Aferin sana canımm. Boşverr takma kimseyi canım tam gaz devam et... Bana da herkes gaz veriyor eşime diyom mezun olcam mı ben o da diyo sen de bi alemsin matı istatistiği onu bunu verdin son neye geldin dananın kuyruğuna gelmişsin, deriyi nasıl soyucam diye düşünüyosun diyoo bi güldüm ama bu söze..
Uyuuzzz kardeşimde diyor ki ablaa ya 7 senede anak bitiriyosun okulu diyor. Bitiriyorsunda kaç sene oldu diyo bende sus sen uyuz sen sanki bitirdin de konuşuyorsun diyorum kendisi ortaokul mezunu.. Kaynanamda murattan çalışyorum ya amaan özet zaten ne var çalışamıcak diyo bende içimden al sen çalış bakalım o zaman diyom ay deli ediyorlar insanı yaww... kayınpeder süper ama sağolsun arar sorar çalıştım deyince aferin der ama hiç sıkmaz beni ve inanır bana.. canım yerel yönetimler kolay mı sayfa sayıları az. Ben 9 günde finansal ekonomi ve yerel yönetimleri bitirmeyi planlıyorum. Yarın finansala başlıyorum iki konu çalışcam. Türk dilim bitti bugün. Salı günü finansal bitecek. Çarşamba günü yerel yönetime başlıcam pazar günüde o bitcek. iki hafta da vergi hukuku ve uluslaarası mali ilişkilere ayırcam. Ya bir tek türk ekonomisinden korkuyorum ders değişmiş geçmiş yılları çözmek gibi şansım yok. Ve sadece ilk 3 konusunu çalıştım. Açıköğretim sitesinde notlar paylaşmışlar yeterli olur mu acaba ünite sonundaki sorulardan ve ders kitaplarnın da sorularından çalışmayı düşünüyorum. İnşallah geçicezz...
bugün finansal ekonominin bir ünitesini çalıştım 25 oldu çalıştığım ünite sayısı..
sağol canım
eşin doğru diyor yani.. :90:
canım su varki bizim şu okudugumuz okulu ,okuldan saymıyorlar işteeee... biz örgünlerden daha çok para verıyoruz bu ikinci öğretimin yoklama yapılmayan eğitim versiyonu yani. bi ara emeklılıgede yardımı oluyordu yani..şimdi durum nedir bilmiyorum şahsen.II.öğretimden diğer bir farkıda aöf barajını gec alıyor4yıllıklar biraz daha yuksek puan istiyor okadar..
bi arkadasım var oda örgün işletme bitirdi gecenyıl.. diyodu bana yaparsın yaa nolcak kitapta hazır özeti var falan filan..şimdi kendi bölümünden iş bulamadı.össye yenıden girip aöfün adalet bölümüne yazıldı..bana dıyokı özet kitaplarda olsa yinede cok calısmak gerekıyormus bi kere okumaya akılda kalmıyormus.. (dedim insanın basına gelınce anlar ancak).haa bu adalettenden örgün hukuka gececekmiş , böyle gecebiliyor mu acaba bilgin var mı? eger öyleyse bide ben gecıs yapem nası bişeymiş:92:
yerel yönetimlere ben e öğrenme portalının alıstırma kısmına calıstım sadece , biraz tarih ezberlerinde sıkıntı cektım ,bide farnsa-italya-japonyanın yerel yönetimleri var ,bunlarla ilgili test sorularının cevaplarının bırbırıne karıstırdıgım oluyor.. sonra türkiye ile karsılastırması filan yapılıyor vs.. ama türk ekonomisinden kolay sonucta
bende finansal eko. gozum korktu valla.. nasıl yaptım sen özetmi çıkardın okuyup gectın mı?
gecen sene sırf gecmıs yılları sorularına calısarak 80 almıstım ama dedim gibi hiç kitabın yuzunu açmamıstım , bu sene kitaptan calısacam (tabe yetısırse) gözüm korktu acıkcası :18:
bende 3 senedir aynı şekilde çalışıyorum,takıntısız geçtim çok şükür
geçmiş yılların sorularına bakınca zaten belli soruların her sene sorulduğu görülüyor.
Hemde tıpatıp aynı sorular.O sorularla en az 50 almak garanti,birazda mantıkla biraz bilgiyle 60-70 arası not alınabilir diye düşünüyorum
selam kızlar nasıl gidiyor???
ben tekrar yapıyorum hep ingilizcem süper .
uygarlık tarihi iletişim bilgisi nden pek umudum yok.çıkmış sorulara baksam nasıl olur sizce??
meraba merguanadersleri bitirdin özlettin kendini ben de geçmiş yılların sorularına bakıyorum sende özellikle son iki yılın sorularına bak uygarlık tarihi iki sene önce değişmişti son iki yılın sorularına bakarsan çok faydalı olur kolay gelsin canım
selam kızlar nasıl gidiyor???
ben tekrar yapıyorum hep ingilizcem süper .
uygarlık tarihi iletişim bilgisi nden pek umudum yok.çıkmış sorulara baksam nasıl olur sizce??
dün sınava giriş kagıdım gelmiş.eğitim fakültesinde giriyorum.çift vasıta gidicem.1 saati geçiyor gitmek.ters denk gelmişgeçen sene evimin karşısındaki liseye düşmüştük çok iyi olmustu
uygarlık tarihi zor bir ders.geçmiş yılların muhakkak faydası olurne güzel bitirdin.tekrar aşamasındasın
evet cnm ya bende üniversite gelmesin diye çok dua ettim.lise geldi banada.çor karmaşık oluyor üniversiteler kafam ağrıyor.uygarlık tarihi gerçektende zor ya inşallah geçmiş yılların soruları faydalı olur.tekrar aşamasındayım ama hala çok korkuyorum geçemessem diye.sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?