Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

bugün finansal ekonominin bir ünitesini çalıştım 25 oldu çalıştığım ünite sayısı..

sağol canım
eşin doğru diyor yani.. :90:
canım su varki bizim şu okudugumuz okulu ,okuldan saymıyorlar işteeee... biz örgünlerden daha çok para verıyoruz bu ikinci öğretimin yoklama yapılmayan eğitim versiyonu yani. bi ara emeklılıgede yardımı oluyordu yani..şimdi durum nedir bilmiyorum şahsen.II.öğretimden diğer bir farkıda aöf barajını gec alıyor 4yıllıklar biraz daha yuksek puan istiyor okadar..
bi arkadasım var oda örgün işletme bitirdi gecenyıl.. diyodu bana yaparsın yaa nolcak kitapta hazır özeti var falan filan..şimdi kendi bölümünden iş bulamadı.össye yenıden girip aöfün adalet bölümüne yazıldı..bana dıyokı özet kitaplarda olsa yinede cok calısmak gerekıyormus bi kere okumaya akılda kalmıyormus.. (dedim insanın basına gelınce anlar ancak).haa bu adalettenden örgün hukuka gececekmiş , böyle gecebiliyor mu acaba bilgin var mı? eger öyleyse bide ben gecıs yapem nası bişeymiş :92:

yerel yönetimlere ben e öğrenme portalının alıstırma kısmına calıstım sadece , biraz tarih ezberlerinde sıkıntı cektım ,bide farnsa-italya-japonyanın yerel yönetimleri var ,bunlarla ilgili test sorularının cevaplarının bırbırıne karıstırdıgım oluyor.. sonra türkiye ile karsılastırması filan yapılıyor vs.. ama türk ekonomisinden kolay sonucta
bende finansal eko. gozum korktu valla.. nasıl yaptım sen özetmi çıkardın okuyup gectın mı?
gecen sene sırf gecmıs yılları sorularına calısarak 80 almıstım ama dedim gibi hiç kitabın yuzunu açmamıstım , bu sene kitaptan calısacam (tabe yetısırse) gözüm korktu acıkcası :18:

yarın eşimin memleketine k.valideme gidiyorum 1hafta kalıcam.. insallah ders calısabilirimmmm pek sanmıyorum gerci yaa ,bakcaz artık duruma göre üfff 1haftam boşa gidecek şimdii sınavada az kaldı baya :18:

canım yeni yasa çıktı ve yeni bölümler açıldı 2. sınıftan sonra örgüne geçilebiliyor ama ben zaten 3. sınıftaydm. Bu arada bende sadece türk ekonomisinden korkuyorum sonn 3 konu çalışmadım bende eöğrenmeden ve açıköğretim sitesinde paylaşılan notlardan çalışayı diyorum geri kalanını. Bir de kötüsü tamamen değiştiği için geçmiş yıllara bakamıcak olmamız o dersten. Yerel yönetimler karışık diyosun yani ama sayfa sayıları az gerçi ben 2 konu çalışcam hep ancak yetişecek. Finansal ekonominin bugünde 2. konusunu bitirdim ilk iki konu kolaydı karıştıırdığım yerler var 2. konuda onları bir tekrar yaoarım ama yazdım da ben ancak yazarak çalışmak zaman alıyor önce ezber yapıp sonra yazıyorum tekrar gibi oluyor. 3. konudan itibaren zorlaşıyor gibi zaten 5 ünite var. biraz formül hesap işi var. 5 ünite olduğundan her üniteden 6 soru gelecek 3 sıru çok kolay olur her ünitenin Onları yapsak 15 doğru 50 eder zaten birkaç tane de arada çıkarırım diyorum 18 felan yapmak istiyorum ama bakalım diğer konuları göreyimde ama ilk iki konudan belki 4 er doğru da çıkarabilirim. vergi hukuku da uzun baya sıkıntı verecekte neyseki geçen seneden türk vergiden aşinayım. Bir de uluslararası mal lişkilere baktın mı o nasıl bir ders. Bu arada sen geçen sene finansaldan 80 aldım demişsin şimdi nasıl vercem diyorsun 80 aldıysan neden tekrar okuyorsun ki bu dersi anlamadım. hem ayrıca okuduysan neden korkuyorsun.

finansal ekonominin 2. konusunu da çalıştım 26 oldu çalıştığım konu sayısı..

