canım beni de ekleyin çalışmam gereken konu sayısı 49 çalıştığım 39
Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .....53..... - ....42.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......15.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......15.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......30.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......30.......
sh1087..........49.......-......39......
hoşgeldin canım aramıza sen de baya çalışmışsınbaşarılar dilerim
kızlar 1.sınıf uygarlık tarihi geçmiş soruları nerden bulabilirim? google amcaya soruyorum ama oda abuk sabuk siteler çıkardı bana. özelden link atarsananız sevinirim
2 gündür ders çalışamadım off off hızlanmam lazım ama konu sayılarım fazla yerel yönetrimleri 2 şer çalışıp çarşamba bitircem diğer iki dersime bir gün ayırabilirim sayfa sayısı uzun laçka olur konular iki konu çalırşsam ancak sınav haftası salı günü bitecek napalım artık bitsinde önemli olan bu zaten ben hiçç şöyleee bir hafta önceden bitirdiğimi hatırlamıyorum ama bir yandan bitiridiğim derslerin tekrarını yapcam.
canım ben de aynı senin gibiyim.Konular azalınca daha bi gevşiyoruz sanki bu sefer yetiştirmekte zorlanıyoruz:26:
slm herkesee bende bir kaçgündr çalışamadım misafirim vardıı bugn başladımm ama daha ingilizceye hiç çalışmadımm en kötü bu kladıı napcmm bilen varsa bi cvplasınn çıkmş sorulardan mı çıkıyoo sadeceee öle yapsam ingilizceyyii
benim gevşemek değilde canım pazaqr günü rahatsızdım başım çok ağrıyordu. Dün de eşim rahatsızlandı taş düşürüyomuş dr felan moralim bozuldu tabi nasıl odaklanıcam derse. İşte son ana bırakmanın zararları birşey çıkıyor ve çalışamıyorsun tehlikeye giriyor stres oluyorsun ama bende zaman az kalmadan odaklanamıyorum zaman varkeen daha çok yayıyorum yanii.. Yine de inşallah sınavın olduğu hafta salı günü bitecek bir aksilik daha çıkmazsa bir yandan da bitirdiğim dersleri tekrar edicem soruları çözücem aradan çıksın bari kalacak birkaç gün soru tekrararı yaparım..
bulancak geri saymaya başlamışsın:18: dur son 10 gün kala başlayalım geri sayıma:18:kızlar
17 gün kaldı sınava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?