Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar ben 2.taksıtı yatırmadım.bunun yüzünden sınava girememek gibi bi durum yaşarmıyım?

kızlar ben 2.taksıtı yatırmadım.bunun yüzünden sınava girememek gibi bi durum yaşarmıyım?

ben hiç geciktirmedim ama geçen gün eşimin arkadaşı diyordu 2. taksitleri hep yazın yatırırım diye.sınavlarda bir sorun çıkmıyormus.ama tabi faiz işletiyorlar.15-20 gibi bişi dedi oda cok abartı değilmiş.

ben hiç geciktirmedim ama geçen gün eşimin arkadaşı diyordu 2. taksitleri hep yazın yatırırım diye.sınavlarda bir sorun çıkmıyormus.ama tabi faiz işletiyorlar.15-20 gibi bişi dedi oda cok abartı değilmiş.

İnşallah öyledir :31:
yaza kadar bekletmemde nisanın sonunda yatırmayı düşünüyorum sınavda bı sorun cıkmasın aman

kızlar bu gelen kağıtta kurşun kalem falan yazıyor.onlar vermeyecek mi bize??:71:

neden onlar verio anlamadım canım ben hep kendi kalemlerimle girdim.hatta 6.snıftan beri kullandığım bi kalemim var bunca yıllık okul hayatımda ve girdiğim bütün sınavlarda onu kullandım..yeni bişey mi çıktı yoksa yıkılırım çünkü ben biraz takıntılıyım kendi silgim ve kalemim olmak zorunda yoksa yapamam haytta :):)

selam kızlar çoktandır giremiyordum:52:
ee nasıl gidiyor çalışmalar
ben 2 dersin tekrarını yaptım 4 ders kaldı her gün 2-3 ünite bitiriyorum ama
sanki aklımda kalıyor gibi ya
nolcak:18::26:

neden onlar verio anlamadım canım ben hep kendi kalemlerimle girdim.hatta 6.snıftan beri kullandığım bi kalemim var bunca yıllık okul hayatımda ve girdiğim bütün sınavlarda onu kullandım..yeni bişey mi çıktı yoksa yıkılırım çünkü ben biraz takıntılıyım kendi silgim ve kalemim olmak zorunda yoksa yapamam haytta :):)

canım kpss soruları çalındı ya.geniş güvenlik önlemleri getirdiler.sudur mendildir hep onlar verdiler.ondan sordum belki aynı olur diye. :71:

finansalın son konusunu bitirdim ve yerel yönetimlerden de bir konu çalıştım. 30 oldu çalışılan konu sayımm

selam kızlar çoktandır giremiyordum:52:
ee nasıl gidiyor çalışmalar
ben 2 dersin tekrarını yaptım 4 ders kaldı her gün 2-3 ünite bitiriyorum ama
sanki aklımda kalıyor gibi ya
nolcak:18::26:

canım bendede aynı oluyor.tekraları yaptığım halde :1:.sorular önüne gelsin yaparsın merak etme üzme kendini :71:

canım bendede aynı oluyor.tekraları yaptığım halde :1:.sorular önüne gelsin yaparsın merak etme üzme kendini :71:

inşallah merguanacım ya farkettim de yanlış yazmışım cümleyi:)
aklımda kalmıyor konular bunu yazacağıma tersi olmuş:52:

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....42.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......15.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......15.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......30.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......30.......

meraba kızlar ben de rahatsızdım bi kaç gün hiç bişeye bakamadım benim de sınav giriş yeri kağıdım gelmiş :10: benim giriş yeri kağıdım da geliyosa sınav gerçekten yaklaşmış demektir:1: kolay gelsin hepimize

Back