Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merguanacım ben o dersi bütünlemeye bırakmıştım
egemin çıkmış sorular kitabını çalıştım geçtim
bence çıkmış sorulara bak,ne de olsa ara sınav %70 etkiliyor
ben 30 33 67 aldım.sen ilk sınavdan biraz yüksek almaya bak yani 40ın üzerinde falan
eğer öyle olursa finalde 53-55 alsan geçiyorsun
hayırlısı artık ne diyeyim:18:

ara sınav yüzde 70 deil yzde 30 u alınıo canım

selam kızlar ben sosyal hizmetler bölümü 1. sınıftayım :18: gireceğim dersler 8 adet tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak :34: mesela sınavda 1 adet soru kaç puan değerinde :26: her dersten almamız gereken puanlar aynı mı :26: yani dersi geçmek için kaç puan almak gerekiyor :26: ve son olarak yanlış soru doğru soruyu götürmüyor değil mi :26: ayyy ilk kez gireceğim için panik oldum yaaaa ön bilgi almak istiyorum :71: :70: öpüldünüz kendinize cici bakın :16: :29: :10:

selam kızlar ben sosyal hizmetler bölümü 1. sınıftayım :18: gireceğim dersler 8 adet tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak :34: mesela sınavda 1 adet soru kaç puan değerinde :26: her dersten almamız gereken puanlar aynı mı :26: yani dersi geçmek için kaç puan almak gerekiyor :26: ve son olarak yanlış soru doğru soruyu götürmüyor değil mi :26: ayyy ilk kez gireceğim için panik oldum yaaaa ön bilgi almak istiyorum :71: :70: öpüldünüz kendinize cici bakın :16: :29: :10:

100:30=3.3333... puan 1 soru
bu ilk sınavlarda aldığın puanın yüzde 30 u alınıo aldığın puanın finalde yüzde 70 i alınıo.bu ikisinin sonucu toplanıp ortalaman 50 olduğu takdirde geçebiliosun.(bu sınavdan 70 alırsan finaldan 41 alman lazım gibi ..)
yanlış doruyu götürmüor.
bir dersten 30 sorun varsa her şıktan 6 tane var demektir.emin olduklarını bitirdikten sonra yapamadığın soruları,en az yaptığın şıkkı işaretlersen (2 tane A işaretlediysen kalan boşlarının hepsini A işaretlersen)fazladan en az 2_3 dorun olur ve buda en fazla 9 puan yapar.41 alıosan yaptıklarınla 50 alırsın..
bu sınavlardan ne kadar yüksek alırsan finallerden o kadar düşük alman gerekir canım..
bildiğim incelikler bu kadar :):)

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....52.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......41.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........68.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........54........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........17.......
dejavu one......49.....-......46.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......55.......
sh1087..........49.......-......49......
mayaaaa......69........-.......69.....

100:30=3.3333... puan 1 soru
bu ilk sınavlarda aldığın puanın yüzde 30 u alınıo aldığın puanın finalde yüzde 70 i alınıo.bu ikisinin sonucu toplanıp ortalaman 50 olduğu takdirde geçebiliosun.(bu sınavdan 70 alırsan finaldan 41 alman lazım gibi ..)
yanlış doruyu götürmüor.
bir dersten 30 sorun varsa her şıktan 6 tane var demektir.emin olduklarını bitirdikten sonra yapamadığın soruları,en az yaptığın şıkkı işaretlersen (2 tane A işaretlediysen kalan boşlarının hepsini A işaretlersen)fazladan en az 2_3 dorun olur ve buda en fazla 9 puan yapar.41 alıosan yaptıklarınla 50 alırsın..
bu sınavlardan ne kadar yüksek alırsan finallerden o kadar düşük alman gerekir canım..
bildiğim incelikler bu kadar :):)
çok teşekkürler canım sağol hakkını helal et zahmet verdim o kadar :29: :16:

bugün çok kötüydüm kızlar elim kolum kalkmıyor regli olmuşum felaket haldeyim gözümden uyku akıyor halsizim uluslararası mali ilişkilerden bugünkü konumu şöyle bir okudum geçtim napıyım o konuyu sorulardan da tekrar ederim. Bende geçmiş yıl soruları çözdüm bugün vergi hukukundan 75 felan alabilicem sanırı türk dilinden de 80. diğerlerini soru tekrarları bitince son gün çözücem. bu iki dersim garantide ama.

