Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aöf 1. sınıftayım bank. ve sig gunde 2 konu calısıom tabı surda kaldı 1 ay baklım :18::18::18::18::18::18::18::83:

ya işte benim kafama takılan bir tek türkye ekonomisi aslında son 3 konuyu çalışmadım ama dedim ya açıköğreitm sitesinde dersaneye giden biri notları paylaşmış onlardan çalışcam. Geçmiş yıllardan o derste umut yok değiştiği için artık yargıdan aldığım soru bankasındna tekrar etcem sınav haftasında. Çübnkü değiştiğine göre geçmiş yıl ve kazandıran sorular işimize yaramaz ki veri yok maalesef. Malye poitikasındna çalışırken özet çıkarmadım şimdi de zaman bulamıyorum artık akşamları ayıracağım yazacağım son hafta tekrar etcem oradan birde finansala çalışırken bir yandan özet çıkarcam hem azayarak çalışınca öyle derslere daha akılda kalıcı oluyo. Bende aynen sabahtı ve gece sabahın derslerinin sorularına bakıp sınava giriyordum gelip hemen öğleden sonrasının derslerine akşam öbür gün sabahın dersleri felan derken bitiyordum hemde benim zamanımda kalmıyordu tam konular bitiyordu sınav zamanı geliyordu inşallah bu sefer bir hafta arrttırıcam dediğin gibi özetleri çalışıp diğer derslerden de tekrarları yapıp en son gün geçmiş yıllara bakıcam ki aklımda kalsın.. Zaten sabahtan sınav saatine kadarda baya vaktimiz olacak erken kalkar bakarız. Her dersin tüm üniteleri bittikçe kazandıran soruları da çözücem soru bankasıın üniteyi bitirir bitirmez çözüyorum. Maliye poitikasındna özet çıkarıp tekrar çalışacağım için kazandıran soruları çözmedim doğrum az çıkacak moralim bozulacak sonra diye. Türk ekonomisinden ilk 3 konuyu çalıştım sadece o yüzden netten kalanları çalışıp öyle çözücem. Akşamlarımı onlara ayırcam artık ki bitsin onlarda. Türk dilinin 4. konusu çok uzun iyi çalıştım anlayarak dedim ama sorularda yardımcı eylemlerde felan takıldım yine son hafta o konu bir tekrar ister. Yapcaz artık bişiler ama çalışıpta 60 tan aşağı aldığım hiçbir dersim olmadı bu zamana kadar hemde son anda bitirdiğim halde..

Hadi ben didiyoomm türk dilinin 5. konusunu çalışmaya 19 sayfa ohh çalış çalış akşama kadar ancak.. Neyse ki sözel yaa. Hadii size de iyi çalışmalarrr..

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....38.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......10.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......22.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......20.......
ameliee..........44......-......15......

hadi bitirelim şu işi :):)

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....40.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......10.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......22.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........3.......
dejavu one......49.....-......20.......
ameliee..........44......-......15......

2 ünite daha bitirdim afferim bana 13 ünitem daha kaldı ama ittire kaktıra çalışıyorum bir bitirsemde kurtulsam sadece geçmiş yılların sorularına bakıcaktım ama güvenemedim:18:

türk dilinin 5. konusuda bitti bununla birlikte 21 konu bitirmiş oldum yarın 2 konu çalışacağım inşallah. kolay konular onlar neyse ki..

iyide bırakmamıssın canım , bak şimdi mezun olucaksın az kaldı :13:
benımde cok bırakma hayallerım oldu hatta bı yıl hiç bi derse calısmadım nasılsa 2.sınıftan diploma alcam diye eşim (ozamanlar sevgilim) başladığını bitir yarım bırakma,lisans olarak bitir öle gir kpssye bilmem ne derken ii hade okuyam dedim :18: ben calısmıyordum bide tamamen tembellik şimdi okadar pişmanımki ,babam öaf için dersaneye git dedi ben inat ettim sonra büte kalınca mecbur gittim (iykide gitmişim yoksa istatistiği veremezdim)bide vize olsun final olsun ne hikmetse hep bi hafta kala calısmaya baslardım öyle 1 haftalık calısmayada anca 7dersten 3 yada 4dünü verıyosun malum sonrası da hep çift dıkıs oluyor sınıf gecmede
ben hayatımda sınava ilk defa 1 ay öncesinden basladım bu zamana kadar aklım nerdeysee artık neyse gecmıse takılıp kalırsam ohooo dememek için gelecege bakmalıyım
takdr ettim seni umarım bu azmin banada bulasır
insallah bütsüz geceriz sınavlarımızı vee diplomamızı alırızzzz

