Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar çaloştın şimdide tekrar yapıyorsun geçmemen mümkün değilAllahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın
![]()
haklısın çalıştımda geçemem gibi geliyor![]()
kızlar herkesin sınav giriş kağıdı geldi mi?Benim ki daha gelmedi de korkuyorum ya gelmezse die![]()
kuzum öyle söyleme benim de 2. senem 5dersten giri:2:cem,, allah hepimize yardım etsin,,,
kızlar ben 2.taksıtı yatırmadım.bunun yüzünden sınava girememek gibi bi durum yaşarmıyım?
ben hiç geciktirmedim ama geçen gün eşimin arkadaşı diyordu 2. taksitleri hep yazın yatırırım diye.sınavlarda bir sorun çıkmıyormus.ama tabi faiz işletiyorlar.15-20 gibi bişi dedi oda cok abartı değilmiş.
kızlar bu gelen kağıtta kurşun kalem falan yazıyor.onlar vermeyecek mi bize??![]()
neden onlar verio anlamadım canım ben hep kendi kalemlerimle girdim.hatta 6.snıftan beri kullandığım bi kalemim var bunca yıllık okul hayatımda ve girdiğim bütün sınavlarda onu kullandım..yeni bişey mi çıktı yoksa yıkılırım çünkü ben biraz takıntılıyım kendi silgim ve kalemim olmak zorunda yoksa yapamam haytta :):)
canım kpss soruları çalındı ya.geniş güvenlik önlemleri getirdiler.sudur mendildir hep onlar verdiler.ondan sordum belki aynı olur diye.![]()
anladım canım..ya inşş öle bişey yoktur ya...
selam kızlar çoktandır giremiyordum
ee nasıl gidiyor çalışmalar
ben 2 dersin tekrarını yaptım 4 ders kaldı her gün 2-3 ünite bitiriyorum ama
sanki aklımda kalıyor gibi ya
nolcak:18::26:
canım bendede aynı oluyor.tekraları yaptığım halde.sorular önüne gelsin yaparsın merak etme üzme kendini
![]()
inşallah merguanacım ya farkettim de yanlış yazmışım cümleyi:)
aklımda kalmıyor konular bunu yazacağıma tersi olmuş![]()