Zor bela bugün 47 oldum. İki konum kaldı ama bir yandan tekrarlar var bir nescafe yaptım açılayım diye sorulardan tekrar yapcam birazda diğer derslerden.

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....52.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......41.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........68.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........54........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........17.......
dejavu one......49.....-......47.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......55.......
sh1087..........49.......-......49......
mayaaaa......69........-.......69.....

meraba kızlar:3: nasıl gidiyo herkes çalışıyo sanırım ben inkılapla boğuşuyorum:37: çok kafa karıştırıcı sorular var şu dersi bi geçebilsem başka bişi istemem heralde:44: bugünü saymazsak son 1 gün kaldı :18:

meraba kızlar:3: nasıl gidiyo herkes çalışıyo sanırım ben inkılapla boğuşuyorum:37: çok kafa karıştırıcı sorular var şu dersi bi geçebilsem başka bişi istemem heralde:44: bugünü saymazsak son 1 gün kaldı :18:

ayyy evet 1 gün canım.çok stresliyim ya.:30:

evet arkadaşlar son 1gün ve ben de şu anayasa hukunu versem onun dışında tabi8ders daha var inş.hepimiz sınavlar güzel geçer:34:

dün ve bugün kalan iki konumu da çalıştım ve bitirdim konularımı 49 oldum yani nihayett biraz geç olsa da bitirdim.

Bir yandan soru bankasından tekrarlar yapıyorum şimdi tüm akşam soru bankası tekrarlarım var ama çok işe yarıyor. Yarında devam edicem ve cumartesi giriceğim dersleri tekrar edicem. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun..

bugünden itibaren uykusuz geceler başlıyor.hayırlı olsun :1:

biraz geç kaldık kız uykusuz günler geçirmeye ama olsun zararın neresinden dönsek kardır. Naçizane tavsiyem kitaptaki konulara dönüp tekrar yapmayın elinizde varsa soru bankası yoksa e kötü ihtimalle ünite sonu ara sınav sorularından çalışın soru kalıplarını öğrenirsiniz ve daha kolay tekrar etmiş olursunuz. Ben soru bankasından yapıyorum tekrarları. Bu gece mesaideyim yarında. Pazara kadar rahat yok bizeee ama olsunnn iyi gelsinde notlar. Bol portakal suyu ve vitamin alın ve bıkmadan tekrar yapın son anda bile birşeyi hatırlasanız kardır.

biraz geç kaldık kız uykusuz günler geçirmeye ama olsun zararın neresinden dönsek kardır. Naçizane tavsiyem kitaptaki konulara dönüp tekrar yapmayın elinizde varsa soru bankası yoksa e kötü ihtimalle ünite sonu ara sınav sorularından çalışın soru kalıplarını öğrenirsiniz ve daha kolay tekrar etmiş olursunuz. Ben soru bankasından yapıyorum tekrarları. Bu gece mesaideyim yarında. Pazara kadar rahat yok bizeee ama olsunnn iyi gelsinde notlar. Bol portakal suyu ve vitamin alın ve bıkmadan tekrar yapın son anda bile birşeyi hatırlasanız kardır.

2 gün hiç uyumam ben artık :1: soru çözmektende sıkıldım artık ya.geçmiş soruları ezberledim nerdeyse..ama çalışıyorum genede sağol canım.inşallah iyi notlar gelecek :71:

selam kızlar.nasılsınız?ben bugun çok halsizim hapsuruyorum öksürüyorum burnum akıyor sınav sütü olacak şeymi ya.akşam kendime çok iyi bakmam lazım :51:
piolin 43/43 oldum şükür.tekrarlardayım.geçen senenin sorularını çözüyorum.geçen sene girseymişim baya yüksek notlar alacakmısım :9: umarım bu yılda öyle olur :54:

Back