kızlar,
bir şey soracağım,ben ayın 26 sına kadar bulunduğum adreste olmayacağım
sınav giriş kartı gelir mutlaka ama ya kaybolursa ne olur.
yani büroya gidip yeniden çıkarttırma imkanımız var mı acaba?
evet canım bürodan alma imkanın var hatta şifre veriyorlar kayıt olurken 24 sat içinde değiştir diyorlar o şifre ve tc kimlik numaran ile internetten girip çıktıda alabiliyorsuno şifren yoksa onun içinde büroya başvurman gerekiyor..
benim şifrem var,baktım şimdi aöfbüro'daki sınav giriş yeri yazan yere ama orda yok
daha belirlenmemiş galiba sınav yerleri
teşekkür ederim prensesperi
canım sınav yerlerimiz belirlenmiştir.burdan birine gelmiş.benimde martın ilk haftası gelirdi ama gelmedi henüz.belkide daha sonraki dönemde verirlir internete daha verilmemiştir :44:
Canımm inşallah sende bitirirsin valla zaman öyle çabuk geçiyor ki ben nasıl son sınıfa geldim anlamadım valla. Aslında çok çok yoğun çalıştığım söylenemez öyle aylar aylar öncesinden de başlamam çalışmalara ne kadar başlıcam desemde adapte olamıyorum çok zaman varken. Bu sene ilk defa bir dersi erken bitirdim sonra çok ara verdim şehir dışına anneme gittim geldim 2 haftada hiç çalışmadım şimdi de hızladım hep öyle son 1.5 ay kala felan başlıyorum ve son gün konuları bitirip az bi ünite sonundaki sorulara bakıp giriyordum ama kalmadım çok şükür hiç öyle böyle çalıştıysam geçiyorum. Dün maliye politikasından özet çıkarayım dedim unuttum diye hiç bana göre d ğil özet çıkarmak valla daha ilk konudan vazgeçtim çünkü özet yazayım derken hepsini yazıyorum. Zaten çalıştım geçmiş yıllara bakıcam zaten aynı sorular gelir ne gelecek değişik aon 6 yılın geçmiş yıl soruları kitabını almıştım. Birazda kitaptan bakarım. Ama hiç sadece sorulardan çalışıp girmedim sınava muhakkak konuları çalıştım son anda bitirsemde.. Finalde mazunumm demek istiyorum.. Hadi ben didiyom bugün türk dilinden 2 konu çalışcam yarında bitecek. Finansala geçicem cmartesi günü. Haydi çalışmayaa kızlaarr.. Tembellik yokk..
tembelliğe bi son verdim artıkwayy deıdm demek bende de azda olsa bi hırs bi azim varmıs bugun nihayet yerel yönetimleri bitirdim aslında çarsamba biter dıyordum ama nerdeee esesime geldim hemen bi protokol tabee buyuklerın evine git elini öp merasimine katıldım hep geldiğim gibi ama belli bi zaman sonra bunalıoo insan yaaa ...aaa benımde bi hayatım var yeter artık demek istiyorum yanee... neysekı sadece 2 gün rotarlı bitirdim daha uzatmadım dersimi
şimdi tekrar yapıcam.. pazar yada pztside Türk Vergi Sist. gecmeyı planlıyorum bakalım..
bende calısmaya erken basladım dıye erkek kardesım ''ii bare bi unıvlı daha çıksın aileden'' diyor,kocem prof olcek dıye dalga gecıyor.. uyuzzlarrrr... babamsa ona göre kolaymıs konular ama bana gore nası zor oluyomus anlamıyormusmusss ..ayol calıssam bi turlu calısmasam bi turluu beee kıskanclar hih
selammmm kızlarrrrrrr bende maaşallah diim tam gaz devam ediyorum çalışmaya bugün 2 ünitecik çalıştım dün 3 ünite derken geriye 15 ünitem kalmış...ekleyebilirsin benide canım
canım bu mesajında geriye 15 ünitem kaldı demişsin bende kalan üniteyi toplam üniteden çıkardım ve çalıştığın ünite sayısını ona göre ekledim şimdi tekrar 15 ünite diye düzelteyim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?