadan mı bakmıs sorulara ben baktım ama bısey kalmıyor aklımda .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…