kızlar bende çalışmaya başladım ama çıkmış sorıları çözücem bence sizde öyle yapın herkes sadece çıkmış soruları çalış yeter diyo geçen sene ünite çalıştım bi faydasını göremedim 5 tane dersten kaldım,, bu yıl sadece çıkmışları çalışıcam,,, sizce nası :44:

canım bende son 3 dersin çıkmış sorularına bakayım diyordum fakat güvenemedim bu yıl yeni soru hazırlarlarsa kalırız:18: o yüzden şimdi önce dersi bitiriyorum daha sonra da çıkmış soruları çözüyorum çalıştıktan sonra soruları çözersek daha da oturuyor konular en azından neyi sorduğunu anlıyorum

tatlım ben çalışıyorum sabah iş akşam da çalışmak pek içimden gelmiyo hatta kitabı iş yerine getirdim boş vaktim oluırsa bakıyorum konu hiç çalışamıyorum,, ama zannetmiyorum yeni soru sorcaklarını hep benzer aynı sorular soruluyo,, ben egem yayınlarından çalışıyorum çoğu çıkıyo soruların,,

Canımm inşallah sende bitirirsin valla zaman öyle çabuk geçiyor ki ben nasıl son sınıfa geldim anlamadım valla. Aslında çok çok yoğun çalıştığım söylenemez öyle aylar aylar öncesinden de başlamam çalışmalara ne kadar başlıcam desemde adapte olamıyorum çok zaman varken. Bu sene ilk defa bir dersi erken bitirdim sonra çok ara verdim şehir dışına anneme gittim geldim 2 haftada hiç çalışmadım şimdi de hızladım hep öyle son 1.5 ay kala felan başlıyorum ve son gün konuları bitirip az bi ünite sonundaki sorulara bakıp giriyordum ama kalmadım çok şükür hiç öyle böyle çalıştıysam geçiyorum. Dün maliye politikasından özet çıkarayım dedim unuttum diye hiç bana göre d ğil özet çıkarmak valla daha ilk konudan vazgeçtim çünkü özet yazayım derken hepsini yazıyorum. Zaten çalıştım geçmiş yıllara bakıcam zaten aynı sorular gelir ne gelecek değişik aon 6 yılın geçmiş yıl soruları kitabını almıştım. Birazda kitaptan bakarım. Ama hiç sadece sorulardan çalışıp girmedim sınava muhakkak konuları çalıştım son anda bitirsemde.. Finalde mazunumm demek istiyorum.. Hadi ben didiyom bugün türk dilinden 2 konu çalışcam yarında bitecek. Finansala geçicem cmartesi günü. Haydi çalışmayaa kızlaarr.. Tembellik yokk..

Bence geçmiş yıllara güvenmeyin. Açıköğretimin en yapacağı belli olmuyor hem soların cevaplarını hatırlamak daha zor. Konuyu bilmek herzaman garanti. Şıklardan çıkarım yapmak daha kolay öyle böyle biraz baksan yaparsın. Ama artık zamanda az kaldı. Erken başlayıp azar azar çalışsaydın hem yormazdı seni hem de biterdi. Bir konuyu bir günde değildi 3 günde bitirirdin erken başlayıp. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Son düzenleme:

bencede güvenmeyin çıkmış sorulara..geçen yıla kadar bi dersten hatırlamıorm hangisi olduğunu ama nerdeyse hiç yenilememişti soruları,hatta 2 sene üstüste 30 soruda aynı sorulmuştu.ama geçen sene deiştirmişlerdi 2 tane çıkmış soru vardı.Allah tan ben çalışmıştım ve geçmiştim.bence üstün körü de olsa okuyun.görseliniz iiyse mutlaka soruyu gördüğünüzde aklınıza gelir.çünkü çok az zaman kaldı okuyun sadece bari..

valla napıcam bilmiyorum bu sene kalmak istemiyorum çok az kaldı artık okumaktan başka çare kalmadı,, ama bol bol soru çözücem

evet cnm ben kesin giriorum dgsye 17 temmuzda.mayısın 30 unda başvuruyaa gidicem.iktisata çalışıorum 10.üniteye geçtk kursta salı günü bitirces vize konularını.snra bol bol çıkmış soruları deneme testi fln çözdürcekmiş hoca sınava kdr.şimdilik iyi gidio.cnm o parfümün içinde sim yoktu googledn yaz adını bak görselden çıkar turuncu bi parfümvirusvirusvirusvirusviruse gold un renginde ama kokusu müthişti.

slm kızlar dün sınava girilcek yer geldi.arkadaşım adına bişey sorabilirmiyim?
sınavlara kapalı girilebiliyor mu???

slm kızlar dün sınava girilcek yer geldi.arkadaşım adına bişey sorabilirmiyim?
sınavlara kapalı girilebiliyor mu???

ben hep peruk taktıklarını gördüm sınavlara girerken.ama ünilere bile giriolar artık türbanlı sınava da alırlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…