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....42.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......15.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......15.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......26.......
ameliee..........44......-......15.....

kızlar ben daha yeni çalışmaya başlıycam bu akşam çok az zaman kaldığından geçmiş soruları bulup onları ezberliycem umarım bu şekilde en azından tüm derslerden 50 alırım finalde daha rahat olurum.Ben 3. sınıf işletmedeyim bu sene bitsede seneye son senem olsun çok istiyorum

selam kızlar nasıl gidiyor???
ben tekrar yapıyorum hep ingilizcem süper .
uygarlık tarihi iletişim bilgisi nden pek umudum yok.çıkmış sorulara baksam nasıl olur sizce??

finansalın 3. konusu da bitti 27 oldu konularım..

çok şükür bugün kursta bitirdik iktisada girişin ara sınav konularını sınava kdr çıkmış sınav sorularını çözdürecek hoca.ben tek iktisada girişten sorumlyum kızlar nasipse mezun oluyorm bu sene herkese başarılar.bu arada sınava giriş belgeleri postalanmış henüz eline ulaşan var mı ?

uygarlık tarihi iletişim bilgisi nden pek umudum yok.çıkmış sorulara baksam nasıl olur sizce??

meraba merguana dersleri bitirdin özlettin kendini ben de geçmiş yılların sorularına bakıyorum sende özellikle son iki yılın sorularına bak uygarlık tarihi iki sene önce değişmişti son iki yılın sorularına bakarsan çok faydalı olur kolay gelsin canım

mrb cnm sağol bakıcam.inşallah faydası olur ya

dün sınava giriş kagıdım gelmiş.eğitim fakültesinde giriyorum.çift vasıta gidicem.1 saati geçiyor gitmek.ters denk gelmişgeçen sene evimin karşısındaki liseye düşmüştük çok iyi olmustu

uygarlık tarihi zor bir ders.geçmiş yılların muhakkak faydası olurne güzel bitirdin.tekrar aşamasındasın

ben muratın geçmiş yıl kitaplarını almıştım. Dün türk dilinin geçmiş yllarını çözwyim dedim 2005 ve 2006 yılalrını çözdüm iki senede de ortak 5 soru vardı birebir aynen gelmiş. Ama tabii sadece geçmiş yıllara çalışılarak geçilmez çalıştıklarımıza yardımcı olur. türk dilinden 16-17 doğru çıkarıyorum 20 soru soruluyor zaten. tekrar da yapcam daha.

evet cnm ya bende üniversite gelmesin diye çok dua ettim.lise geldi banada.çor karmaşık oluyor üniversiteler kafam ağrıyor.uygarlık tarihi gerçektende zor ya inşallah geçmiş yılların soruları faydalı olur.tekrar aşamasındayım ama hala çok korkuyorum geçemessem diye.sağol cnm

o kadar çaloştın şimdide tekrar yapıyorsun geçmemen mümkün değil Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın

bende ingilizce çalıştım bu saate kadar,,, kafam şişti,, aslında kolay ama biraz uğraşmak gerekiyo,,,

mrb kızlar yeni gördm sayfayı ben 3. sınıf maliye okuyorum
toplam ünite 55 çalştığım sayı 30 olmş

ben bu sene şu şeklde çalşıyorum aldğım kitaptan konulara çalışıyorum testlerini çözüyorum daha sonra nokta atış sorularını çözüyorum en sonra çıkmş sorulara çalışıyorum inşş işe yarrr

finansalın 4. konusunu da bitirdim 28 oldu çalıştığım konu sayım..

finansalın 4. konusunu da bitirdim 28 oldu çalıştığım konu sayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…